Friday, January 8, 2010

Τα άλυτα μυστήρια του blogging...


Χαζεύω τα στατιστικά στοιχεία του blog μου από χτες στο Sitemeter και αναρωτιέμαι... Εδώ και μια εβδομάδα που άρχισα να γράφω πιο συχνά οι επισκεψιμότητα απογειώθηκε... Δεν γράφω νούμερα για να μην αρχίσουν οι μπηχτές των γνωστών αγνώστων αλλά μιλάμε για τεράστια διαφορά... Πλην όμως τα σχόλια μειώθηκαν... Γιατί καλέ μπαίνετε αλλά δεν σχολιάζετε? Δώστε λίγη χαρά στον άνθρωπο που γράφει εδώ μέσα ότι του φανεί του λωλω- Στεφανή... Θέλει ανταπόκριση ο καλλιτέχνης για να αποδώσει, το έχει πει και η Λαίδη Άντζελα σε ένα μεσημεριανό και έχει δίκιο...Πως θα χτίσουμε το οικοδόμημα αυτής της σχέσης αν τα λιθαράκια τα βάζω μόνο εγώ, άντε και άλλοι δεκαπέντε? Ε?
Βέβαια, χαρά έχω έτσι κι αλλιώς, να μην σας κρύβομαι, γιατί βλέπω ότι οι περισσότεροι δεν μπαίνετε εδώ κατά λάθος... Ακόμα και από τον Google εμένα ψάχνετε... Και εμένα βρίσκετε βέβαια... Πρώτα πρώτα στα search words έχουμε τα fevis, evi fetsi, fevis cuisne, fevis days, ma cuisine, οι μέρες της Fevis και πάει λέγοντας... Πολύ σας ευχαριστώ, αλήθεια σας το λέω... Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αναγνώριση από τους ανθρώπους που σε προτιμούν - έστω και για να σε βρίσουν, γιατί και αυτοί τον κανουν τον κόπο, και το κλικ τους- και ακόμα μεγαλύτερη χαρά είναι η ατάκα "σε διαβάζω από παλιά.. Από την A.V." που ακούω καμιά φορά από ανθρώπους που γνωρίζω στο άσχετο, αν και αυτό έχει και ένα ποσοστό αβολοσύνης - ναι, τώρα και γλωσσοπλάστης- γιατί τότε έγραφα άλλα πράγματα και όσο να' ναι έχει περάσει ο καιρός και έχω αλλάξει και εγώ μαζί του... Αλλά δεν πειράζει... Η χαρά παραμένει...
Στην συνέχεια, στα search words πάντα, πρώτη λέξη βγαίνει το "κείκ απλό"... Μιλάμε για μεγάλη ζήτηση... Μετά πάει το "σουφλέ σπανάκι", στο καπάκι με διαφορά στήθους ο Βαγγέλης Χατζής" ο οποίος περνάει στο τσακ την Βέρα Λάμπρου που ακολουθεί ασθμαίνουσα (μεγάλη απήχηση πάντως η Βέρα στο διαδίκτυο, believe me) και μετά έρχεται ο Έκτορας Μποτρίνι που ισοβαθμεί με το Comtrex Cold, αν έχετε τον Θεό σας... Και μετά... Μετά το χάος... Και καλά... Να παραδεχτώ ότι "ο πρωινός καφές", το "art de la table Christmas" , το "salon de bricolage" , ακόμα και η "Πόπη Μαλλιωτάκη" έχουν κάποια σχέση με την θεματολογία του blog... Αυτός όμως που έψαχνε για "γαμήσια με ζώα" τι ακριβώς ανακάλυψε που του άρεσε και έχει μπει 15 φορές την τελευταία εβδομάδα?
Τέλος, εξαιρετικό ενδιαφέρον έχει το ότι οι επισκεψιμότητες ανεβοκατεβαίνουν, τα σχόλια επίσης, οι ανώνυμοι όμως παραμένουν εδώ... Βράχοι... Αμετακίνητοι... (Και όταν λέω ανώνυμοι εννοώ αυτούς που ανωνύμως με βρίζουν , όχι τους άλλους, τους καλούς που απλά δεν χρησιμοποιούν συγκεκριμένο όνομα ή δεν έχουν δικό τους blog...) Τι και αν γράφω, τι και αν δεν γράφω... Τα σχολιάκια τους και τα mails τους δεν λείπουν ποτέ.. Μετράω τουλάχιστον δέκα κάθε εβδομάδα, ακόμα και την περίοδο που το είχα κλείσει το μαγαζάκι, ή τον Αύγουστο που δεν bloggάρουν ούτε οι γάτες... Που σημαίνει πως κάποιοι από τους πιο πιστούς μου αναγνώστες λατρεύουν να με μισούν... Πράγμα που είναι μια ανάσα από τον μεγάλο έρωτα, έτσι δεν είναι?:-)))

