Tuesday, September 8, 2009

Το (προσωρινό) τέλος του καλοκαιριού...





Κάθε χρόνο τέτοια εποχή ξεκινάω να οργανώνω με πολύ κέφι το σπίτι και την ζωή μας για τον χειμώνα... Μπορεί να είναι νωρίς ακόμα, όμως, κάτι που έχω ήδη ξεκινήσει να βαριέμαι τα ίδια και τα ίδια - από ρούχα μέχρι μαγαζιά- κάτι που μας τα χάλασε έστω και προσωρινά ο καιρός, κάτι που γενικότερα το mood μου τα τελευταία χρόνια είναι πιο χαλαρό, πεθύμησα την ζεστασιά και το χουχούλιασμα που μόνο το φθινόπωρο και ο χειμώνας μπορούν να μας προσφέρουν... Έτσι, σήμερα, μετά από μια πρωινή βόλτα με την Μαρία που περιλάμβανε καφέ στον Πλατή, μεσημεριανό στο Wagamama (ναι, πήγαμε στο Golden Hall) και άφθονο κουβεντολόι στο ενδιάμεσο, ετοιμάζομαι τώρα να κάνω μια μίνι απογραφή στα ντουλάπια της κουζίνας μου για να εκδράμω οργανωμένη αύριο στον Θανόπουλο για προμήθειες... Έχω επιθυμήσει να ξαναρχίσω να ασχολούμαι με τα κεκάκια μου τα οποία λόγω θερμοκρασίας - μια που το καλοκαίρι το βούτυρο γίνεται εύκολα ζουμί και οι κρέμες χαλάνε για πλάκα- τα έχω πολύ παραμελήσει, μου έχει λείψει το μαγείρεμα και η δοκιμή καινούριων συνταγών από τις οποίες έχω μαζέψει έναν σωρό, ανυπομονώ να ξαναρχίσω να καλώ φίλους στο σπίτι για φαγητό και κουβεντούλα και φυσικά, μου έχει λείψει η μυρωδιά των κεριών μου και το άραγμα στον καναπέ με ξένες σειρές και κόκκινο κρασί... Που σημαίνει πως εντός των ημερών το πρόγραμμα θα έχει και ΙΚΕΑ, και Προμπονά, και Zara Home (ξανά) για τα απαραίτητα...
Φυσικά, μου έχει λείψει και το blogging... Και ελπίζω να μαζευτούμε όλοι σύντομα πίσω και να το ξαναπιάσουμε γιατί έχω μετρήσει πολλές απουσίες - του εαυτού μου συμπεριλαμβανομένου και πολύ μου την σπάει αυτό...
Μέχρι να συμβούν όλα αυτά βέβαια, έχω ένα ταξιδάκι ακόμα στο πρόγραμμα για να μην ξεχνιόμαστε, στην Κρήτη αυτή την φορά, και φυσικά, μπόλικο catching up με την κολλητή μου που μόλις μαζεύτηκε και πολύ μου είχε λείψει... Οπότε.... Ψηλά το κεφάλι και το ηθικό και πάμε γερά για τα καινούρια και τα όμορφα που θα έρθουν....:-)

Οι φωτογραφίες ότι πρέπει για να αποχαιρετήσουμε το καλοκαίρι - έστω και λίγο... Από τον υπέροχο κήπο των αγαπημένων φίλων μας, του Σταύρου και της Στέλλας, που με πολλή αγάπη μας παραχώρησαν το Σαββατοκύριακο που πέρασε το σπίτι τους στην Χαλκιδική και μας χάρισαν μερικές από τις ωραιότερες στιγμές της φετινής χρονιάς....

Υ.Γ. Άσχετο μεν αλλά θα το γράψω γιατί είναι σημαντικό για μένα... Σήμερα κλείνουμε αισίως 8 χρόνια γάμου με τον αγαπημένο μου... (Και κοντά 19 πια μαζί αλλά αυτό το λέμε ψιθυριστά γιατί ακούγεται πολύυυυυυυς καιρός και εμείς πολύυυυυυυ μεγάλοι που δεν είμαστε...) Χρόνια μας πολλά μωρό μου!!!!

