Saturday, April 18, 2009

Καλή Ανάσταση !!!


Σήμερα η μέρα ξημέρωσε ηλιόλουστη και - για μένα- εξαιρετικά busy.... Έχω ετοιμασίες τρελές για το βραδινό αναστάσιμο τραπέζι, θέλω να είναι όλα τέλεια και να προλάβω να φτιάξω και cupcakes για να αξιοποιήσω τα ζαχαρένια easter bunnies και κοτοπουλάκια που μου έφερε η melissoula σε ένα από τα προηγούμενα ταξίδια της, έχω να γυαλίσω και κάτι ασημικά κατάμαυρα να μην ξεφτιλιστούμε και τελείως... Καταλαβαίνετε... Παρόλα αυτά όμως βρήκα λίγο χρόνο να φωτογραφίσω την υπέροχη λαμπάδα μου - από την Μάρθα φυσικά- (κάντε κλικ να δείτε την λεπτομέρεια του κουτιού, αξίζει πραγματικά τον κόπο), το κοντοπίθαρο, απογοητευτικό φετινό αυγό μου μια που όταν αποφάσισα να πάω να το πάρω τα μεγάλα, τα όμορφα, είχαν τελειώσει και τα pop αυγά μου με τα οποία ελπίζω να εντυπωσιάσω τους καλεσμένους μου tonight... Μου φάνηκε η απολύτως κατάλληλη εικόνα για να σας ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου να περάσετε υπέροχα, να ξεκουραστείτε, να χαλαρώσετε, να γελάσετε πολύ και δυνατά και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας... Φιλιά πολλά και Καλή Ανάσταση σε όλους!!!!!

Υ.Γ. Ελπίζω να με συγχωρήσετε που δεν θα απαντήσω στα σχόλια του προηγούμενου ποστ αλλά πραγματικά πνίγομαι σήμερα.. Από την επόμενη εβδομάδα θα το ξαναπιάσω κανονικά το σπορ...:-)))

9 comments:

La Gigi said...

Καλή Ανάσταση Ευάκι!! Το κουτί είναι τέλειοοοοοοο

ΦΟΥΛΗ said...

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ σου ευχομαι και η Ανάσταση Του Κυρίου να χαρίσει Ανάταση ψυχής κι αγάπη στις καρδιές όλων μας.

ΠΑΥΛΟΣ said...

Χρόνια Πολλά Ευούλα σε όλη την νεραϊδοοικογένεια!!!

wintersea said...

Καλά το κουτί ανεπανάληπτο!!! Χρόνια πολλά, καλά να περνάς κοριτσάκι :)))

mahler76 said...

Χριστός Ανέστη, καλά να περάσεις ό,τι και αν κάνεις αυτές τις μέρες:)

ΑΧΤΙΔΑ said...

Χριστός Ανέστη φίλη μου ,εύχομαι και του χρόνου γεροί και αγαπημένοι.

δεσποιναριον said...

Εγω τωρα που ηρθα θα πω χριστος Ανεστη. Και του χρονου. Πολλα φιλια Ευουλα.

elekat said...

Χρόνια Πολλά έστω και καθυστερημένα!
Και του χρόνου!

fevis said...

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές, όλους... Χρόνια Πολλά και από μένα, γελαστά, τυχερά, και κυρίως με υγεία εύχομαι!!!! Φιλιά!!!!