Υ.Γ. Βέβαια, λαμβάνω και κάτι mails καμιά φορά που θέλω να τα κορνιζάρω, να τα βλέπω, να παίρνω θάρρος στα δύσκολα... Ξέρετε εσείς :-))... Μεγάλη χαρά σας λέω... Να μαθαίνεις έτσι ξαφνικά πως άνθρωποι σκορπισμένοι στα πέρατα του κόσμου σε διαβάζουν, και σε συμπαθούν και θέλουν να σε γνωρίσουν κι όλας... Γι' αυτό αν ξανακούσω για την μοναξιά του διαδικτύου θα ουρλιάξω από τα νεύρα μου... Όταν οι συνθήκες είναι ώριμες, και τα συναισθήματα αγνά και αληθινά, οι λέξεις που μπαίνουν σε εικονικά μπουκάλια και αρμενίζουν στον ωκεανό του web μπορεί να σε ταξιδέψουν στα πιο απίθανα μέρη και να σου προσφέρουν την ευκαιρία να γνωρίσεις ανθρώπους που ούτε καν τολμούσες να ονειρευτείς... Γι' αυτό σας λέω.... Επικοινωνείτε γιατί χανόμαστε!!!!

Υ.Γ.2 Τώρα που το θυμήθηκα.. Αν διαβάζετε το blog και θέλετε να γίνουμε φίλοι στο Facebook, μαζί με το friend request , please, please, please, γράψτε μαζί ένα μηνυματάκι πως είστε από εδώ... Γιατί παίρνω διάφορα requests κάθε τόσο και αν δεν ξέρω ποιός είναι και από που, τα κάνω ignore.. Το ξέρω, μπορεί να μην είναι σωστό, αλλά θέλω να ξέρω τους φίλους μου... Ναι?

Υ.Γ.3 Και μια που όλο για επισκέψεις μιλάμε σήμερα, να σας τρατάρω και κάτι τις... Red Velvet Cupcakes φτιαγμένα από τα χεράκια μου.... Voila!!!!


28 comments:

La Gigi said...

στο εχω πει οτι και εγω το Βαγγελη εψαχνα και επεσα πανω σου :)

elekat said...

Πάντως 3 από τις επισκεψιμότητες με το σουφλέ σπανάκι τις έκανα εγώ αυτήν την εβδομάδα γιατί προσπαθούσα μάταια να εκτυπώσω τη συνταγή από τον printer μου ο οποίος αρνιόταν πεισματικά!

Anonymous said...

Καλησπέρα Εύη!
Επειδή ένιωσα ότι το σημερινό σου post κατα κάποιο τρόπο αναφέρεται και σε μένα, πήρα την απόφαση να σου στείλω αυτό το μήνυμα που τόσο καιρό ανέβαλα και να αντιστοιχίσεις επιτέλους το IP που βλέπεις με κάποιο όνομα!Λοιπόν, να συνεχίσεις να γράφεις, πρωταρχικά για σένα και κατα δεύτερον για μας που μας κρατάς καλή παρέα παρ'όλο που δεν γνωριζόμαστε προσωπικα!
Λία-Θεσσαλονίκη

DonnaBella said...

egw pantws, se diavazw apo thn av :-PPP

the wrong man said...