13 comments:

elekat said...

WOW!!!
19 χρόνια....

Χρόνια σας πολλά λοιπόν και πάντα χαρούμενα και ευτυχισμένα!

Καλό φθινόπωρο και καλές ετοιμασίες!
Περιμένουμε με αγωνία τις νέες συνταγές!!

mahler76 said...

χρόνια σας πολλά!!! Άσχετο, αυτό είναι το σπίτι σας? wow!!!

So_Far said...

Πάντα αγαπημένοι, ευτυχισμένοι και γεροί για τα επόμενα ... να πω 100;

orfia said...

Ευτυχισμενοι...παντα Ευη μου..και παντα γεροι και δυνατοι...!!!
Οσα χρονια και να περασουν..λιγα φαινονται...οταν περνα κανεις καλα με τον συντροφο του...

Φιλακια

daddy's girl said...

αυτό θα πει οργάνωση, ακούω Θανόπουλο και μου τρέχουν ήδη τα σάλια, αυτά που βρίσκεις εκεί δεν τα βρίσκεις πουθενά.
να ζήσετε!! (και να μην τα ψιθυρίζετε τα 19, είναι ευλογία!)

marizz

aremare said...

Ευχομαι απο καρδιάς, τα καλύτερα να ερχονται.
Και γω φετος συμπλήρωσα 13 χρονια γαμου, και.....22 χρόνια σχεσης.
Ειμαι πολλλλλύ μεγαλη το ξερω, κλαψ.
Το σπιτι των φιλων σας,(κήπος)παραδεισος.

La Gigi said...

όπως λεει κι ο αγαπημένος σου δεν υπάρχει όριο στην απόλαυση αλλά ούτε και στην ευτυχία λέω εγώ οπότε πάντα έτσι και καλύτερα :)
όσο για το καλοκαίρι σιγά που θα τέλειωνε εδώ, ειδικά με αυτό που έρχεται αύριο!! και επειδή μια βεράντα Matsuhisa ακόμα τη θέλω ;)
φιλιά πολλά

ΓΙΑΝΝΑ said...

Ειπα να αφησω ενα σχολιο αφου σε διαβαζω καιρο και δεν μ'αρεσει να κρυβομαι.Χαρηκα που επανηλθες,περιμενω καινουριες συνταγες.Η φωτογραφια πολυ καλη,φαινεται το προσωπο σου.Πολλες ευχες για χρονια πολλα.

Talisker said...

Για τον αγαπημενο σου Πολυαννα μου τι να πω
διαβασα το βιογραφικο του και θαυμασα Αντε τωρα να του πω εκει οτι καπνιζω more mentol.
Δεν θα μου απαντησει καν:)

Να ειστε γεροι και μαζι ..
αυτο εχει σημασια ..ολα τα αλλα ειναι για τους τυπους .

μαζι Ευακι , δεν υπαρχει μεγαλυτερη ευλογια
-σε χαιρομαι
φιλια πολλα!

φάβα said...

και εμενα μου χει ερθει πολυ αυτο με το σπιτι και το χουχουλιασμα :)

Να ζησετε Ευακι, να χαιρεστε την αγαπη σας και το παιδακι σας

σμουτσ σμουτσ :)

BLUEPRINTS said...

να ζήσετε ευτυχισμένοι παιδιά κι ότι καλύτερο για τη σεζόν που έρχεται σε όλα τα επίπεδα

Valisia said...

Σου εύχομαι ολόψυχα κάθε 19 χρόνια που περνάνε να μην έχει αλλάξει τίποτε από την αγάπη σας.Μόνο λίγη άχνη ζάχαρη παραπάνω!

fevis said...

Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας... Η αλήθεια είναι πως δεν είναι εύκολο να είσαι τόσα χρόνια μαζί με κάποιον και να είστε καλά, αλλά το παλέυουμε όσο καλύτερα μπορούμε... Και μάλλον κάτι καταφέρνουμε...:-)))))