Tuesday, May 25, 2010

Dancing with the Greek Idol...


Αυτές τις μέρες είδα among others και μπόλικη τηλεόραση... Και έτσι, αφού ομολογήσω χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος ότι πιστεύω ακράδαντα πως το Ράδιο Αρβύλα είναι επίσημα η καλύτερη εκπομπή για φέτος - όποιος είδε χτες φαντάζομαι πως συμφωνεί ότι το 2 στα 2 του Κανάκη για τον Άρη ήταν η κορυφαία ατάκα της σεζόν - (και αφήνω απ΄έξω εννοείται τον Χριστόφορο γιατί ο Χριστόφορος δεν είναι σήριαλ, είναι ιδέα) λέω να αδράξω την ευκαιρία για να μοιραστώ μαζί σας τις παρατηρήσεις μου για τα δύο talent show μας... Το Greek Idol και το Dancing with the Stars...

Να ομολογήσω κατ΄αρχάς πως το Dancing το παρακολουθώ κανονικά τις Κυριακές ενώ το Greek Idol επειδή είναι Δευτέρα όχι.. Το είδα εχτές ολόκληρο, και έχω χαζέψει και αρκετά στα μεσημεριανά όμως... Το πρόβλημα και στα δύο είναι κοινό πιστεύω.. Οι ξινοί άνθρωποι.. Μόνο που στο Idol οι ξινοί είναι στην επιτροπή ενώ στο Dancing είναι στους παίκτες... Αυτή η Θεοδωράκη ας πούμε που αν έχω καταλάβει καλά κάνει καριέρα με βάση το ότι είναι ανιψιά του Μίκη, τι χάλι Θεέ μου.. Και αχτένιστη, και σαν να έχει καταπιεί λεμόνι, και ελλείψεις διάφορες στην προσωπική της ζωή πρέπει να έχει μάλλον, αν πιάσατε το κομψό υπονοούμενο... Το ίδιο και ο άλλος, ο τελευταίος, που δεν θυμάμαι πως τον λένε, που χτες ήταν ντυμένος με κοστούμι με σιρίτι και είχε το θράσος να σχολιάζει τα ρούχα των διαγωνιζόμενων... (Που βέβαια, οι στυλίστες του show πρέπει όχι απλά να απολυθούν αλλά να πετροβοληθούν στο Σύνταγμα.. Μα τι τους φορούσαν χτες αυτών των έρμων των παικτών? Ειδικά ένα σακάκι από πλαστικό τύπου φίδι λαμέ, το έβλεπα στον ύπνο μου να θέλει να με φάει... ) Πως θα έφτανε η ώρα να παραδεχτώ πως ο θείος - αυτό είναι το παρατσούκλι του Κωστώ στην πιάτσα- θα ήταν ο πιο συμπαθητικός από τους τέσσερις, ούτε που το φανταζόμουν.. Αλλά είναι, να μην το πω? Μιλάει σαν κανονικός άνθρωπος, σχολιάζει σαν κανονικός άνθρωπος και χαζεύει σαν κανονικός άνθρωπος.. Εχτές, την ώρα που τραγουδούσε η θέα Ειρήνη Δούκα των C-Real κόντεψε να πέσει από την καρέκλα του έτσι που στριφογύριζε για να την βλέπει απ΄όλες τις δυνατές γωνίες... Για τον τέταρτο κριτή που δεν θυμάμαι επίσης το όνομα του, δεν έχω παρατηρήσεις.. Καλούλης μου φάνηκε ή εν πάση περιπτώσει δεν με ενόχλησε σε κάτι.. Όσο για την Ρούλα, δεν τρελαίνομαι και νομίζω πως θα έπρεπε να είχε παραμείνει πίσω από τις κάμερες αλλά το πόσο έμπειρη είναι σε αυτό που κάνει φάνηκε από τον τρόπο που κατέβασε από την σκηνή τον φίλο του Ντούρου.. Ευγενικά αλλά αποφασιστικά ενώ ο θείος ήταν έτοιμος να ανέβει και απλά να τον πλακώσει σε συνδυασμό κλωτσιάς - φάπας...