Mωρε μπράβο οίστρος και ενέργεια βρε άμα λέω ότι είσαι στα καλύτερα σου να με ακούς .φτου φτου φιλενάδα και σταματά να ανεβάζει τα κεικ σου γιατί μου τρέχουνε τα σαλια του χοντρου χχχ

δεσποιναριον said...

Πολυ ενδιαφερον το θεματακι σημερα. Να σου πω τι εχω παρατηρησει. Τις πιο πολλες φορες, η επισκεψιμοτητα δεν ειναι ευθεως αναλογη με τον αριθμο των σχολιων. Να σου αναφερω ενα παραδειγμα αν μου επιτρεπεται. Ο Αθηναιος εχει τεραστια απηχηση και επισκεψιμοτητα και γραφει ωραια κομματια. Ο κοσμος δε γραφει πολλα σχολια. Λιγα σχολια σημαινει οτι λιγοι εχουν να πουν κατι ουσιαστικο. Αλλους δεν τους ενδιαφερει και αλλοι παλι απλα διαβαζουν. Δωσε λιγο καιρο στον εαυτο σου και θα δεις πως αλλαζουν τα πραγματα. Ειναι και οι περιεργοι, τρε μπον δε πειραζουν κανενα. Επισης ειχα διαβασει ενα σχετικο αρθρο παλιοτερα στο ιντερνετ. Ενα μπλογκ ελεγε ειναι καλο αν εχει επισκεψιμοτητα, οχι απαραιτητα σχολια.
Τωρα πηρα φορα και θα αναφερω και κατι αλλο. Προχτες ανεφερες τα αρθρα του Μιχαλη Μιχαηλ στο Λιφο. Εκει υπαρχει χωρος για σχολια. Ο κοσμος τον διαβαζει, αργα και που βλεπεις ενα σχολιο αλλα δεν απαντα ποτε ο Μιχαλης. Και ομως παμε και ξαναπαμε.
Οποτε συνεχισε οπως εσυ θελεις και οπως εσυ οριζεις το μπλογκινγκ και αστο να εξελιχθει. Το καθημερινο τραβα τον αναγνωστη οπως επισης και η χαρουμενη αντιμετωπιση πραγματων της καθημερινοτητας.
Αυτα .. σορυ για το μακροσκελες αλλα εγω πια εμαθα οτι αν εχω κατι να πω θα το πω. Και τωρα καφεδακι ατενιζοντας το χιονι! Φιλακια!

δεσποιναριον said...

Α ναι να πω και το φαιδρο μου των στατιστικων που ειχα ντραπει να το πω στο δικο μου. Κη σεντενς "σεξ στην Αθηνα" Πφ, που ειναι το κονεξιον?

Talisker said...

Οντως πολυ ενδιαφερον το θεμα μονο που εγω δεν ειμαι και τσο καλοπροαιρετη

ουτε Πολυαννα κατα βαθος
και τα παιρνω ασυστολα

με τους αμιλητους
διοτι δεν ειμαι απο τα μπλοκ που γραφουν για να εκτονωθουν αλλα για να επικοινωνησουν τελικα

η εποχη της εκτονωσης περασε ανεπιστρεπτι

εχω πια το μπλοκ μονο για να μιλω καινα βρισκομαι με τους φιλους που θελω
και απο μια διεστραμμενη αν θες διαθεση εξωτερικευσης

απο κει και περα

θεωρω αδιακρισια και αγενεια
κυριως τις επισκεψεις γνωστων ειδικα που ερχοντα απευθειας απο το μπλοκ τους ειδικα μολις εχουν αναρτησει ωστε να το δω και να παω
α λ λ α και
που δεν μπαινουν στον κοπο να πουν μια καλημερα

δεν ειναι απαρατητος ο σχολιασμος αλλα ενα κλεισμο του ματιου
ειναι πολυ πολυ πιο φιλικο απο το να μπεις και να βγεις σαν κλεφτης
και αντε πες οι γνωστοι περναν περιδο σιωπης εχω περασει αλλωστε κι εγω και κανεις στο φιναλε δεν σε υποχρεωνει να μιλας παντα σαν τη τρελλη χαρα κι αυτο υποκριτικο ειναι αλλωστε
αλλα τοσο πια να μην εχεις τη διαθεση να πεις ενα γεια??

