Friday, June 26, 2009

Βραβεία!!!!


Η αγαπημένη Κατερίνα μου απένειμε προσφάτως βραβείο lovely blog και αισθάνομαι πανευτυχής... Κυρίως γιατί ο περιορισμός του θέματος στα μαγειρικά δεν σας χάλασε τρελά απ' ότι φαίνεται και έτσι είμαστε όλοι ευχαριστημένοι... Και εγώ ως άλλη Βέφα που απολαμβάνω το καινούριο μου - παχυντικό- χόμπι και εσείς που ευτυχώς δεν βαριέστε προφανώς θανάσιμα να διαβάζετε για συνταγές, υλικά και εργαλεία κουζίνας...
Έτσι τώρα είναι η σειρά μου να απονείμω το βραβείο στα δικά μου αγαπημένα blogs.. Που δεν είναι 15 φυσικά, είναι πολύ περισσότερα, αλλά για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις θα περιοριστώ σε κάποια με τα οποία με δένουν άλλα πράγματα, πιο προσωπικά.. Ας πάρουν λοιπόν το δικό μου βραβείο και μαζί μ' αυτό την σκυτάλη η Melissoula, το Δεσποινάριον, ο Νανάκος, ο Γιωρίκας, η So_ Far και η Wintersea. Και ο Αθήναιος, εκτός συναγωνισμού, που μπορεί να βγάλει και αφρούς με τον χαρακτηρισμό lovely αλλά εγώ το λέω με την καλή την έννοια... Και η Talisker φυσικά αλλά η κόκκινη όχι η σκούρα...:-))) Μαζί με το βραβείο αυτό αναλαμβάνουν και την υποχρέωση να δώσουν και εκείνοι τα δικά τους awards και να ειδιποιήσουν τους βραβευόμενους ώστε να κάνουν και εκείνοι τα κουμάντα τους... (Αμ, τι νομίζατε? Τίποτα στην ζωή δεν είναι τσάμπα...) Φιλιά πολλά και , Κατερινάκι, σ' ευχαριστώ πολύ, πολύ!!!!

12 comments:

Talisker said...

AX!! ναι νια
κι εγω ετομαζω αναρτηση σχετικη καθοτι το καλοκαιρι μονο για τετοια ειναι
σε ευχαριστω πολυ πολυ μικρη μου ροζ πριγκιπισσα (το τι σημαινεις για μενα στο λεγα και το πρωι στο δικο μου!!!


Φυσικα παραλαμαβανω το βραβειο μου ντυμενη στα κοκκινα και σε ευχαριστω παρα πολυ!!

(αφρους με το lovely βγαζω κι εγω αλλα αυτη την εποχη εχω κανει ενεση στα νευρα!!!!!)

ματςςςςςςς!!!

δεσποιναριον said...

Λαβλυ, λαβλυ!! Τιμη μου που ειμαι αναμεσα στη λιστα των αγαπημενων σου. Θα προσθεσω το ονοματακι σου στους "χορηγους" του βραβειου πανω δεξια στο μεγαρο. Ξερω ξερω πρεπει κι εγω να το μοιρασω σε αλλους (τελικα αν ο καθενας το δωσει σε αλλους 15 θα το παρουμε ολοι απο.. νι φορες) αλλα ειμαι τελειως φευγατη. Ετοιμαζω τις λαβλυ βαλιτσες μου και κανω λαβλυ σχεδια. Σοβαρευομαι! Ευχαριστω και παλι Ευουλα και καλη ανταμωση.

La Gigi said...

ευχαριστώ πολύ lovely :)

Katerina ante portas said...

Ήξερα τι έκανα! Ακόμα και .. αισθητικά ταιριάζει στο αξιαγάπητο blog σου!
Εσύ πάλι με τη σειρά σου μας γνωρίζεις κάποια αξιαγάπητα blog που τα αγνοούσαμε μέχρι τώρα!
Άξια, λοιπόν, καλή συνέχεια στην όμορφη βεράντα σου ή σε παραλία!

So_Far said...

Κοκκινίζοντας, ψελλίζω ένα μεγάλο ευχαριστώ και τούτο γιατί:
είναι γνωστό ότι αν και τυπικά η μόνιμη κατοικία μου είναι στην Αθήνα, λείπω πολύ συχνά και για μεγάλα χρονικά διαστήματα
Έτσι είναι ζήτημα αν καταφέρνω τους όποιους φίλους έχω αποκτήσει στη μπλογκόσφαιρα, να καταφέρνω να τους δω 2 φορές το χρόνο.
Όμως - και αυτό έχει τη μεγαλύτερη σημασία - όταν οι σχέσεις είναι ουσιαστικές και όχι τυπικές, χτίζονται ακόμα και έτσι.
Και αυτό τα βραβείο μαζί με ένα άλλο που πήρα σήμερα - που πρέπει να σας πω ότι ήταν μια ιδιαίτερα δύσκολη μέρα για μένα - με κάνουν να αισθάνομαι πολύ όμορφα και ζεστά
Σ' ευχαριστώ Ευούλα-sunshine , για την τιμή !
ΥΓ Ξέρεις, ότι δε βρίσκω εύκολα λόγια εξάλλου

wintersea said...

Αχ βρε Ευάκι, σ' ευχαριστώ πολύ πολύ!!... Το παραλαμβάνω με μεγάλη χαρά και θα το κρεμάσω σε ειδική τελετή :))

Φιλιά πολλά!!

ΑΧΤΙΔΑ said...

Συγχαρητήρια καλή μου φίλη και άλλα πολλά πιο σημαντικά στη ζωή σου. Η Κλώντη μου είναι καλύτερα , ήρθα να σου το πω... κανένα κερασματάκι δεν υπάρχει; μια τουθρτίτσα ..ένα κάτι τις ..τεμπελούλα..ποιός ξέρει σε ποιά ακρογυαλιά είσαι τώρα!

Αθήναιος said...

Ξέρεις ότι δεν σου χαλάω χατήρι αλλά δεν σκοπεύω να απονέμω κανένα τέτοιο βραβείο. Ας πούμε ότι θεωρώ τα περισσότερα μπλογκ πλην του δικού μου extremely lovely.

Valisia said...

A!Ωραία ατμόσφαιρα που είμαστε!Μόνο τα μπαλόνια,το γκλίτερ και φυσικά το catering απ'τα χεράκια σου λείπει.

Καλή Κυριακή!

nanakos said...

Θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό, φυσικά. Την υπέροχη οικογένεια μου που μου συμπαραστέκεται - γιαγιάκα σ' αγαπώ, πάψε ν' αυγοκόβεις τους λαχανοντολμάδες. Το τεράστιο επίτελείο και τους βοηθούς που 8α ή8ελα να έχω για να τεμπελιάζω περισσότερο. Το κοινό μου που αναγνώρισε την αξία μου και με κατάντησε εδώ που είμαι τώρα. Την ιστορική διαφήμιση "Σούλα... μπλούζες" χωρίς την οποία η ζωή μου θα ήταν εντελώς διαφορετική. Και τέλος, τα Burger King που θα είναι για πάντα τα καλύτερα onion rings που έχω φάει. Ευχαριστώ πολύ και δεσμεύομαι ν' ανταποδώσω!

Ταχυδρόμος! said...

Εύγε! Εύγε!

fevis said...

Ε, μετά από τις δηλώσεις των βραβευθέντων, τι να πω εγώ... Τα είπαν όλα εκείνες και εκείνοι..:-)))