Στο Dancing τώρα, το πρόβλημα είναι ένα αλλά τέρας.. Και ονομάζεται Ευγενία Μανωλίδου.. Η μπουμπούκα που νομίζει ότι ο κόσμος περιστρέφεται γύρω της, που είναι ανταγωνιστική σαν παλαιστής του Sumo και γλυκούλα μέχρι ξερατού κάνει τα πάντα για να μας εξολοθρεύσει.. Τραγουδάει τα στρουμφάκια, ακκίζεται σαν μπεμπέκα, δικαιολογείται σαν χαζοχαρούμενο, γλύφει την επιτροπή σαν σπασικλάκι και απειλεί σαν τον άντρα της.. Και χορεύει σαν πριονοκορδέλα όπως είδαμε, αφού καβάλησε τον παρτενέρ της σαν να ανέβαινε σε βέσπα και πήγε να τον αφήσει δυο φορές ανάπηρο τον αναξιοπαθούντα χορευτή... Και θυμώνει όταν οι άλλοι παίρνουν καλύτερους βαθμούς και είμαι σίγουρη πως όταν δεν την βλέπουν τα σπάει όλα με λύσσα και καρφώνει καρφίτσες σε κούκλες βουντού... Επίσης μου την σπάει λίγο και ο Αλέξης Κωστάλας γιατί χρειάζεται επειγόντως λεύκανση δοντιών - μπορεί να ρωτήσει την Γκαλένα που έχει αλλάξει όλη της την οδοντοστοιχία με μια καινούρια δυο νούμερα μεγαλύτερη και τέσσερες αποχρώσεις πιο άσπρη από το κανονικό- και γιατί αυτός ο πληθυντικός της ευγενείας και του μπαλέτου μου καρφώνει τον εγκέφαλο... Αντιθέτως, αγαπάω Λάτσιο που βάζει δεκάρια και φλερτάρει με την Ζέτα, λέτε όντως να έχουμε το καινούριο ειδύλλιο της χρονιάς? και ο Φωκάς έχει αυτό το χαριτωμένο της φούρλας που του δίνει extra bonus..
Επίσης το Dancing έχει πλεονέκτημα παικτών.. Απέναντι στην Βαλάντω, τον Χρήστο και τον άλλον με το κοκοράκι στο μαλλί, έχει τον Μιχάλη Ζαμπίδη που είναι απίστευτο αγόρι - καρτούν τελικά, και γουστάρω με τρέλα, την Έρρικα που είναι κουκλάρα και μαγκάκι και χαβαλές τεράστιος και φυσικά τον Σταμάτη Γαρδέλη που έχει κάνει come back που δεν το πιστεύει ούτε ο ίδιος.. Και που χορεύει εξαιρετικό quick step, και ξέρετε πόσο δύσκολο είναι να χορεύεις εξαιρετικό quick step στα πενήντα σου? Kudos λοιπόν στον Σταμάτη και double Kudos στο Dancing... Και μήπως να οργανωθούμε να βγάλουμε με κάποιον τρόπο εκτός την ξινήθρα μπας και ευχαριστηθούμε το υπόλοιπο? Για σκεφτείτε το και ρίξτε ιδέες παρακαλώ...

Καλημέρα, φιλιά και καλή εβδομάδα να έχουμε, που θα έχουμε μια που ξεκινάει με μια μέρα λιγότερη... Και με υποψία λιακάδας... Yeahhhhh!!!!

Στο σημερινό videάκι φυσικά πρωταγωνιστεί η Ευγενία... Και από το 1:10 και μετά, ξεκινάνε τα όργανα...:-)))



18 comments:

orfia said...