τοτε τι διαολο θες καθε μερα?
να δεις αν επεσαν και με πλακωσαν τα κεραμιδια?


επισης
θεωρω απιστευτη αδιακρισια
ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
της ροης των σχολιων μου /σου /του


και σε ρωτω
αν καποιος εχει ερθει δεκα φορες στο μπλοκ σου σε μια μερα
δεν σου εχει σχολιασει εδω και μηνες
αλλα ανελλιπως διαβαζει τα σχολια σου

ΤΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΘΕΛΕΙ
και ποσο αργοσχολος/η θα μπορει να ειναι???τι τον /τ η ν νοιαζει ποιος μου εγραψε και σε ποιον απαντησα και πως?

δεν ξερω

ναι συμφωνω οτι υπαρχουν και διαφοροι που απλα θελουν να διαβαζουν η να χαζευουν

αλλα πιστευω οτι οι πιο πολλες περιπτωσεις ειναι εμμονικες και κατα πολυ ειδικες ...

πχ
εγω δεν δινω πενταρα για πανεμορφα κατα τα αλλα μπλοκ και πολυ βαθυτερης ουσιας απο το δικο μου
απλα γιατι δεν εχω κατι να πω με τον ανθρωπο που τα γραφει, ουτε καποια φιλικη σχεση
τοσο ωστε να πηγαινω καθε μερα
δεκα φορες τη μερα
με ενδιαφερουν μονο τα μπλοκ των φιλων μου
δεν εχω χρονο να περιηγουμαι με τις ωρες στα αδυτα των μπλοκς
και για μενα ποιοτητα ειναι η επικοινωνια με οσους θελω...


ειλικρινα αν υπηρχε μοντερειτορ σε καποιες αι πι
με μεγαλη ευχαριστηση πολλες θα τις εκοβα....

σε επεισα οτι ειμαι η παλια καλη σου φιλη υποθετω
αλλωστε περασε και η επηρρεια του αγιου πνευματος!


πφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ

φιλια!

aremare said...

Δίκιο που εχεις, λεγοντας οτι αλλαξες απο τότε,και για την αβολοσύνη...αντε να εξηγησεις γιατί και πως αλλαξες.
Αλλα τα γραπτα μένουν,να θυμίζουν
και να σε κανουν να νιώθεις και αβολα πολλες φορες.
Εισαι συμπαθητικο τυπάκι και σ'αγαπαμε βρε!

Pastaflora said...

Papagalino - Lacta: ε, αυτό το διδυμάκι έχει φέρει ένα σωρό κόσμο στο ιστοσαλόν, το οποίο ποτέ δεν έγραψε κάτι σχετικό. Εχει πολύ ενδιαφέρον τελικά να βλέπεις ποια ρεύματα φέρνουν στη διαδικτυακή σου πόρτα τα μπουκάλια!

Anonymous said...

Στο google το δικό μου higlight είναι το "club γνωριμιών", ένα διήγημα που έγραψα πριν από ενάμιση χρόνο περίπου. Φαντάσου τον άνθρωπο που ψάχνει εναγωνίως κάτι πιπεράτο να πέφτει στο δικό μου γλυκόπικρο κείμενο.

Εγώ και σε διαβάζω και καμιά φορά, όταν με αφήνει η μικρή, σχολιάζω το κατιτίς μου. ΑΛλά κυρίως χαζεύω τα γλυκά σου ;)

man about town said...

http://www.youtube.com/watch?v=2ho5_TEGMKU

κοκκινα βελουδινα φιλια!(ναι μασουλαω παλι)

fourka said...

μπορεί να μη σχολιάζουμε συχνά εμείς οι άγνωστοι-ανώνυμοι, αλλά σε έχουμε στα favorite bookmarks εδώ και πολύυυυ καιρό, και σε επισκεπτόμαστε καθημερινά!!! τυχαίο ΔΕΝ το λες... σωστά? Kαλό 2010 :-)

Να μη σου πω πως μέσω υμών μάθαμε και πολλά άλλα bloggakia όπως π.χ. των κοριτσιών αποπάνω ;-)

XXX to all!

gerasimos said...

