Monday, December 21, 2009

Να 'μαστε πάλι εδώ....


Έφτασε σχεδόν και η παραμονή.... Που την περίμενα πως και πως και τώρα, θέλω να την απολαύσω όσο γίνεται περισσότερο... Και ας λένε τα άστρα πως σε μας τους Αιγόκερους θα πέσει ο ουρανός στο κεφάλι αυτές τις μέρες... Πόσο πια? Έτσι, με ηθικό ακμαίο, οργανώνω το πρόγραμμα των ημερών... Που περιλαμβάνει σούπερ μάρκετ μεγάλο γιατί θα μαγειρέψω σίγουρα για τις 26 και τις 27 που θα αράξουμε σπίτι, κομμωτήριο την παραμονή και νύχια μια μέρα νωρίτερα, λίγο shopping για το ρεβεγιόν που φέτος θα το περάσουμε σε μαγαζί με ρίζες στο νησάκι, παρασκευή δύο Red Velvet Cake - ενός κανονικού για την φιλενάδα μου την Μαρία (Soho- Soho) που θέλει να κεράσει τις πελάτισσες της την παραμονή και ενός ακόμα σε μορφή cupcakes για τον Στέλιο που μας έχει καλέσει στο σπίτι του στις 25 για τσιμπητά - μια girl's βραδιά στο Salon de Bricolage, το τελευταίο Matsuhisa της χρονιάς, καφέδες άφθονους στο ενδιάμεσο με τις φιλενάδες μου, και έναν οδοντίατρο special guest γιατί μου έφυγε ένα σφράγισμα...
Ευτυχώς που τα δώρα τα κάνουμε την Πρωτοχρονιά και έτσι το μεγάλο shopping μεταφέρεται στην λίστα της επόμενης εβδομάδας γιατί δεν ξέρω αν θα προλάβαινα... Μάλλον όχι...:-) Πάντως, έστω και ασθμαίνουσα και μονίμως με τα κλειδιά του αυτοκινήτου στο χέρι - εχτές το βράδυ μέχρι την Αγία Μαρίνα έφτασε η χάρη μου μέσα στην καταιγίδα για το υπέροχο pre- Christmas της φίλης μου της Λιάνας που έχει το ωραιότερο σπίτι που έχω δει και το είχε στολίσει σαν να ήταν βγαλμένο από τις σελίδες της Vogue Deco- τις λατρεύω πραγματικά αυτές τις μέρες... Ειδικά το βράδυ που χαζεύω τις στολισμένες βεράντες και τα φωτάκια που αναβοσβήνουν σαν να μου κλείνουν το μάτι... Σαν γνήσια Πολυάννα, αυτές τις μέρες γίνομαι πιο παιδί από ποτέ... Και δηλώνω έτοιμη να αντιμετωπίσω κάθε είδους μελοντική κρίση... Αρκεί να είμαστε καλά, γεροί, δυνατοί και ενωμένοι οι τρεις μας... Στο κάτω κάτω της γραφής, και τώρα που τα γράφω όλα αυτά , παραμένω σχεδόν άνεργη, σχεδόν πενηντάρα, και σχεδόν desperate houswife... Αλλά μια χαρά το παλεύω, έτσι δεν είναι? Καλημέρα και καλή μας - εορταστική και αισιόδοξη- εβδομάδα....


12 comments:

Wrongman said...

1 thanx για τα cup cakes
2 χρειάζεσαι αρκετά χρονακια για τα πενήντα σου
3 μια Χαρα και πιο καλά από ποτέ σε βλέπω τελευτάια
4 εγώ αντί για ρεβεγιόν θα έχω προετοιμασία για το ροζέ κάλεσμα που έχω ανήμερα γιατί από 10 έγιναν 15 οι καλεσμένοι
5 τελικά έρχεται και η Yuka από το umu που την λατρεύω
6 όλα τέλεια ...στα κοινωνικά μου χαχαχα

La Gigi said...