Πολλες πληροφοριες μαζεμενες...Ευη, μιας και δεν τα παρακολουθω συχνα, αλλα για τους ξυνους συμφωνω απολυτα, ειδικα για τους κριτες του greek idol, και φυσικα για την Μανωλιδου, αυτην ουτε φωτο της δεν αντεχω να βλεπω...την κομπλεξαρα...!!!
Αντωνης ομως ....the best...
Μας εδωσες λογο να χαμογελασουμε πρωι πρωι.!! Μπραβο.
Φιλιααα

ioana said...

Ναι πράγματι ο Χριστόφορος είναι ιδέα όχι σειρά, οι Αρβύλες είναι ότι καλύτερο υπάρχει φέτος στην τηλεόραση η Μανωλίδου είναι ξινή και αντιπαθητική και ο Γαρδέλης είναι εκπληκτικός όπως και η Ερρικα .
Το greek idol δεν το βλέπω δεν μου αρέσει και έχει και Χριστόφορο εκείνη την ώρα.
Συμφωνώ σε όλα μαζί σου όπως πάντα άλλωστε.
Να είσαι καλά

So_Far said...

Τηλεόραση βλέπω σπάνια, αλλά χθες το απόγευμα χαζολογώντας μπροστά στην TV έπιασα σε μια εκπομπή ( θα γράψω μετά και γι αυτό ) αυτό το.. θεσπέσιο χορευτικό
Σε βρίσκω πολύ πολύ ευγενική με το θέμα Μανωλίδου, το είδα το χορευτικό αριστούργημα και έμεινα στο ύφος της Ευγενίας : ούτε η Ισαβέλλα όταν έφευγαν οι ισπανικές αρμάτες για να κατακτήσουν την Αμερική δεν θα είχε τέτοιο ύφος . Πραγματικά είναι επικίνδυνα γελοία, πραγματικά γυναίκα βδέλα
Greek Idol και λοιπα τραγουδιστικά ανθοκήπια δεν τα αντέχω, το έχουν απαγορέψει και οι γιατροι
Που λες, χθες είδα την εκπομπή της κυρίας Λόη και θαύμασα το πώς μπορεί κάποιος να συζητά για θέματα χορού με την "Ισιδώρα Ντάνκαν" του ελληνικού χοροδράματος Μαρία Ιωαννίδου, αγνοώντας τη λέξη ΄πουέντ'
Είναι πραγματικά ξανθιές αγράμματες χαζογκόμενες αυτές οι παρουσιάστριες , μα πραγματικά απορώ με όσους τις προσλαμβάνουν και τις πληρώνουν από πάνω

ΥΓ Κώστα Πρέκα δεν έχω δει εδώ και κάτι μήνες. Ζεί ή πέθανε; Ή τον βγάζουν από τη φορμόλη κάθε 28η Οκτωβρίου;

La Gigi said...

λοιπόν, το greek idol κι εγώ δεν το πολυβλέπω λόγω Χριστόφορου. αλλά και ο Χριστόφορος να μην ήταν πάλι δεν θα το έβλεπα. κάτι πάει λάθος σ'αυτό το πράγμα, μπορεί και όλο να είναι λάθος δηλαδή, εξάλλου το είπε και ο Ψινάκης στην Ελένη την Παρασκευή :)
το dancing... αν από εκεί φύγει η μπουμπούκα θα είναι όλα τέλεια. το paso doble ήταν πανωλεθρία, όχι ότι τα άλλα που έχει χορέψει ήταν καλά αλλά αυτό ήταν κάτι το άλλο!! και απορώ ποιος την ψηφίζει να μένει κάθε φορά αφού κανείς δεν τη χωνεύει.
το Φωκά δεν μπορώ να τον πάρω σοβαρά, λυπάμαι. τον έχω δει στον Πάνορμο με speedo και μου έχει φύγει το κλαπέτο φίλη, τον θυμάμαι και γελάω ακόμα :))
τέλος, αν ισχύουν αυτά που λένε για Ζέτα και Λάτσιο τότε αυτό το ειδύλιο θα υπερκαλύψει ότι κι αν κάνει η Ελένη.
φιλιά και 15 ;)

John D. Carnessiotis "Asteroid" said...