Το δικό μου το μπλογκ έχει από καιρό γίνει ζιροκομεντάδικο (που θα 'λεγε κι ο Νίκος Δήμου). Εκτός αν μπαίνουν οι χιλιάδες που τους πέφτουν τα σαγόνια από τα αριστουργήματα που αναρτώ και μετά απλώς δεν έχουν το κουράγιο οι άνθρωποι ΚΑΙ να σχολιάσουν (highly unlikely, αλλά για κάτι τέτοια ζούμε:-). Bλέπεις, έχω κι εγώ από καιρό σταματήσει να συμμετέχω στο δούναι και λαβείν του μπλόγκινγκ - όποτε μπαίνω σε άλλα μπλογκς σπανιότατα σχολιάζω. Γί' αυτό ίσως και μένω ασχολίαστος. Πράγμα, ειρήσθω εν παρόδω, που το θεωρώ φυσιολογικό μια που περισσότερο από κεκτημένη ταχύτητα μπλογκάρω πλέον παρά από την αλλοτινή όρεξη (όταν πρωτοξεκίνησα). In other words don't worry... υπάρχουν και χειρότερα. ;-)

ΥΓ: Υποχρεώνω βέβαια τη γυναίκα μου να μπαίνει στο μπλογκ - αυτή δε μου γλυτώνει!

Anonymous said...

Γιατί άραγε αφαίρεσες το λινκ στο blog μου, από το blogroll σου; :(

louloudaki said...

Καλησπερα Ευη και απο μενα. Ανηκω και γω στην κατηγορια αυτων που παρακολουθουν το μπλογκ σου (και παλιοτερα το προηγουμενο) ανελλιπως τα τελευταια χρονια αλλα ποτε δεν αφησα καποιο σχολιο. Αυτο κυριως λογω περιορισμενου χρονου αν και σε πολλα ποστς σου ηθελα να σχολιασω.
Μου αρεσει ο τροπος που γραφεις... ειναι αισιοδοξος :). Πραγματικα πολλες φορες διαβαζοντας σε μου ανεβαζεις την διαθεση,με βοηθας να ξεχνιεμαι...
Αυτο.
Καλη χρονια ευχομαι,με υγεια, να χαιρεσαι την οικογενεια σου και να 'ρχονται ολα οπως τα επιθυμεις καλη μου.
Φιλιά

Anonymous said...

Μακάρι κοπέλα μου όλες εσείςπου γράφετε εδώ μέσα να περνάτε πάντα καλά.
Φαίνεται να μη σας αγγίζει τίποτα και μπράβο σας!
Η lena είναι η elekat που γράφει στην Athens Voice έτσι;
Η tsaousa είναι η eliaz της Athens Voice κι αυτή;
Από την παλιά av κι εγώ και χαίρομαι με κάτι αργόσχολες σαν και του λόγου σας που ξαναβρεθήκατε και τα λέτε πάνω στο ροζ, πλούσιο συννεφάκι σας.
Ομως, να προσέξετε την προσγείωση στα σκατά!

Φιλικά

Βόθρος

Anonymous said...

Καλημερα Ευη,
ειμαι και εγω μια απο τις πιστες σου αναγνωστριες αν και ποτε μεχρι σημερα δεν ειχα αφησει σχολιο.
Σε γνωρισα απο το Δεσποιναριον και μου αρεσει ο τροπος που γραφεις . Εχεις χιουμορ ,
εχεις μια ειλικρινεια, τα λες εξω απο τα δοντια και μ' αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι.
Πω πω φλυαρισα πολυ .
Keep up the good work....blog!!!

Χαιρετισματα απο την παγωμενη Οτταβα.

ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΑΠΟ ΚΑΝΑΔΑ

elekat said...

Ανώνυμε βόθρε δεν είμαι εγώ η elekat ούτε η tsaousa η eliaz!
Είμαστε κάτι μακρυνές τους ξαδέρφες από το Canada!
Ωραίο το ροζ συννεφάκι, καλά περνάμε!
Εσύ καλά στο βόθρο σου;;;;

Justine's Blog said...

