Saturday, February 20, 2010

Οι κάρτες της ζωής μου....


Από χτες περνάω υπέροχα... Υπάρχουν άνθρωοι στην ζωή μου που τους αγαπώ πολύ και δεν τους βλέπω όσο συχνά θα ήθελα και όταν είναι επιτέλους εδώ, είμαι really, really happy από το πρωί ως το βράδυ...:-))
'Ετσι σήμερα η μέρα έχει φουλ πρόγραμμα που περιλαμβάνει πρωινό κομμωτήριο, μετά καφέ με shopping, μετά lunch με τον αγαπημένο μου, και το βράδυ μαγαζί αγαπημένο με υπέροχη παρέα...
Και χτες πήγαμε στο Salon de Bricolage και περάσαμε για μια ακόμα φορά όπως πρέπει.. Μας περιποιήθηκαν χωρίς να μας αγχώσουν, φάγαμε comfort food, ήπιαμε τα ποτάκια μας με ωραίες μουσικές, είδαμε γνωστούς και φίλους και πήγαμε για ύπνο αρκετά νωρίς ώστε να μαζέψουμε δυνάμεις για σήμερα...
Και σκεφτόμουν χαζεύοντας την λευκή member card του Salon πως έχει πλάκα αυτή η ιστορία με τις κάρτες τελικά... Και πως χωμένη κάπου στα συρτάρια μου βρίσκεται μια σειρά από αντικείμενα που μου θυμίζουν και άλλα exclusive μαγαζιά της ζωής μου σε αυτή την πόλη - μια πλαστικοποιημένη και όχι πλαστική όπως αυτή κάρτα της πρώτης Αυτοκίνησης του Μάκη Σαλιάρη, μια αριθμημένη καρδιά μπρελόκ του Dragoste, μια πιο παλιά απ' όλες του club της Εκάλης, και ίσως και μια κάρτα μέλους της πρώτης Bora Bora αν δεν κάνω λάθος - που με ταξιδεύουν σε εποχές που έχουν περάσει ανεπιστρεπτί αλλά που με κάνουν να χαμογελώ ακόμα... Και σε μαγαζιά ανθρώπων με όραμα και με μεράκι αλλά κυρίως φίλων καρδιάς... Πρέπει να τις αναζητήσω και να τις φωτογραφίσω κάποια στιγμή.. Έτσι για.. σημειολογικούς αλλά και δημοσιογραφικούς λόγους... Κάποια άλλη στιγμή όμως... Προς το παρόν χρησιμοποιώ αυτή του Bricolage που την έχω εύκαιρη, πίνω βιαστικά τον πρώτο καφέ της μέρας και αναχωρώ... Και σας εύχομαι να περάσετε ένα υπέροχο σαββατοκύριακο με χαμόγελα και exclusively με τους ανθρώπους που αγαπάτε... Πολύ....:-))

8 comments:

John D. Carnessiotis "Asteroid" said...

"Αυτοκίνηση" - μα τι μου θυμίζεις τώρα...

Καλά να περάσετε απόψε, όπου κι αν σας βγάλει το τζιπ-πολυκατοικία!!!
:-)))

δεσποιναριον said...

Καλημερα κουκλι μου. Το κομπλιμαν ειναι για το πολυ γλυκο σχολιο που μου αφησες! Αφηνω εμενα και σχολιαζω τα εδω. Τα δυο προηγουμενα ποστακια τα ειχα διαβασει παλια και οντως ειναι απο τα πιο χαρακτηριστικα σου. Θυμαμαι κι ενα αλλο που του πηρες του πασα μια λουτρινη φωκια για παρεα! Υπαρχει η της εχει μαδησει το λουτρ;
Στατους οι καρτουλες! Ευακι ευχομαι σημερα (που εχει παει ηδη μεσημερι) να περνας ομορφα και καλη διασκεδαση και το βραδυ! Αν δεις κανενα που ξερω κι εγω.. φιλια!

Talisker said...

λοιπον αν και απεχουμε κατι εκατονταδες χιλιομετρα μακρια
νομιζω οτι εχουμε εναν κοινο τροπο να γιορταζουμε τα σαββατοκυριακα

-πολυ ιδιο!
σαν μικρες γιορτες!!!

καλα να περασεις Ευακι
εγω εκανα και μαλλακι και ποδοκνημιαιους και νυχακι

και πεφτω σε σιεστα!
φιλια πολλα!

DonnaBella said...

ts, ts, ts, sourtoukw! (mazi sou! :-)

Anonymous said...

AX ,Τι μου θύμισες..το bora bora...
φοιτήτρια τότε,είχα αρρώστεια με αυτό το μαγαζί ..ένα βράδυ με είχε πάρει ο Μαρκουλάκης για χορό και φαντάσου έχουν περάσει 15 χρόνια και ακόμα το λέω!
όμορφη βραδιά η σημερινή..
καλά να περάσουμε!

La Gigi said...

το salon είναι απο τα ωραιότερα μαγαζιά της Αθήνας και πάρα πολύ χαίρομαι :)
το dragoste επίσης θεικό όπου έχω περάσει καταπληκτικά στο παρελθόν!
έχει πάρα πολύ ωραία ζωή η Αθήνα κι όσοι λένε άλλα απλά δεν ξέρουν.
σε φιλώ και τα λέμε ;)

e-Lawyer said...

Α, τι ωραίο το Salon. Θα με πάρεις μαζί σου όταν πας;

fevis said...

Asteroid@ Είδες? Είμαστε παλιοί παιδί μου, τι να πούμε τώρα...:-))

δεσποινάριον@ Η λούτρινη φώκια μας έχει αφήσει χρόνους από καιρό... Τώρα το αγόρι είναι μόνο του και περιμένει έναν καινούριο έρωτα...:-) Φιλιά πολλά...:-))

Talisker@ Αυτό έγραψα και εγώ στο δικό σου ποστ... Ακόμα και τα σχολια μας μοιάζουν φιλενάδα... Φιλάκια πολλά...

DonnaBella@ Περίμενε εσύ, και έρχεται η σειρά σου...:-)))

glaykidarling@ Κρύβε χρόνια εσύ... Άσε εμάς να δείχνουμε την ηλικία μας...:-)))

melissoula@ Εγώ να δεις πόσο χάρηκα... Γενικά...:-))) φιλιά πολλα φίλη και... μας έλειψες...Ήδη..:-))

e-lawyer@ Δεν λέω τίποτα πια γιατί μας πάει γκαντεμιά.. Κάποιος μας ματιάζει...:-))