Tuesday, July 14, 2009

Χωρίς Οικογένεια....




Ο Poopie, το κουταβάκι της φωτογραφίας, εμφανίστηκε ξαφνικά στο συγκρότημα που έχουν το εξοχικό τους οι γονείς μου στην Κινέττα... Έτρεμε ολόκληρος και ήταν χωμένος πίσω από έναν θάμνο... Ήταν τόσο τρομοκρατημένος που όταν η μαμά μου πήγε να τον πιάσει "βράχηκε" ο κακομοίρης... Τον υιοθέτησε όλο το συγκρότημα - ή μάλλον η πλειοψηφία μια που κάτι μίζεροι θέλουν να τον διώξουν γιατί λερώνει στο γκαζόν- και σήμερα, μια εβδομάδα μετά, έχει μεταλλαχθεί σε ένα υγιέστατο, ευτυχισμένο, πανέξυπνο και παιχνιδιάρικο κουτάβι που έχει κλέψει τις καρδιές μας.. Έχει κάνει τα εμβόλια του, είναι περίπου δύο μηνών όπως μας είπε ο κτηνίατρος, έχει σίγουρα έναν γονιό λυκόσκυλο και αναζητά εναγωνίως οικογένεια μια που από τα τέλη Σεπτεμβρίου το συγκρότημα ερημώνει και όσοι δεν έχουν ήδη δικά τους ζώα στο σπίτι τους είναι αρκετά ηλικιωμένοι για να αναλάβουν την ευθύνη του... Αν λοιπόν ενδιαφέρεστε ή ξέρετε κάποιον που να ενδιαφέρεται εκείνος να υιοθετήσει το μωρό σκυλί μας, please επικοινωνήστε μαζί μου το συντομότερο.. Ο καιρός περνάει και πέρα από το ότι μας συνηθίζει και τον συνηθίζουμε και εμείς και ο αποχωρισμός θα είναι δύσκολος για όλους, θα έρθει η ώρα που θα πρέπει να επιβιώσει μόνος του, πράγμα που ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω... Βάλτε τα δυνατά σας λοιπόν... Ο Poopie είναι ένα μωράκι που πρέπει οπωσδήποτε να βρει την δική του οικογένεια και μαζί την αγάπη και την στοργή που του αξίζουν....


Υ.Γ. Μπορεί φέτος το πρόγραμμα να μην έχει νησάκι, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα ξεκουραστούμε και δεν θα κάνουμε διακοπές... Έτσι, σας αφήνω τον Poopie να κρατάει το μετερίζι και θα τα ξαναπούμε μέσα στον Αύγουστο μια που ούτως ή αλλιώς η κίνηση στην blogoγειτονιά είναι πεσμένη τελευταία.. Να περνάτε καλά, να χαλαρώνετε και να γελάτε όσο μπορείτε περισσότερο... Και από Σεπτέμβριο, πέφτουμε πάλι στα βαριά... Φιλιά πολλά σε όλους!!!!

8 comments:

TzinaVarotsi said...

Σίγουρα θα βρεθεί κάποιος να τον υιοθετήσει, δεν μπορεί. Αν δεν είχαμε τον Δία θα τον έπερνα ασυζητητί!

BLUEPRINTS said...

τι κουκλί είναι τούτο; κι εγώ αν δεν είχα τη δική μου άνετα θα τον υιοθετούσα... καλά να περνάτε

La Gigi said...

διακοπές κι εσύ φιλενάδα!!
μακάρι να βρεθεί μια οικογένεια για τον Poopie γιατί ο χειμώνας είναι δύσκολος!
φιλιά

Talisker said...

Eγω πολυαγαπημενη
εχω δηλωσει πως δεν γραφω σε ποστ με κουταβια

μια φλυκταινιαση την παθαινω
-γνωστο τοις πασι


αλλα επειδη σε βλεπω να βγαζει τον Ιουλη με αυτο το τετραποδο

ειπα να πω καλη βδομαδα

ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΩ!!

(8 ΚΟΡΣ!! 8 ΚΟΡΣ!!

ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ:))

σ αγαπω πολυ Ευακι
εχε το κατα νου!
ματς

Ra Ma said...

Όμορφος είναι, ελπίζω κάποιος που θα έχει χώρο να τον φιλοξενήσει!

Ήρθε ο Poopie και χάσαμε τον Droopy!!!!

Καλή ξεκούραση!!!

Ταχυδρόμος! said...

Happy holidays! Φιλιά από τη Θεσσαλονίκη!

fevis said...

Ο Poopy βρήκε σπίτι ευτυχώσ και σήμερα, 2 Αυγούστου ετοιμάζεται να αναχωρήσει για τα Μέγαρα για να γνωρίσει την καινούρια του οικογένεια... Έχει εξελιχθεί σε εκπληκτικό σκυλάκι και θα μας λείψει πολύ... Αλλά είμαι σίγουρη πως εκεί που πάει θα είναι πολύ, πολύ ευτυχισμένος... Φιλιά σε όλους!!!

ΑΧΤΙΔΑ said...

Μακάρι να το αγαπήσει κάποιος και να το πάρει, σήμερα ακουγα στις ειδήσεις για τα σκυλιά που βασάνιζαν και μάτωσε η λαρδιά μου.Εύχομαι να περνάς καλά όπου και να είσαι καλή μου .