Sunday, January 26, 2014

Έτσι χαλαρά....

Κυριακή πρωί στο σπίτι... Ξύπνημα ψιλο-αργά μετά το χτεστινό ξενύχτι, καφές με ψωμί, αλμυρό βούτυρο και μαρμελάδα σύκο - ο τέλειος συνδυασμός- και μετά χαζολόγημα στα social media.. Φοράω τα αγαπημένα ρούχα σπιτιού, φόρμα, φαρδύ πουλόβερ με ισοθερμικό φανελάκι από μέσα, κάλτσες χοντρές και παντόφλες αρκουδάκια, έχω αφήσει από χτες τα μαλλιά μου φυσικά (σιγά μην χτενιστώ όταν πέφτουν τρελές καταιγίδες και πλατσουρίζουμε δυο μέρες μέσα στην βροχή σαν αποφασιστικές πάπιες) και συνεχίζω να τηρώ με θρησκευτική προσήλωση το πρόγραμμα μου. Κρέμα κάθε μέρα - και όχι μια αλλά τρεις διαφορετικές, ματιών, concentrate και ημέρας- και περπάτημα στον διάδρομο τρεις φορές την εβδομάδα. Το αποτέλεσμα νομίζω πως είναι ήδη εμφανές στο πρόσωπο μου.. Περιμένω όμως με ανυπομονησία να αρχίσει να γίνεται εμφανές και ... πιο κάτω... :)


(Στην φωτογραφία η υπέροχη κούπα που μου έκανε δώρο η φιλενάδα μου η Κατερίνα, που από πίσω γράφει "50 χρόνια εμπειρίες" και τα cupcakes του πάρτι μου τα οποία όμως έχουν τελειώσει εδώ και μέρες.. Δυστυχώς...)


Κατά τα άλλα, τρέχω, τρέχω, τρέχω περισσότερο από ποτέ νομίζω, να προλάβω τα καινούρια μας projects, τις εκδηλώσεις μας που πάνε σφαίρα, τα κοινωνικο-επαγγελματικά μας,  και στο μεταξύ να καταφέρνω να πίνω και τους καφέδες μου με τις κολλητές μου, να βλέπουμε και τους φίλους μας, να είναι και όλα OK στο σπίτι, να έχω και το νου μου στο παιδί μου... Ουφ επαναληπτικό γιατί κουράστηκα μόνο που το έγραψα.. 
Και έχω και major πρόβλημα να λύσω για αύριο, να φορέσω τακούνια και να κάνω την χαριτωμένη με κίνδυνο να καταρεύσω κάποια στιγμή ή να βάλω φλατς που όμως δεν ταιριάζουν και τόσο με το συγκεκριμένο outfit? Oh well... Θα το αποφασίσω τελευταία στιγμή ανάλογα με τα κέφια μου..


(Για παπούτσι μπορεί να μην έχω αποφασίσει ακόμα, αλλά αύριο στο food and cocktail pairing του FnL θα βάλω αυτό... )


Προς το παρόν έχω ολοκαίνουριο βιβλίο να ξεκινήσω, κατέβασα χτες στο iPad το NW της Zadie Smith - εκτυλίσσεται στο λατρεμένο Λονδινάκι οπότε καταλαβαίνετε πως ανυπομονώ να το αρχίσω- και αργότερα έχουμε να πάμε και σε πάρτι που ξεκινάει όμως σχετικά νωρίς οπότε αισιοδοξώ να έχω επιστρέψει on time για το DWTS... 


Τι άλλα? Φωτογραφήθηκα για τo Madame Ginger - μαγείρεψα τα κεφτεδάκια γιουβέτσι- και μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα δούμε το αποτέλεσμα - ελπίζω ο φωτογράφος να έκανε το θαύμα του γιατί εγώ όπως πάντα ήμουν άβαφτη και αυτά τα φώτα τα επαγγελματικά είναι αμείληκτα, και ετοιμάζομαι και για Λονδίνο αρχές του μήνα, το εισητήριο μου είναι βγαλμένο, η φιλενάδα μου με περιμένει μετά βαϊων και κλάδων και εγώ έχω επιθυμήσει τόσο την αγαπημένη πόλη που νομίζω πως με το που θα πατήσω το πόδι μου στο Heathrow, θα γονατίσω και θα πάω στον έλεγχο διαβατηρίων μπουσουλώντας σαν το πρόβατο... Και έχω και σούπερ πρόγραμμα κανονισμένο, με ωραία dinners και lunches με φίλους που έχω καιρό να δω, και επαγγελματικά meetings, και ωραίες παραστάσεις, ε, θα κάνω και λίγο shopping, οπότε θα σας κάνω ανταπόκριση καλή... Φιλιά και τα λέμε σύντομα.. 

2 comments:

My blueprint said...

Great stuff!! Πάντα τέτοια!

Anonymous said...

loipon, asxeto alla sxetiko. Epeidi diavas apou eleges oti exeis ta mallia fysika, exw vrei thea kommwtria sto londino (voulgara fysika) pou erxetai spiti kai kanei vrazilianiki isiwtiki se foveri timi, exw vrei thn ygeia mou! Kai genika to na louzesai kai na vgaineis kai na thelei to malli dyo vourtsies na isiwsei einai aksia anektimith, brazillian kai pali brazillian!