να ειστε γεροι δυνατοι ενωμενοι κι αγαπημενοι και οι κρισεις ας μεινουν εκει που ειναι! το προγραμμά σου είναι ακόμα μια φορά εκπληκτικό και ενα Βαγγελη την παραμονη τον ηθελα ετσι και για το τζερτζελο και μονο :)
φιλια πολλα με ακόμα περισσοτερα χιονια

Justine's Blog said...

Καλημέρα Εύη, Πλίζ δεν θέλω να ακούω νούμερα ηλικιακά. Φαίνεσαι στα ντέρτυ θέρτυ κι αυτό πρέπει να σου αρκεί. Εχουν κατέβει τα νούμερα μια 20ετία, εσύ δεν τον πήρες μυρωδιά;
Λοιπόν, πολύ τη χαίρομαι την κινητικότητά σου με τα ψώνια κλπ. (Εγώ σουπερ μάρκετ δεν κάνω ποτέ γιατί αφενός το μισώ, αφετέρου είμαι βιαστική και επιπολαία και τα κάνω μπάχαλο!)
Κι επίσης τη δημιουργικότητά σου στην κουζίνα κ αλλαχού πολύ την εκτιμώ.
Εδώ πέφτουν τα πάρτυ βροχή, ετοιμάζονται υπερπαραγωγές για Μελισσίδιον κ τα υπόλοιπα επι της οθόνης.
Νάστε καλά οι τρείς με τους αγαπημένους σας συγγενείς και φίλους και να περάσετε τζάμι τα Χριστούγεννα, που φαίνεται πως θα τα γιορτάσετε με τρελλές γεύσεις.
Κι επίσης, εδώ θα περάσει εξετάσεις ο μάυρος καραμελωμένος σολωμός του Καϊζέν αν δούμε αν μπορεί να αντιπαρατεθεί στο Νόμπου.
Αντε και καλό Sex in the City!

Αλεπού said...

White Christmas δεν θα είναι -τουλάχιστον μετεωρολογικά μιλώντας ;)-.
Σου εύχομαι όμως να είναι χρυσά, ροζ, αστραφτερά κι ευτυχισμένα μ' αυτούς που αγαπάς και σ' αγαπάνε!

δεσποιναριον said...

Αααααα!!!! αφηνω τα σχεδον κατα μερος. Τα Χριστουγεννα ειναι προ των πυλων, κι εγω κλεισμενη μεσα ακομα και αποκλεισμενη με μισο μετρο χιονι. Αλλα ειμαι καλα αφου εχω κοντα μου παρεα. Και δε με νοιαζει αν δεν πηρα ακομα ολα τα δωρα, θα τα παρω οποτε μπορω. Και δε με νοιαζει αν εβαλα αλατι στα μελομακαρονα, εφιαξα αλλα. Το προγραμμα σου ειναι υπεροχο και μην αφηνεις να σε πτοουν μικρες αναποδιτσες. Καταλαβαινεις! Καλη εβδομαδα, καλες ετοιμασιες, ολα καλα και ροδινα! Φιλακια!

aremare said...

Ετσι βρε Ευη,
δίνεις και σε μας την αφορμή να σταματησουμε τις γκρίνιες.
Τουλαχιστον για λιγες μερες, μετα βλεπουμε πάλι.
Θα τα παλεψουμε μωρέ όλα!!
Ειναι η παστα μας τέτοια.
Very Mery Cristams

BLUEPRINTS said...

να περάσετε τέλεια με όλους τους αγαπημένους γύρω σας, φιλιά πολλά

DonnaBella said...

egw pantws anevasmenh se vrhka, kai stis omorfies sou filenada. h hlikia einai apla ena noumero. allwste, gia na kanoume preempt ta kakovoula sxolia, emeis eimaste noumera apo mones mas, k mia xara fantasmagorika noumera! se filw. a ce soir. prosthese me sth lista twn filodoxontwn na faw velvet cake apo ta herakia sou - tha mpw sto soho soho k tha pw pws eimai filh sou.

man about town said...

