Friday, July 10, 2009

Mykonos Confidential , the 4th issue.


Κυκλοφόρησε σήμερα μαζί με το Life and Style το τέταρτο τεύχος του περιοδικού Mykonos Confidential. Και δεν σας κρύβω πως ξεφυλλίζοντας το ένοιωσα την ίδια αγωνία που είχα τα τρία χρόνια που συνεργαζόμουν με τις εκδόσεις Λυμπέρη για την έκδοση του... Και στην συνέχεια την ίδια χαρά και την ίδια υπερηφάνεια γιατί και χωρίς εμένα - ευτυχώς επι του προκειμένου κανείς δεν είναι, και δεν πρέπει να είναι άλλωστε, αναντικατάστατος- εξακολουθεί να είναι μακράν η καλύτερη εκδοτική προσπάθεια που γίνεται για το νησί, και μάλιστα με τεράστια απόσταση από τις επόμενες... Όσοι πιστοί λοιπόν, προσέλθετε...
Να ενημερωθείτε, να χαζέψετε, να διαβάσετε ενδιαφέρουσες ιστορίες να γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους, να πάρετε μια τζούρα από τον αέρα του νησιού... Και κυρίως, να στηρίξετε μια προσπάθεια που γίνεται από ταλαντούχους ανθρώπους που αγαπούν και την δουλειά τους αλλά και τον τόπο με τον οποίο ασχολούνται... Από τον διευθυντή του περιοδικού Πέτρο Μπουροβίλη που είναι ο καλύτερος "περιοδικατζής" στην Ελλάδα , την διευθύντρια σύνταξης και φίλη μου Ήρα Σινιγάλια, τον ταλαντούχο φωτογράφο Γιάννη Δημότση, την απλώς συμμετέχουσα φέτος επίσης φιλενάδα μου (και μέχρι πέρσι αρχισυντάκτρια Αθήνας ) Κρυσταλία Πατούλη και την αγαπημένη Ιλεάννα Σεραφειμάκη μέχρι τα καινούρια παιδιά που δεν γνωρίζω, έκαναν πάλι το ακατόρθωτο... Έφτιαξαν ένα περιοδικό που έχει (κάθε χρόνο) καινούρια πράγματα να πει.. Συγχαρητήρια σε όλους!!!!
Υ.Γ. Sorry που η φωτογραφία είναι από παλαιότερο τεύχος αλλά δυστυχώς το scaner μου τα έχει παίξει... Όταν φτιαχτεί θα επανέλθω με update...:-)))

5 comments:

Anonymous said...

egw pantws perimenw to "fevis'corfu confidential" kat'idian me kafe sto ivy /patron :-) ! Telika tha erthw kateutheian ton augousto, tha ta poume tote apo konta.

La Gigi said...

το περίμενα πως και πως, πέρυσι είχε κυκλοφορήσει Μάιο έτσι δεν είναι? θα πάρει τη θέση του στη βιβλιοθήκη δίπλα στα άλλα και αυτό!!
πάντως είναι όντως μακράν η καλύτερη έκδοση για τη Μύκονο :)
φιλιά πολλά

ΑΧΤΙΔΑ said...

Πέρασα να πω ένα γειά καλή μου , καλό καλοκαίρι σου εύχομαι.

fevis said...

Κορίτσια, σας ευχαριστώ και τις τρεις για το ενδιαφέρον και θα τα πούμε, τουλάχιστον με τις δύο από σας, από κοντά soon... Φιλιά!!!!

John D. Carnessiotis "Asteroid" said...

Θα συμφωνήσω πως ήταν και πάλι η καλύτερη περιοδική έκδοση για την Μύκονο, αλλά δεν ήταν στα επίπεδα των προηγούμενων τευχών - κάτι σαν νάλειπε, κάποια σπίθα, λίγο ψυχή...
Οπωσδήποτε φταίει κι η συγκυρία η φετινή, που για πολλούς λόγους χλώμιασε κάπως την γενικότερη αύρα της Μυκόνου και την δική μας - όλων μας - αλλά, σίγουρα έλειψε κι εκείνο το προσωπικό άγγιγμα, το δικό σου... το άγγιγμα του γραψίματος ενός ανθρώπου, που δεν είναι σκέτα επαγγελματίας και ψύχραιμα αποστασιοποιημένος, που δεν βλέπει τα πράγματα τόσο απ' έξω, αλλά μάλλον από μέσα, γιατί συμμετέχει σ' αυτά, ζει στο νησί!
Ελπίζω η επόμενη χρονιά νάναι για όλους και για όλα καλύτερη από την άποψη αυτή!
;-)