Tuesday, January 12, 2010

Ο Μπομπ ο μάστορας και το ωραίο μου πλυντήριο...


Δηλαδή δεν ξέρω αν τον λένε Μπομπ, πιθανότατα όχι, μάλλον κανένας κυρ Γιώργος ή κυρ Μήτσος θα αριβάρει, πλην όμως εγώ τον περιμένω σαν τον Μεσσία εν τω μέσω της νυκτός... Ναι! Σήμερα έρχεται επιτέλους ο κύριος από το service του πλυντηρίου πιάτων και αν μπορείτε, βάλτε όλη σας την θετική ενέργεια σε δράση σας παρακαλώ, κάντε happy thoughts να φτιάχνεται το ρημάδι και μάλιστα επιτόπου γιατί αλήθεια σας το λέω, δεν αντέχω άλλο... Τόσο πλύσιμο πιάτων στο χέρι που έχω ρίξει από τότε που χάλασε- μέσα στις γιορτές έτσι ώστε να μην υπάρχει περίπτωση να έρθει άνθρωπος να το κοιτάξει νωρίτερα- ούτε μετανάστης στην Αστόρια να ήμουν... Γιατί αν ήμουνα, με τόσα τραπέζια γιορτινά και τόσες μέρες cocconing στο σπίτι, θα είχα δική μου ντάϊνα τώρα και μάλιστα σε οικόπεδο γωνία...
Τα χεράκια μου, αν τα δείτε θα τα λυπηθείτε... Είναι κομμένα από τα νερά παντού.. (Γιατί ως γνωστή ξανθιά, κάθε φορά που πάω σούπερ μάρκετ σημειώνω τα γάντια πρώτα - πρώτα στην λίστα και κάθε φορά τα ξεχνάω τελικά). Δεν στέκεται επάνω τους όχι μανικούρ, ούτε νύχι κολλημένο με Logo στιγμής... Αφού θέλω να φάω και το σκέφτομαι... (Να μια καλή ιδέα για δίαιτα εδώ που τα λέμε, αλλά αμαρτία είναι να πάρω όλη μου την οικογένεια στο λαιμό μου)... Ανοίγω το ψυγείο (που ευτυχώς λειτουργεί), παίρνω αυτό που θέλω και στο καπάκι λέω "που να πλένω τώρα"... Και τρώω μέσα από τα κουτιά και τα τάπερ σαν εργάτης σε φάμπρικα... Βλέπω το παιδί μου με πιάτο στο χέρι η άσπλαχνη μάνα και το κοιτάω στραβά... Αφήστε που τους κυνηγάω όλους από πίσω με οδηγίες τύπου "να το ξεπλύνεις το πιάτο όταν τελειώσεις" σαν την τρελή... Αλλά τι να κάνω κι εγώ που μου τα παρατάνε μέσα στον νεροχύτη και μετά θέλω μια ώρα τρίψιμο για να ξεκολήσουν τα αποφάγια? Η βασίλισσα της του Palmolive έχω γίνει πια... Στον ύπνο μου βλέπω εφιάλτες με σάλτσες που με κυνηγάνε για να με πνίξουνε και στο ξύπνιο μου κάνω crash test σε σφουγγαράκια και απορυπαντικά με αλόη και αγγούρι... Γι΄αυτό σας λέω, κάντε μια ευχή να φτιαχτεί το @#$%^μηχάνημα γιατί με παρατηρώ να μεταλάσσομαι μέρα με την ημέρα σε Μαίρη Παναγιωταρά χωρίς να είμαι εργαζόμενη μητέρα... Ούτε καν καλή νοικοκυρά...:-) Μήπως να φύγω να πάω στο Βιλαμπάχο?
Καλημέρα και πολλά φιλιά σε όλους...

