Wednesday, April 24, 2013

Μικρά χαζά και ανοιξιάτικα...



Έχω επιστρέψει μόλις από την Τέτα με τέλειο mani-pedi σε χρώμα βεραμάν και το μαλλί άψογα ισιωμένο. Πέρασα ένα τριώρο φουλ περιποίησης με κεριά, φρύδια και όλα τα σχετικά γιατί αύριο το πρωί φεύγω για το Amanzoe και αν συνεχίσει έτσι ο καιρός σκοπεύω να κάνω ηλιοθεραπεία τρελή.. Το λουλουδάτο βαλιτσάκι μου έχει ήδη κατέβει από το πατάρι έτοιμο να φιλοξενήσει το μαγιώ και το St. Barth αντηλιακό μου among others και θα σας έχω αντοπόκριση σούπερ όταν επιστρέψω, μέχρι που θα πάρω κανονική φωτογραφική μηχανή μαζί μου, αυτό σας λέω μόνο..


Θα σας είχα και νέα από τον τελικό του World Class που γίνεται σήμερα στο Balthazar, αλλά μόλις με ενημέρωσαν πως η διαδικασία έχει καθυστερήσει και βλέπω να τους παίρνει η νύχτα και είπαμε.. Εχω και μια ηλικία πια και δεν αντέχω και ξενύχτι και ταξίδι στο καπάκι, ας είναι έστω και μέχρι το Πόρτο Χέλι.. Οπότε αποφάσισα να κάνω skip τους bartenders, να κάνω skip και τον Νίκο Κουρή που θα παρουσιάσει την βραδιά - μιλάμε για τεράστιες θυσίες έτσι?- και αντ΄αυτών να παραγγείλω delivery, να χαζέψω καμιά ξένη σειρά και να πάω για ύπνο νωρίς έτσι ώστε να είμαι φρέσκια και ξεκούραστη αύριο. 




Και κάτι για το τέλος... Ανακάλυψα αυτά τα καταπληκτικά γυαλιά ηλίου με τα οποία έχω πάθει coup de foudre. Όχι μόνο γιατί είναι τεράστια, πρωτότυπα - μην μου πείτε ότι δεν λατρέψατε τα "διπλά τζάμια" τους?- αλλά και γιατί κοστίζουν μόλις 20$... Ναι, καλά διαβάσατε, 20$. Βέβαια προς το παρόν είναι sold out αλλά μόλις βγουν πάλι στην αγορά, που θα είναι σύντομα, θα σας ενημερώσω.. Φιλιά!!


6 comments:

Anonymous said...

Να περάσετε τέλεια φίλη!
Περιμένουμε ανταπόκριση από Πόρτο Χέλι και Amanzoe!

elekat

Irene said...

Πολύ ωραίο και πολύ χαρούμενο, και το εκτιμούμε , θέλω να πιστεύω, όλοι/ες.
Να περάσεις υπέροχα. Τι ωραίο μέρος!
As for the glasses:Enter my name in the waiting list. Αυτό το coup de foudre sold them to me. Be happy <3

fevis said...

elekat@ Όπως θα δεις και στο επόμενο ποστ μέχρι βίντεο τράβηξά.. :)

Irene@ Μόλις έχω νέα για τα γυαλιά θα ανεβάσω ποστ, no worries.. Φιλιά!!!

Anonymous said...

Καλησπέρα! Έχω τρελαθεί με το μανό -εκτός των άλλων- και θέλω να μάθω εταιρία και κωδικό. Σας είναι εύκολο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Θεοδώρα

fevis said...

Καλησπέρα.. Είναι το Chanel Riva... Αλλά είναι παλιό είχε κυκλοφορήσει πριν δυο χρόνια και δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα...

Anonymous said...

Θα το ψάξω. Ευχαριστώ πολύ!

Θεοδώρα