Eτσι που περιγραφεις τον εαυτο σου μου θυμισε τη Τζουλια Ρομπερτς στο Νοτινγκ Χιλ που προσπαθει να κερδισει το brownie!
http://www.youtube.com/watch?v=Ne1Mkqm3GDg
Nice try gorgeous but you don't fool anyone!
Merry Xmas

Tali said...

χριστε μου τι λες??
τι λες πια???


πφφφφφφφφ

σου αφηνω ενα φιλι
θα ξαναρθω με την ησυχια μου οταν τελειωσω βαλιτσες κλπ αλλα διαβαζοντας δεν μπορουσα να μην σχολιασω!!!!!

ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΕ ΤΙΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΤΟ ΣΕΞ ΕΝΤ ΔΕ ΣΙΤΥ

το οποιο ανακαλυψα μολις λιγους μηνες πριν

ολα αυτα τα χρονια το μισουσα!!!




-ναι ναι η σρανταρα της γειτονιας σας!!!::))))))))

τελος ( μου αρεσει ποτυ περασα για ενα βιστικο γεια)

μεινε οπως εισαι εγω σε λατρευω
και ανεργη εντελως δεν θαμεινει ςποτε γιατι εχεις πολυτιμο μυαλο και απο μονο του αξιζει μια περιουσια..

και ακου τι σου λεει και η αμερικανα σουρπουιτσαααα!!!
μια χαρα τα λεει!!

χχχχχχχχχχχ
ματςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

fevis said...

wrongman@ Νομίζω πως φταίει που είχες καιρό να με δεις...:-))) Φιλάκια...

melissoula@ Φιλενάδα μου σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές... Θα δώσω ένα φιλή στον Βαγγέλη και από σένα λοιπόν σήμερα...:-))

Ιουστίνη Φραγκούλη@ Αφού τα νούμερα είναι τόσο επιφανειακά...:-)) Εγώ τα λέω για να τα ξορκίσω.. Γιατί η αλήθεια να λέγεται, και φαίνομαι, και κυρίως νοιώθω, πολύ νεότερη από ότι είμαι..:-)) Φιλιά πολλά και να περάσετε υπέροχα με το κοριτσάκι μας...:-))

Αλεπού@ Αχ, τι υπέροχη ευχή!!! Σέυχαριστώ πολύ, πολύ.. Φιλιά!!!

δεσποινάριον@ Έτσι!!! Με ηθικό ακμαίο και χαμόγελο λαμπρό μας θέλω φίλη... Έτσι θα σκέσουμε καια υτά τα Χριστούγεννα, όπως πάντα άλλωστε... Φιλάκια γλυκά και στους δυό σας...:-))

aremare@ Φυσικά και είναι έτσι η πάστα μας... Από τιθς καλύτερες που κυκλοφορούν..:-))) Πολλές ευχές για τα καλύτερα!!! Φιλιά

Blueprints@ Και εσείς, και εσείς...:-))))

DonnaBella@ Αυτό ξαναπέστο... Νούμερα επιθεώρησης κανονικά, αλλά από εκείνες τις υπερπαραγωγές που δεν γίνονται πια...:-))) Φιλάκια και CU το βράδυ φιλενάδα...:-))

man about town@ Δλαδή πάει το cupcake? Το έχασα πάλι? Φιλιά και μακριά από άσπρες λουστρινένιες γόβες πληζ...:-)))Φιλιά!!!

Talisker@ Την ακούω, την ακούω... Φιλιά φιλενάδα, εχές πολλές και να περάσετε υπέροχα!!!!

Ra Ma said...

Έφτασε η παραμονή ...χωρίς το "σχεδόν"!!!

Χρόνια Πολλά στην οικογένεια!!!