Sunday, December 26, 2010

Το grinch των (εκδοτικών) Χριστουγέννων....

Και μετά μου λέτε να μην πιστεύω στα παραμύθια... Αφού το grinch υπάρχει και μάλιστα με σάρκα και οστά... Και φέτος έκλεψε την χαρά της αναμονής μου για τον νικητή του Master Chef ανακοινώνοντας τον μια εβδομάδα νωρίτερα στο People με εξώφυλλο, τίτλο τεράστιο, και - αν γλύτωσε κανείς και δεν το είδε-  με ανακοινώσεις στο Nitro κάθε δέκα λεπτά.. "Ο.... νικητής του Master Chef μιλάει αποκλειστικά στο περιοδικό μας"... Και μέσα ρεπορτάζ κανονικό.. Ποιος κέρδισε στην πρώτη δοκιμασία, ποιος στην δεύτερη και ποιος στην τρίτη, τι είπε ο Λαζάρου και τι ο Σκαρμούτσος, πότε σούφρωσε τα χειλάκια η μπουμπούκα.. Μόνο τι χρώμα πουκάμισο φορούσε το αγόρι με τα μπλε δεν μας είπε γιατί δεν ξέρει το παιχνίδι μας... 


Πως ήταν παλιά κάτι κακιασμένες ταξιθέτριες στα σινεμά που αν δεν τους έδινες καλό πουρμπουάρ σου έλεγαν το τέλος της ταινίας για να στην σπάσουν? (οκ, δεν το έχω ζήσει αυτό, δεν είμαι τόσο αρχαία, αλλά έχω ακούσει να το διηγείται η μαμά μου...) Έ, έτσι ακριβώς και ο Θείος... Θύμωσε που το δικό του το show στον Alpha πάει άπατο από τηλεθεάσεις και είπε να μας την σπάσει χαλώντας μας την έκπληξη του show που πάει σφαίρα στο Mega.. Και έτσι θα τον δω τον τελικό μεθαύριο  -όπως και πολλοί άλλοι φαντάζομαι- αλλά με την μισή χαρά μια που πρόλαβε ο Αρτέμης Μάτσας των εκδοτών να μας σφυρίξει τα νέα από νωρίς... Και μετά αναρωτιούνται μερικοί γιατί δεν ταίριαξαν οι χημείες μας και δεν πήγε καλά η συνεργασία μας... Πως να αντέξω η γυναίκα δηλαδή? Μια πριγκίπισσα και ένας παλιοκαλικάντζαρος (και μάλιστα κανονικός, όχι το αγόρι μου το λατρεμένο και το χαριτωμένο που του κάνω πλάκα καμιά φορά) μπορούν να κάνουνε χωριό? Jamais των jamών!!! Πάλι καλά να λέτε που οι δυνάμεις μου - στα μαγικά- είναι περιορισμένες γιατί με τα νεύρα που τον έχω  άνετα θα τον μεταμόρφωνα σε μια κολοκύθα να! μετά συγχωρήσεως... Να φτάνει για τριάντα μερίδες σούπα... 


Κατά τα άλλα τα Χριστούγεννα εγώ τα πέρασα με πυρετό και μαγειρικές αποτυχίες αλλά είχαν και τις καλές τους πλευρές... Περισσότερα νέα από αύριο, προς το παρόν φιλιά πολλά σε όλους, χαμόγελα και ευχές...:-)

12 comments:

TzinaVarotsi said...

Απ'ότι κατάλαβα (και διάβασα και στο fb), σήμερα είσαι πολύ καλύτερα. Χαίρομαι :))

Multi psi said...

xaxaxaxaxaxa!!!! Ton glykouli!!!! Afou ksereis oti ton sympatho!!!!!
Akoma kai o antiproedroulis pou tou to eipa.....mou leei oti sigoura tha prokite gia lathos.....kai tora o kakomoiroulis tha travaei ta malia tou.....afta ta oliga telospanton pou tou exoun meinei!!!!!
Aporo pos to Mega den exei andidrasei akoma!!! Po! Po! ti ton perimeni!!!!!

STELIOS PENTARVANIS said...

Απαπα απαραδεκτο

Anonymous said...