Υ.Γ. Η φωτογραφία - που είναι από το internet- μου έδωσε βέβαια μια πολύ καλή ιδέα... Μήπως είναι καιρός να βάλει και ο Droopy ένα χεράκι ή μάλλον μια γλώσσα βοήθειας? Αν δεν φτιαχτεί το σύστημα, δεν το βλέπω καθόλου απίθανο...:-)))

19 comments:

YO!Reeka's said...

χα χα χα πέθανα στα γέλια
καημένη ελληνίδα νοικοκυρά!
άραγε υήρχε ζωή πριν το πλυντήριο πιάτων; (μην πω και των ρούχων)

Elena said...

na pareis marigold tough kai tha strosoun ta xerakia sou!!!
kalimera apo icy Strasboug
Elena xx

La Gigi said...

κι εσυ Μαιρη Παναγιωταρα? μα τι παθατε ολες μου οι φιλες ξαφνικα και εχετε ταυτιστει με την υστερω???? δε μπορω λεμε!! και το πλυντηριο αν δεν φτιαχτει παρε αλλο, τερμα το παλμολιβ, α μα πια :)

La Gigi said...

με τη φωτογραφια ψάρωσα ομολογω... αναρωτιομουν πως χωθηκε ολοκληρος ντρουπος στο πλυντηριο :)))

elekat said...

Χα χα χα σάλτσες να σε κυνηγάνε στον ύπνο σου;;;
Καλά τους κάνεις και τους κυνηγάς να ξεπλύνουν το πιάτο που πάνε όλοι και τα αφήνουν με τα αποφάγια ότι νάναι μες στον νεροχύτη και τρελαίνομαι!
Εγώ Εύη πλέον, όταν βλέπω και χαλάει το οτιδήποτε και μου βγάζει την ψυχή, κάνω μεν ερώτηση αν φτιάχνεται ΚΑΙ ΠΟΣΟ θα κοστήσει και αν ακούσω κουλά νούμερα, το στέλνω στον αγύριστο και παίρνω καινούριο.
Διαλέγω μια καλή αλλά φτηνή μάρκα και όσο κρατήσει!
Πάνε οι εποχές που οι συσκευές ήταν της προκοπής και κρατάγανε 15 χρόνια με εγγυήσεις 5 και 10 ετών κ.λ.π.
Καλή επιτυχία και καλά ξεμπερδέματα και πήγαινε και πάρε μια καλή κρεμούλα για τα χέρια!

Φιλιά

DonnaBella said...

na pas na pareis krema gia ta herakia sou, eipame low maintenance (apo apopsews kallyntikwn) alla aman! systhnw ths clarins (exei k me spf) h ths l'occitane pour peaux seches.
poio einai to tetrapodo sto plynthrio, giati sigoura den einai o droopy?

orfia said...

τρελλαινομαι οταν αρχισουν να χαλανε και μαλιστα οταν τα εχω στουμπωσει με ρουχα η πιατικα φισκα και αντε να τα βγαζεις και να αρχισεις να πλενεις...!!!
Υπομονηηηη!!! και τηλεφωνα στον ..κυρ.μητσο συνεχεια..να βαρεθει να ασε ακουει για να ερθει...!!
φιλακια..

Anonymous said...

Aστα σε καταλαβαίνω..
Αμα μάθεις στην ευκολία μετά δεν αντέχεις. Μια φορά ξέχασα να πάρω απορρυπαντικό για το πλυντήριο πιάτων και νόμιζα ότι με είχαν καταδικάσει σε βασανιστήρια. Στο δε παλιό μου σπίτι που δε χωρούσε το πλ. πιάτων είχα τολμήσει να σερβίρω σε πλάστικά πιάτα και ποτηρια. Και μη φανταστείς κανενα γκαλά 100 ατόμων, 8 ήμασταν όλοι κι όλοι. Ο άντρας μου με κοιτούσε με μισό μάτι ...
Ευχομαι να στείλουν γρήγορα τον τεχνικό (και κυρίως να το επισκευάσει αποτελεσματικά) από την Βιλαρίμπα αλλιώς βλέπω στο Βιλαμπάχο να τρίβουν ακόμα.
:-)
Φιλιά
Arience

katrine said...