Καλησπερούδια απο παγωμένο Μόντρεαλ με τρελλά μπιλοζίρια,
Πώς γίνεται εσείς οι ιντερνετογνώστριες και λαμβάνετε αυτά τα στατιστικά στοιχεία; ούτε που έχω καταλάβει.
Εγώ παραμένω στην κοσμάρα μου, δεν ξέρω ποιός μπαίνει και ποιός βγαίνει στο μπλογκοδιαμέρισμα , αλλά όλοι και όλες καλοδεχούμενοι είναι.
Σιγά μην ιδρώσω τώρα...
Κατα τα άλλα, γράφε Φεβις, εσύ μας οδηγείς και γράφε χωρίς μοντάζ, όπως κάνεις.
Επιτέλους, το διαδίκτυο έφερε δύο Λευκαδίτισσες πολύ κοντά μακρόθεν!!!
Φιλάκια και λατρεύω τα κεκάκια σου!

So_Far said...

Καλημέρα sunshine !! Μυστήριο και ωραίο πράγματι το blogging και μερικές φορές έχει και τρελή πλάκα, ειδικά με τα μαίηλς των αγνώστων 'αναγνωστών' ,
έχω και εγώ δυο τέτοιες τρελές περιπτώσεις εδώ και δυο χρόνια σε σταθερή βάση,
μάλιστα είχα σκεφθεί να κάνω και ποστ αλλά σεβάστηκα την ανωνυμία τους και τα αισθήματά τους
Από την άλλη οι αναζητήσεις μέσω Google αποτελούν ένα μεγάλο μυστήριο, βέβαια δεν προλαβαίνω να κοιτάω πια τα στατιστικά , καλά που μου το θύμισες πάω να ρίξω μια ματιά
Πολλές καλημέρες και τα 'λέμε' ξέρεις εσύ ...

ioanthea said...

Αυτό το post ήταν σα να γράφτηκε για μένα, για να εντείνει τις ενοχές μου για την λαθρανάγνωση των τελευταίων ετών! Καλημέρα λοιπόν από το κατάλευκο και παγωμένο Bristol. Σε διαβάζω και εγώ από το προηγούμενο σου blog στο οποίο δεν έχω την παραμικρή ιδέα πως βρέθηκα. Γιατί παρέμεινα; Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που γράφεις, όμως περισσότερο αγαπώ την ειλικρίνεια, τον αυθορμητισμό και την ευαισθησία που διαποτίζουν τα κείμενα σου. Και επίσης την ευγνωμοσύνη για όλα τα μικρά και μεγάλα καλά που σου χαρίζει η ζωή, καθώς και την πίστη σου στη ζωή και στους ανθρώπους. Μέσα από το blog ανακάλυψα πολλούς αξιόλογους bloggers (αθήναιος, donnabella κλπ,)άλλους με εντελώς διαφορετικό τρόπο σκέψης από μένα και άλλους με τόσο (μα τόσο) ίδιο.. .Γιατί δεν σχολίασα ποτέ;Υποθέτω ένας συνδυασμός φυσικής συστολής,έλλειψης χρόνου και εμπιστοσύνης στις συγγραφικές μου ικανότητες!(ξέρω, δεν πρόκειται για 'Εκθεση στις πανελλήνιες αλλά πάλι...). Τέλοσπάντων, να είσαι πάντα καλά, να χαίρεσαι αυτούς που αγαπάς και φυσικά να σε χαίρονται και αυτοί!

orfia said...

Τελικα η αναρτηση αυτη...ξεθαρρεψε πολλους δικους.σου .αναγνωστες...'αγνωστους" σε σενα...να πουν δυο κουβεντες...Μου αρεσε αυτο..!.Τελικα το λεω και το ξαναλεω
το νετ..προσφερει την επικοινωνια οταν εμεις ειμαστε θετικοι,ειλικρινεις και ζεστοι ανθρωποι.
Βεβαια ολοι εμεις που σε διαβαζουμε και σου ειμαστε στην ουσια ανγωστοι, ζουμε και την ουτοπια μας..γιατι νοιωθουμε να σε ξερουμε τοσο σαν "δικο" μας ανθρωπο που ξεχναμε οτι εσυ δεν μας ξερεις..καθολου..:)!!..
Φιλακια πολλα...

fevis said...

melissoula@ Ναι... Και αυτή είναι η μεγαλύτερη απόδειξη πως οι αγαπημένοι άνθρωποι φέρνουν μόνο καλά στην ζωή μας...:-))

lena@ Τα κατάφερες τελικά?