Εγώ δεν έχω άποψη για όλ' αυτά, γιατί δεν βλέπω τηλεόραση - εκτός από Παπακαλιάτη, βέβαια, που είναι ιδέα και, μάλιστα, ιδέα στην ώρα της!
Εκφράζω, όμως, επισήμως εδώ την απαίτησή μου να δω στην τηλεόραση την φιν-φον Μελισσούλα με τα κόκκινα φιν-φον Ray-ban, να λάμψει στο paso doble, να σκυλιάσει η Μανωλίδου, να λυσσάξει η Θεοδωράκη, να τρέξει να κρυφτεί στα βράχια του Πάνορμου αριστερά ο Ευαγγελινός (και το speedo του, προ πάντων αυτό!) και να την κάνει κι ο θείος εξώφυλλο στο "People"!!!
:-)))

Anonymous said...

Έχω κρυφά Nova στο Λονδίνο, μην με καταδώσετε παρακαλώ, και βλέπω και εγώ DwtS καμιά φορά. Η Μανωλίδου πάντως, είναι από αυτές τις γυναίκες - γατούλες που ορισμένοι άντρες λατρεύουν να ξέρεις. Όχι εγώ για να εξηγούμαι, απλά καταθέτω μια πληροφορία παραπάνω.
Θοδωρής

Glayki said...

Tην Ευγενία Μανωλίδου θέλω να την πλακώσω στις σφαλιάρες μπορώ????
Μου θυμίζει Χάρυ Κλυν,που έλεγε...εδώ κάνουμε τέχνη...δε βράζουμε ροβύθια...ε νομιζω πως ροβύθια βράζει!

όσο για την Ειρήνη...κουκλάρα και σωματάρα!Και το σκατό τρώει ό,τι θέλει!και δεν παχαίνει από παλιά...στα συν της βαζω τη φυσική ομορφιά..ακόμα και σε γάμο κοινής μας φίλης που είχε έρθει ήταν σχεδόν άβαφη και κούκλα!Δικαίως ο Κωστό έπαθε παράκρουση!

elekat said...

Αμάν, τη Μανωλίδου ούτε να τη δω τη ζαχαρομπεμπέκα!!
Τα βαριέμαι πολύ αυτά τα χορευτικά και δεν τα βλέπω καθόλου, θα προτιμήσω Ράδιο Αρβύλα και Χριστόφορο, αλλά χαίρομαι που ενημερώθηκα σήμερα!!!

Anonymous said...

Ooooti kalutero exw akousei gia thn Eugenia! "Η μπουμπούκα που νομίζει ότι ο κόσμος περιστρέφεται γύρω της, που είναι ανταγωνιστική σαν παλαιστής του Sumo και γλυκούλα μέχρι ξερατού κάνει τα πάντα για να μας εξολοθρεύσει.. " Eeee pes ta! Den antexw na th vlepw, den mporw kai katholou auto to stylaki kouventa&niaou...pfff! O Gardelhs pali xupnaei mnhmes - agapame :) To Dancing genika einai metrio, to Greek Idol den to poluvlepw, as opsetai o Xristoforos (mono gia auton aksizei h ellhnikh tv :D)
To eida ligo xthes. H Roula kalh, O Kwstw o monadikos kriths pou kinei to endiaferon - oi alloi einai toso kseneroua!Oso gia ta talenta...no comments at all!

Wraia auta ta thleoptika, kalh vdomada! :))

STELIOS PENTARVANIS said...

