Sunday, October 20, 2013

Στιγμές ενός ηλιόλουστου Οκτώβρη...

Ο Οκτώβρης συνεχίζεται μέσα στις λιακάδες. Και τις ζέστες. Και οι μέρες που πέρασαν ήταν κι αυτές ηλιόλουστες, μέσα κι έξω..Περνάω καλά.. Και παραμένω πιστή στην απόφαση μου να κάνω μόνο πράγματα που θέλω πολύ και μου δίνουν χαρά, τουλάχιστον σε προσωπικό επίπεδο.. Οπότε...


Πήγα για άφθονους καφέδες με τις φίλες μου και γελάσαμε πολύ... Κάναμε και ένα girls night με επίσης τεράστια επιτυχία, και sushi και cocktails και γέλια τρελά.



(Τσάι με πορτοκάλι και ginger στην Παλιά Αγορά και sushi combo στο White Elephant)


Παράγγειλα ένα καινούριο βιβλίο μαγειρικής, για burgers. Ανυπομονώ.




Βγήκαμε με τον Πάνο για μπαρότσαρκα μετά από καιρό και ήταν σούπερ. Κατεβήκαμε στο κέντρο με ταξί - κάτι που μπορεί να μην έχουμε ξανακάνει και ποτέ στην Αθήνα- ήπιαμε cocktails στο Gin Joint, περπατήσαμε χαλαρά μέχρι την Πλατεία Αγίας Ειρήνης και φάγαμε στο Osterman. Το χάρηκα πολύ.. Υποσημείωση: Ακόμα με χαλάει πολύ η tequila.


(Cocktail με tequila στο The Gin Joint και μύδια σε μαύρη μπύρα με πατάτες τηανητές στο Osterman)



Έκλεισα εισητήριο για Λονδινάκι. Τέσσερις μέρες μόνο μέσα στον Νοέμβριο μετά από έναν ολόκληρο χρόνο. Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός.. Θα πάρω μια γερή τζούρα από Χριστούγεννα, θα βγάλω τα φρύδια μου στην Shavata, θα κάνω διάφορα ραντεβού για δουλειά, θα δω φίλους που πεθύμησα πολύ και θα προετοιμάσω το έδαφος για τον Ιανουάριο. Ανυπομονώ.



Δοκιμάσα το πιο οργασμικό γλυκό των τελευταίων χρόνων. Είμαι σ΄αυτή την φάση της ζωής μου που η απόλαυση οφείλει να έρχεται ξεκούραστα, σαν χάδι και όχι σαν χαστούκι - έστω r&b- οπότε το Paris brest του αγαπημένου Διονύση Αλέρτα από το ολοκαίνουριο Ivoire του πρέπει να είναι ότι πιο κοντινό σε εξαιρετικό σεξ μου συνέβη τελευταία. Και ότι πιο ξεκούραστο.


(Paris brest από το Ivoire)

Πήρα μια αγκαλιά και μια "δήλωση ενδιαφέροντος" μέσα σε ένα πολύβουο και packed μέρος που με ανέβασε πολύ, κυριολεκτικά και μεταφορικά. (Εντάξει, και μπόλικα μηνύματα αλλά "ιδιωτικώς" λέμε όλοι διάφορα. Το θέμα είναι τι κάνουμε δημοσίως). Είναι ωραίο πράγμα να σε κάνουν να νοιώθεις πως μετράς ακόμα, και πως σε θέλουν, ακόμα κι αν υπάρχει διαφορά φάσης. 

Συνέχισα να παίζω με το Instagram. Πέρα από το ότι μου ανεβάζει το σκορ στο Klout αισθητά, ανακάλυψα τα μαυρόασπρα φίλτρα που κολακεύουν τρελά, και αντικατέστησα στην φωτογραφία μου στο FnL με μια πιο σοβαρή που μου κάνει κάπως πιο.... κουλτουριάρα..:)


Ένοιωσα για μια ακόμα φορά περήφανη για το παιδί μου. Αποφάσισε μετά την Lifo να συνεργαστεί και με μας και η πρώτη του εικονογράφιση στέφτηκε με μεγάλη επιτυχία παρόλο που το κομμάτι δεν έχει ανέβει ακόμα...



'Εκλεισα ραντεβού για ένα ακόμα tattoo. Θα το χτυπήσω την επόμενη εβδομάδα στην βάση του λαιμού μου και φυσικά το σχέδιο - μια κορώνα- είναι του Ιάσονα.



Μαγειρεύω πολύ. Έχω μια σειρά από καινούριες συνταγές που θέλω να δοκιμάσω, τα αποτελέσματα τα βλέπετε στο Facebook και στην στήλη στο site, και λατρεύω κάποια βράδια την βδομάδα να αράζουμε σπίτι και να δοκιμαζουμε τα αποτελέσματα των πειραμάτων μου χαζεύοντας αγαπημένες ξένες σειρές..


(Κοτόπουλο λεμονάτο στον φούρνο με γέμιση από bacon και macadamia, συνταγή εδώ.)

Συνεχίζω το γυμναστήριο ακάθεκτη. Περπατάω - γρήγορα στον διάδρομο- μια ώρα την μέρα τέσσερις με πέντε φορές την εβδομάδα κι αυτό βοηθάει στο να τρώω πιο χαλαρά χωρίς να τρελαίνεται ο δείκτης της ζυγαριάς μου... 

Τελείωσα το πρώτο μου μάθημα στο Coursera - Foundations of Business Strategy- και τώρα περιμένω με ανυπομονησία να μάθω τα αποτελέσματα και hopefully να πάρω και το Certificate μου... 



Έχω γραφτεί σε άλλα δύο, ένα δημιουργικής γραφής πάλι στο Coursera που πάει μια χαρά και ένα "Science and Cooking: From Haute Cuisine to Soft Matter Science" στο HarvardX που με παιδεύει πολύ γιατί έχει τόνους ασκήσεων Φυσικής και Χημείας στα οποία υπήρξα από ανέκαθεν στουρνάρι.. Το παλεύω πάντως...



Συνεχίζω και να βαριέμαι να πολυγράφω στο blog αλλά σας έχω πάντα στο νου μου ... Φιλιά!!!

1 comment:

Anonymous said...

Τέσσερις με πέντε ώρες περπάτημα στο διάδρομο; Μπράβο! Αυτό είναι παράδειγμα για μίμηση, για μένα που δεν έχω ακόμη γραφτεί στο γυμναστήριο ή δεν ξεκίνησα περπάτημα κτλ μόνη μου, με πρόφαση τη ζέστη.
Ευχαριστώ για την έμπνευση!

Ν.Μ.