Λία@Σιγά μην σας κρατήσω κακία... Αν είναι ποτέ δυνατόν.. Απλά χαίρομαι πάρα πολύ όταν κάποιος από εσάς αποφασίσζει να "μιλήσει" και σήμερα είναι μια από αυτές τις μέρες... Καλωσήρθες και επισήμως λοιπόν...:-))

DonnaBella@ Και εγώ επίσης...:-)))

the wrong man@ Άντε, άστα αυτά και πήγαινε να γράψεις στο blog σου γιατί μας έχεις αφήσει πολύ καιρό χωρίς νέα και περιμένω να δω φωτογραφίες από Βαρκελώνη...:-))

δεσποινάριον@ Φιλενάδα μου εγώ όπως πάντα θέλω να κάνω το δικό μου.. Άσχετα από το τι γίνεται συνήθως... Θέλω δηλαδή μαζι με την επισκεψιμότητα να αυξάνονται κια οι φίλοι που σχολιάζουν.. Να μεγαλώνει η παρέα μας, να γνωρίζω καινούριους ανθρώπους... Να υπάρχει πάρε -δώσε βρε παιδί μου...Μπορώ? :-)) Φιλάκια πολλά!!!
υ.γ. Δεν ξέρω.. Μηπως σας εμπνέει η πατρίδα? :-)))

Talisker@ Μην αρπάζεσαι παιδί μου... Ο καθένας κάνει ότι νοιώθει και εγώ πέρα από τους ανώνυμους που με βρίζουν δεν έχω άλλο πρόβλημα με κανέναν.. Μια επιθυμία εξέφρασα απλώς...Κατά τα άλλα, είσαι πάντα η παλιά, καλή μου φίλη και αυτό δεν αλλάζει με τίποτα.. Φιλιά πολλά, πολλά..:-))

aremare@ Μωρέ δίκιο έχω αλλά που θα το βρω δεν ξέρω...:-)))Σ' ευχαριστώ πολύ όμως... Φιλάκια...

pastaflora@ Pagpagalino και Lacta? Αυτός ο συνδυασμός κανονικά έπρεπε απλά να σου ανεβάζει το ζάχαρο όχι την επισκεψιμότητα...:-)

Δώρα Τσίρκα@ Πονηρούλα εσύ... Και μάνα, και σύζυγος και λογοτέχνης και προξενήτρα... Το ήξερα πως είσαι πολύπλευρο ταλέντο αλλά όχι και έτσι..:-)))
υ.γ. Εσύ έχεις άλλες, πιο σοβαρές δουλειές τώρα... Θα έρθει ο καιρός του blogging στην ώρα του...:-))Φιλάκια πολλά..

man about town@ Αν το εννοείς στ' αλήθεια, με συγκίνησες.. Βλαμμένο..:-)))))

fourka@ Εσείς οι άγνωστοι- ανώνυμοι μακάρι να σχολιάζατε γιατί θα το κάνατε με καλή διάθεση και με αγάπη.. Οι άλλοι άνγωστοι ανώνυμοι είναι το πρόβλημα που έχουν κάνει σκοπό της ζωής τους να με βρίζουν όσο πιο τακτικά γίνεται.. Καλή χρονιά και σε σένα και μακάρι να τα λέμε πιο συχνά πια...:-)

Γεράσιμος @ Είμαι μια τεράστια γαϊδούρα και σου υπόσχομαι πως εγώ τουλάχιστον θα μπάινω και θα σχολιάζω καθημερινά γιατί σας παθύμησα πολύ και τους δύο... Άσε που ανυπομονώ να γνωρίσω και το new entry της οικογένειας... Φιλιά πολλά...

