Thursday, June 20, 2013

A bad, bad day....

Σήμερα είναι μια από αυτές τις μέρες... Που το ξέρεις από το πρωί που σηκώνεσαι πως θα πάνε όλα στραβά, και στην πορεία επιβεβαιώνεσαι πανηγυρικά μια που όλοι οι νόμοι του Merfy γίνονται πραγματικότητα, χωρίς εξαιρέσεις.
Οπότε τι κάνεις? Τίποτα... Υπομονή μόνο, μέχρι να περάσει η μέρα και να ξημερώσει η επόμενη... Με την ελπίδα πως όλα θα μπουν back to normal και το ροζ θα επανέλθει τροπαιοφόρο, μαζί με τα χαμόγελα.

Στο μεταξύ, μάλλον κάτι έχουν τα φεγγάρια σήμερα γιατί στα δυο διαμερίσματα από κάτω μας γίνεται το σύστριγκλο! Όχι πως είναι κάτι σπάνιο, μονίμως ουρλιάζουν και τακώνονται, ο ένας με την μαμά και τις ανηψιές του, και η άλλη με το παιδάκι και τον άντρα της. Όμως σήμερα μιλάμε πως το εργάκι παίζει stereo και σε λούπα... Μέχρι ο Droopy κυκλοφορεί μέσα στο σπίτι γρυλίζοντας γιατί έχουμε και εφέ.. Πόρτες που βροντάνε, πιάτα που σπάνε, χριστοπαναγίες και όλα τα σχετικά...


Oh well... Από αυτή την άποψη, ακόμα και όταν το σύμπαν γαμιέται, τουλάχιστον chez nous το κάνει πολιτισμένα.. Με κακό mood και λίγα νεύρα, άντε και με ένα ποστάκι σαν κι αυτό, μουρμούρικο, ή με μερικά bitter status updates στα social media.. Γιατί κατά τα άλλα, εγώ το μόνο που σκοπεύω να κάνω σήμερα είναι να αράξω σπίτι, να δω DVD, να χουζουρέψω, να διαβάσω Γιάννα και να περιμένω να πάει 12 και να λυθούν τα μάγια.. Και από κολοκύθα να ξαναγίνω πριγκήπισα...:)

1 comment:

eleni said...

Εχετε και ηχητικά εφέ, τι άλλο θέλεις;