Και εγώ πιστεύω ότι η Μανωλίδου εκτός από ξυνή είναι και υστέρω αλλά το ίδιο μου βγάζει πια και η παλιά μου μεγάλη συνμπάθεια η Ρούλα...Αχ Ευούλα μου ακόμα χονεύω από τις ατασθαλείες του τριημέρου.

Anonymous said...

Συνυπογράφω για Μανωλίδου.
Δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσω τι δήλωσε στην κριτική επιτροπή μετά τα κατά συρροή λάθη που έκανε σε ένα χορευτικό της.
Ότι με τα λάθη της αυτά φανέρωσε σ' όλους τους ανθρώπους που την παρακολουθησαν ότι... "είναι άνθρωπος κι εκείνη"...


Ποιός πλασάρει αυτή τη γυναίκα επιτέλους?

Έκτακτη περίπτωση του γιατρού είναι.



Καλό απόγευμα

DonnaBella said...

1. Chris rulez leme! Tha pathw katathipsh ama telepei to 4.
2. H Manwlidou erwteusimh? nai vevaia, apo kati typous san ton Adwnh. Sorry, alla vriskei kamia apo mas erwteusimo ton Adwnh? Je-sus! na steilw exorkisth se opoia apanthsei nai.
3. Xwse Evh, xwse! :-)

Talisker said...

XRISTE MOU!!!!!!!!!

ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΜΟΥ ΕΣΥ!!!
πρωι πρωι με τον καφε
αναλυτικως θα σχολιασω!
Ειναι τοσες οι πασες που εχω ζαλιστει!!!

ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

δεσποιναριον said...

Το Dancing with the stars βλεπω καμια φορα γιατι το αλλο καναλι δεν το εχω. Εγω θελω καποια στιγμη η Μαγγιρα να παρεκτραπει και να της τα πει χυμα της μπεμπεκας.
Φιλια βραδυνα.

Πέννυ said...

Το πόσο γέλασα με την απέλπιδα προσπάθεια της ξυνής να σκαρφαλώσει στον παρτενέρ της δεν λέγεται... τόση ατσαλωσύνη... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!! και η δήλωση μετά "τα λάθη είναι για τους ανθρώπους και έτσι αποδείχτηκε ότι και εγώ είμαι άνθρωπος"!!!!! τι λες χρυσή μου; δεν είσαι θεά; δεν είσαι αστέρι;;; εσύ; η Μανωλίδου; ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!

fevis said...

Συγκεντρωτική απάντηση γιατί όλοι τα ίδια λέμε τελικά.. Ο Χριστόφορος είναι ιδέα, ο Αντώνης και οι Αρβύλες είναι η καλύτερη εκπομπή της τηλεόρασης και σιχαινόμαστε ομαδικώς την Ευγενία.. Τότε μπορείτε να μου εξηγήσετε πως χορεύει ακόμα με τα νεύρα μας? Ε? Καλημέρες και βιαστικά φιλιά...

katrine said...

Να σε καλημερίσω Εύη μου πήρα μια γεύση για όλα. Που να προλάβω Δευτέρα βράδυ όταν τρέχω όλη μέρα σα τρελό!! Καλά ε τα μεσημεριανά δεν υπάρχουν για μένα!Να φανταστείς όταν καμμιά φορά έχω άδεια ,αυτό το καταφχαριστιέμαι.Να χαζεύω Λαμπίρη, Λόη και ότι παίζει και δε παίζει. Τώρα τις Κυριακές χαζεύω το Ζετάκι και γενικότερα το όλο concept μου αρέσει. Όσο για τον Αντώνη δεν το συζητώ:))))
Φιλάκια

Talisker said...

ενστασιςςςςςςςςςςςςς


εγω ειμαι με τη Ευγενια

αλλα δεν εχω προλαβει να αναλυσω ..

με εχει φαει ο συμπ.εριφ.οριμος και κατι κοντρου.κτιβι.στικα μοντελα

α λ λ α
θα αναλυσω!

χχχχχχχχχχχχχχχχχ
(ευελπιστω δηλ)