Ποτέ μα ποτέ μη ξαναβάλεις τα χεράκια σου στο Πάλμολιβ Εύη μου.

Αν δεν έρθει μη τον παρακαλάς πες μου να σου στείλω τον μαστρο-Κώστα,έλεος δηλαδή!Χο χο!!
Πολύ πετυχημένη φώτο!!
Φιλιά και καλό μεσημεράκι:))

aremare said...

Τρελλή φωτο, κι εγω ψαρωσα,λεω τι στο καλο που χώρεσε το γουμαροσκυλο
εκει μεσα;;(χαιδευτικα το επιθετο,και γω γουμαροσκυλο εχω)
Αντε με το καλό να επιστρεψει η τεχνολογία στην κουζίνα σας,να δούμε και κανα νύχι της προκοπης.
Τους αγωνιστικους μου χαιρετισμούς.
Μια απ'τα ιδια.
(δηλαγη ούτε και γω ειμαι καλή νοικοκυρα)

δεσποιναριον said...

Καλα κι εγω επαθα πλακα με τον Ντρουπυ αλλα μετα σκεφτηκα οτι ειναι πολυ ξυρισμενος ο σκυλος για να ειναι ο δικος σου. Τελος παντων ποτε δε μας ειπες τι συμπτωματα εχει το πληυντηριο, θα μπορουσαμε εμεις λονγκ ντιστανς να σου λεγαμε τι να κανεις, που πιανουν τα χερακια μας απο κατσαβιδια και παξιμαδια. Α να σου πω! μηπως βγηκε η πριζα;
Τελος παντων στελνω τη θετικη ενεργεια που αμα ξεκινησει τωρα απο δω, θα φρασει εκει αυριο οποτε δε θα τη χρειαζεσαι. Αλλα η διαθεση μετραει! Ελπιζω τωρα που γραφω αυτα ολα να εχουν τελειωσει αισια κι εσυ να μας γραψεις με βελουδινα χερακια πια!
Πλακα πλακα μια φορα τα παιδια μου βαλανε τον Γουϊτυ στο φουρνο μικροκυμματων για γωτογραφιση. ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ (μη μας παρουν και για βασανιστες ζωων)

the wrong man said...

χαχαχα σιγα βρε μελισούλα ο ντρούπι να μην είναι σαν αυτό το σαφρακιασμένο,ο ντρούπι είναι μεγαλύτερος από το πλυντήριο.

viki vale said...

kala mexri na ftaso sto telos tou post pethaina sto gelio giati nomiza oti etsi exei ontos katantisei to plintirio sou!!happy new year kai thetikes skepseis gia plintirio mathousalix from now on!

Justine's Blog said...

Λοιπόν, Σε συμμερίζομαι Εύη μου γιατί δεν υπάρχει χειρότερος εφιάλτης να χαλάσει το πλυντήριο των πιάτων μέσα στις Γιορτές! Εγώ το χρησιμοποιώ δια πάσαν νόσν και πάσαν μαλακίαν, δηλαδή να κρύβω λόγια.
Εύχομαι να έρθει ο υδραυλικοηλεκτρολόγος άμεσα να λύσει το γρίφο και να μην ακούς την πρωτευουσιάνα πως ξέρει απο κατσαβίδια, γιατί έμεινε μια ώρα παγοκολώνα ώσπου να της σούρει το αυτοκίνητο το τρόκι.
Καλά η φωτό είναι όλα τα λεφτά με το σκύλο να ΄παίρνει το μπανάκι του στο ωραίο σου πλυντήριο.
Φιλάκια

So_Far said...

Αχ βρε Ευούλα... πολλά φιλιά ! και καλημέρες !

ΓΙΑΝΝΑ said...

Το 'χω παθει κι εγω,κι επλενα δυο βδομαδες.Η φωτο τελεια νομισα οτι ηταν ο δικος σου σκυλος.Ας το εχουμε υπ'οψη μας για το μελλον.Καλημερες.

aremare said...

