Wednesday, July 3, 2013

Μια βραδιά με το Hendrick's

Πίνω τον πρώτο καφέ της μέρας, αγουροξυπνημένη και ταλαιπωρημένη ακόμα από την χτεσινή μέρα που αν και τρομερά κουραστική, εξελίχθηκε σε υπέροχη. Το πως κατάφερα να ανεβάσω ύλη, να φτιάξω τα μαλλιά μου - Αγγελική αν διαβάζεις το ποστ σε ευχαριστώ πολύ, είσαι θεά!- και να ετοιμαστώ ώστε να είμαστε στην ώρα μας το C-Lounge του Island για το πρώτο event του The Food and Leisure Guide, ήταν πραγματικό θαύμα. Όμως μόλις αντικρύσαμε τον χώρο στημένο και ήπιαμε το πρώτο ποτό της βραδιάς - ένα gin tonic με Hendrick's of course- σαν να λύθηκαν τα μάγια και μαζί, λυθήκαμε και εμείς..




Και τελικά, περάσαμε υπέροχα... Γνωρίσαμε καινούριους ανθρώπους με τους οποίους μοιραζόμαστε κοινά ενδιαφέροντα αλλά και κοινούς κώδικες, ανθρώπους με τους οποίους θα μπορούσαμε να γίνουμε φίλοι στην πορεία, είδαμε αγαπημένους συναδέλφους και co-bloggers, και to make a long story short, μοιραστήκαμε μια εμπειρία που εμένα προσωπικά θα με κάνει να χαμογελάω για πολύ καιρό..










Στα highlights της βραδιάς δεν μπορώ να μην αναφέρω τον καταπληκτικό - και εντελώς character- ambassador του Hendricks, τον απολαυστικό David Piper που έκανε το μάθημα μια πραγματική απόλαυση με το βρετανικό του χιούμορ.. Ο καθένας μας είχε ένα μικρό αλλά πλήρως εξοπλισμένο station μπροστά του και με τις οδηγίες του David φτιάξαμε τρεις εκδοχές του Gimlet ως άλλοι μαθητευόμενοι μάγοι. Μάλιστα, ανακάλυψα με έκπληξη πως δεν έχω χάσει το touch μου παρόλο που είχα να πιάσω στα χέρια μου Boston shaker μερικές δεκαετίες πια.. Και έτσι όταν ήρθε η ώρα μια χαρά το...κούνησα το σύστημα. :)





Μετά το μάθημα, και αφού είχε σπάσει πια ο πάγος και μεταξύ μας, καθίσαμε για ώρες στην υπέροχη βεράντα χαζεύοντας την μαγική θέα, πίνοντας ούτε ξέρω πόσα cocktails και τρώγοντας finger food που έφταναν non stop σε πιατέλες στα τραπέζια, και γίναμε όλοι μια μεγάλη παρέα που ελπίζω να ξαναβρεθεί σύντομα, μια που μετά από την τόσο αθρόα συμμετοχή στον διαγωνισμό και τον ενθουσιασμό όλων για το project, από Σεπτέμβριο σκοπεύουμε να ξεκινήσουμε γερά τις εκδηλώσεις. Άλλωστε χτες νομίζω πως εμείς χαρήκαμε πιο πολύ απ΄όλους την βραδιά.




Μ΄αυτά και μ΄αυτά, το φετινό καλοκαίρι κυλάει ανέλπιστα όμορφα και χαρούμενα και σε μια εποχή που το χρειαζόμουν όσο τίποτα, καινούριοι άνθρωποι μπαίνουν στην ζωή μου, οι παρέες ανακατεύονται γλυκά και ανανεώνονται, τα σχέδια προχωράνε χωρίς εμπόδια και καθυστερήσεις και ο καιρός περνάει σαν γάργαρο, δροσερό νεράκι.. Και τα πρωινά ξυπνάω με χαμόγελο που φωτίζει πέρα από το πρόσωπο, και την καρδιά μου.. Πολύ σας ευχαριστώ γι΄αυτό... 

1 comment:

fourka said...

Τι όμορφα, πολύ σας ζήλεψα, με την καλή έννοια :-)
μπράβο και πάλι μπράβο για τη βραδιά!

Ελπίζω σε κάποια επόμενη εκδήλωση να παραβρεθώ κι εγώ!