Tuesday, May 21, 2013

Ταξιδάκι με γκρίνια...

Φεύγω για ταξιδάκι βιαστικό, μιάμιση μέρα μόνο, και ενώ είμαι κλασσικά happy, happy, happy γιατί μου έχει λείψει το Λονδινάκι τρελά, γιατί θα δω το σπίτι και θα υπογράψω το συμβόλαιο- γι' αυτό πάω άλλωστε- και θα δω και την φιλενάδα μου την D. που δεν καταφέραμε να συμπέσουμε το Πάσχα, θέλω να γκρινιάξω κιόλας, πολύ... Χτες που το σκεφτόμουν ένοιωθα πολύ cosmopolitan που θα έφευγα τόσο μπαμ μπαμ, πολίτης του κόσμου κι έτσι, αλλά σήμερα αισθάνομαι περισσότερο σαν κορόϊδο..


Γιατί κάτι έχουν κάνει η British με την Aegean και την Ολυμπιακή και όλα τα εισιτήρια είναι στην ίδια - αστρονομική- τιμή, απ΄όπου κι αν δοκιμάσεις να τα βγάλεις. Expedia, Last Minute, Pame Diakopes... Όλα σετ και καθόλου τζετ και μούτρωσα τρελά διότι αντιλαμβάνομαι πως το να αποφασίσεις να βγάλεις εισιτήριο σήμερα για να ταξιδέψεις μεθαύριο κοστίζει περισσότερο από το να έχεις προγραμματίσει το ταξίδι σου δυο μήνες πριν, αλλά το να πετάω οικονομική πληρώνοντας σχεδόν τιμή business το θεωρώ αδιανόητο.. Κοίταξα βέβαια μόνο τις απευθείας πτήσεις, να μην σας λέω ψέματα, αλλά μιάμιση μέρα που θα μείνω, δεν λέει να φάω 12 ώρες στο πήγαινε- έλα... Μετά σου λένε πως η κρίση έχει ρίξει τις τιμές και κολοκύθια τούμπανα.. Μέχρι και κάτι άσχετες αεροπορικές τύπου American Airlines, στα ίδια ακριβώς έβγαιναν.
Καταραμένη ανάγκη, με αυτά τα ωραιότατα λεφτά θα πήγαινα να δω τον Γιώργο στην Νέα Υόρκη.. :(

Υ.Γ. Ενα εισιτήριο one way για την 1η Οκτωβρίου που θέλω να φύγω και το ξέρω από τώρα γιατί τότε ξεκινάει το ενοίκιο του καινούριου σπιτιού, κοστίζει ήδη 130 ευρώ. Τέσσερις μήνες νωρίτερα. Πάλι φτηνό δεν το λες.. Και είχε και μόλις δύο ελεύθερες θέσεις. Τώρα έχει μία.. ;)

4 comments:

Irene said...

There is only one thing to do, then: Stay a bit longer ;)

fevis said...

I wish I could.. Unfortunately I have to be back in Athens on Friday afternoon, so it will be a really short trip this time.. :(

Anonymous said...

prin ena mhna bhka na kleisw eishthrio apeftheias gia ton Ioulio Kefalonia pou padrevetai mia fili mou... £479 me EASYJET!!!! kai xalia wres...

fevis said...

Ανώνυμος@ Απαράδεκτο!!! Τι να λέμε τώρα.. :(