αυτο που λεει το δεσποιναριο, να το προσεξεις.
Κοιτα την πρίζα μήπως βγηκε το καλωδιο!!
Εγω για ενα μηνα δεν ειχα τηλεφωνο,
εκανα μανουρες στην τηλεφωνική εταιρια καθε μερα,
μα κυρια μου, να μου λένε, εμεις απο δω τα βλεπουμε όλα ο.κ., τιποτα εγω, μεχρι που ηρθε τεχνικός
απο την εταιρια και....αφηστε
μεγαλη ρόμπα σας λεω,τι να δικαιολογησω;Το ξανθό αστραποβολούσε πανηγυρικά.

Ra Ma said...

Θα σου πρότεινα να αγοράσεις περισσότερα σερβίτσια!!!
Βέβαια το fb είναι μακραν μπροστά σε ενημέρωση! :))

Καλή χρονιά χωρίς άλλους Μμπόμπιδες είπα?

ΥΓ Γιατί τον λένε Μπομπ? Μήπως γιατί σου 'ανατινάζουν' την καθημερότητα???

fevis said...

Yo!Reeka's@Έλα ντε? Υπήρχε?:-))

Elena@ Καλημέρα... Υπάρχει και εδώ αυτό το προϊόν η το έχετε μόνο εκεί, στα ξένα? :-)

melissoula@ Τελικά, θέλω δεν θέλω φίλη, άλλο θα πάρω...:-)) Όσο για τον Droopy, στο παλιό δεν καλοχωρούσε, θα κοιτάξω μήπως το καινούριο είναι πιο ευρύχωρο..Φιλάκια..

lena@ Μωρέ εσύ δίκο είχες, εγώ να δω που θα ο βρω το δικό μου που με βλέπω τελικά να αλλάζω όλη μου την οικοσκευή όπως πάει... Φιλιά!!!

DonnaBella@ Μάλιστα γιατρέ μου..:-))))

orfia@ Μωρέ ο κυρ Μήτσος ήρθε αλλά η δουλειά δεν έγινε.. Και έτσι, πάλι πλένω...:-)))

Arience@ Να σου πω την αλήθεια, έτσι όπως έμπλεξα τα πλαστικά σερίτσια δεν μου φαίνονται καθόλου κακή λύση... Από το τραπέζι στα σκουπίδια, μια χαρά!!! Φιλάκια...

katrine@ Δυστυχώς για μερικές μέρες ακόμα, μέχρι να έρθει το καινούριο, μέσα στο palmolive θα ζω... Άστα...:-)))

aremare@ Γουμαρόσκυλο, ακριβώς... Μια χαρά το λες.. Εγώ καμιά φορά το λέω και μουλάρι...:-)) Μήπως να κάνουμε σύλλογο όχι καλών νοικοκυρών? Φιλάκια..

δεσποινάριον@ Ε, όχι βρε φίλη, είπαμε ξανθιά αλλά όχι και τόσο.. Στην πρίζα ήταν η συσκευή και τα χεράκια μου, μάλλον πέτσινα τα λες παρά βελούδινα.. Χάλια...:-)))

the wrong man@ Πες τα βρε ψαράκι...:-)

viki vale@ Πλυντήριο μαθουσαλίξ... Κι αυτό σωστό...:-)))

Ιουστίνη Φραγκούλη@ ευτυχώς γιατί άμα η πρωτευουσιάνα εκτός από πλυντήρια επισκεύαζε μόνη της και αυτοκίνητα θα ένοιωθα πολύ μειονότης...:-))) Φιλάκια πολλά...

So_Far@ Αχ δεν λες τίποτα φιλενάδα.. Αχ και βαχ...:-))

ΓΙΑΝΝΑ@ Εμένα με βλέπω να σε περνάω και να πηγαίνω για τρεις..Ένα ρεκόρ που καθόλου δεν επιθυμούσα να σπάσω...:-))))