Diladi ego eimai demek paliokalikantzaros kai o allos einai o kanonikos? Entaxei, kapos to esoses tora. (Xekola apo tin tileorasi leme!) lol
Z. opos Zorro

John D. Carnessiotis "Asteroid" said...

Αυτός ο Θείος πρέπει πια να πάρει σύνταξη και να πάει να χαρεί τους καρπούς των κόπων του όπου νομίζει.
Κάποτε ήταν πρωτοπορία, αλλά τώρα πια γίνεται όλο και πιο passe... Κρίμα, βέβαια, αλλά και βιολογικός κανόνας ίσως!
;-)

Tali said...

ax Θεε μου τιποτα δεν καταλαβα ...δεν εχω ιδεα αλλα συμφωνω με ολα χαχαχαχα
για να τα λες θα ξερεις!!


να θυμηθεις να συμφωνησεις αν αναλυσω το Κισμετ , δεν χρεαζεται να ξερεις εχε μου εμπιστοσυνη::::)))))))))

τεσπα σοβαρα τωρα..

ευχομαι πολλα περαστικα και καλη συνεχεια στις γιορτες

μακιαα:::))))

Anonymous said...

Τον φέραμε τον λονδρέζικο καιρό στην Αθήνα όπως βλέπεις, αλλά φέραμε μαζί και τις πίτες σου και πρέπει να κανονίσουμε να συναντηθούμε πριν φύγω για Αράχωβα γιατί αλλιώς θα τις φάτε κατεψυγμένες.Σε πήρα δυο φορές αλλά δεν το σήκωσες, είδα πως ήσουν άρρωστη, ελπίζω να είσαι καλύτερα, πάρε τηλέφωνο.
Θοδωρής

Anonymous said...

Είναι εύκολο φαντάζομαι να κάνετε πλακίτσα και να κλείνετε πόρτες σε εκδοτικά συγκροτήματα όταν δεν έχετε πραγματική ανάγκη να δουλέψετε. Δεν λέω πως έχετε άδικο αυτό που γράψατε λέω μόνο πως είναι εύκολο να το λέτε όταν δεν εξαρτάται η καριέρα σας στον τύπο από τα όσα θα γράψετε. Καλή χρονιά να έχετε αλλά να προσέχετε. Ρόδα είναι και γυρίζει.

Multi psi tsantismeni!!! said...

apapapapapapapapapa!!!!!! arxisane oi kakoioules pali!!!!! Xroniares meres!!!!!!!!!!

Re sy Evi??? ego giati den iksera oti den exete pragmatiki anagi na doulepsete?????

Vlepeis pou telika ta kalikantzarakia triponoun pantou!!!!

fevis said...

Τζίνα@ Είμαι καλύτερα αλλά απέχω πολύ από το καλά... Φιλιά πολλά...:-)

Multi Psi@ εσύ τον συμπαθείς γιατί είσαι καλός άνθρωπος.. Κατά τα άλλα, είναι τεράστιο grinch λέμε...:-))) Φιλάκια πολλά..

The wrong man@ ναι.. και τόσο ταιριαστό με τον χαρακτήρα του επισης..

Asteroid@ Δεν θα ήταν καθόλου κακή ιδέα Γιάννη μου.. Φιλιά!!!

Talisker@ Έλα, θα σου δώσω ένα hint.. Θείο λέμε στην δημοσιογραφική πιάτσα τον Κωστόπουλο.... Φιλιά...

Θοδωρής@ Το ξέρω, είμαι τεράστια γαίδούρα αλλά περνάω περίεργη φάση.. Θα σε πάρω, το υπόσχομαι..

Ανώνυμος@ οκ... έτσι είναι αν έτσι νομίζετε...

fevis said...

multi psi@ Έλα μου ντε! Τι να πεις αγαπημένη μου.. Ο καθένας με τον πόνο του...:-))) Φιλάκια..

Μαίρη (Ginger) said...

Εεεε τώρα ξέρω γιατί απέτυχει η κολοκυθόσουπα του Χριστουγεννιάτικου τραπεζιού σου. Παρακολουθείς Master Chef. Να τα προσέχεις αυτά. Είναι παραπλανητικά. Σε φιλώ.