Ανώνυμος@ Άν μου πεις ποιος είσαι θα σου πω...

louloudaki@ Καλή χρονιά και από μένα, ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και όπως είπα αρκετές φορές αυτές τις μέρες, ελπίζω να τα λέμε συχνότερα πια...:-)))

fevis said...

Βόθρος@ Το σχόλιο σου πέρασε μόνο επειδή έχει υπογραφή.. Και επειδή δίνει μια - πολύ ελαφρά είναι η αλήθεια για να μην σε αδικήσω κι όλας - ιδέα του τι γράφουν τα σχόλια που δεν ανεβάζω...Καλή χρονιά και σε σένα...

Αντιγόνη@ Από Καναδά και εσύ? Τι όμορφη έκπληξη.. Έχουμε και άλλη καναδέζα στην παρέα όπως ίσως ξέρεις, την Ιουστίνη, οπότε ελπίζω με την παρουσία σου από έδω και μπρος να μεγαλώσει η παροικία..:-) Σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια... Φιλιά@@@

Ιουστίνη Φραγκούλη@ Καλημέρα και από μένα.... Τα στοιχεία καμιά σημασία δεν έχουν επί της ουσίας.. Αυτό που έχει σημασία είναι οι ανθρώπινες σχέσεις που αναπτύσονται και μεγαλώνουν μέσα από εδώ εκμηδενίζοντας αποστάσεις, διαφορές ώρας και τα λοιπά δύσκολα.. Φιλιά πολλά και από μένα και δεσμεύομαι όταν βρεθούμε με το καλό από κοντά να τα δοκιμάσεις τα κεκάκια μου για να έχεις και ολοκληρωμένη γνώμη..:-)))

S0_Far@ Να ρίξεις γιατί όπως βλέπεις έχει μεγάλο ενδιαφέρον.. Τα υπόλοιπα εμείς θα τα πούμε από κοντά..Φιλιά...

ioanthea@ Καλά, με έχετε κάνει χώμα αυτές τις μέρες, τίποτα άλλο δεν σας λέω... Τόση χαρά, τόση καλή ενέργεια, τόση ζεστασιά... Να προσπαθήσετε να κατανικήσετε τον συνδυασμό αυτό που σας κρατά εκτός επικοινωνίας παρακαλώ πολύ!!! Νομίζω πως αξίζει να δοκιμάσετε την χαρά της επικοινωνίας... Εγώ τουλάχιστον, πολύ θα το χαιρόμουν.. Πρόλα αυτά, ακόμα και γι' αυτό το υπέροχο σχόλιο, ευχαριστώ πολύ, πολύ...:-)

orfia@ Ναι.. Τολμώ να πω ότι ήταν πολύ καλή ιδέα γιατί εγώ προσωπικά πήρα μεγάλη χαρά μέσα από αυτή την ανέλπιστη επικοινωνία με τόσους καινούριους ανθρώπους.. Όσο γι΄αυτό που λες, δεν είναι ακριβώς έτσι... Γιατί μέσα από τα σχόλια δημιουργείται μια σχέση καια πό τις δύο μεριές... Και εγώ νοιώθω σαν να σας ξέρω, αλλούς καλύτερα και άλλους λιγότερο.. Όμως μου κρατάτε υπέροχη παρέα τόσα χρόνια τώρα και γι΄αυτό σας ευχαριτώ όλους πολύ... Φιλάκια πολλά και από μένα...

katrine said...

Καλά Εύη ούτε κι εγώ όπως η Justine δεν κατέχω από στατιστικές και επισκεψιμότητες. Πολλές φορές μπορεί να επισκεφθώ ένα μπλογκ μ ένα ενδιαφέρον θέμα για να πάρω απόψεις διάφορες ή και ν ακούσω μουσική η ακόμη να διαβάσω και τις απαντήσεις του μπλογκερ,διότι με αυτό τον τρόπο τον ή την γνωρίζω, μαθαίνω, συμπαθώ ή απορριπτω.

Μια χαρά ! Η επαφή αυτή είναι υπέροχη. Εξ άλλου είναι απόλυτα υγιές να μην σε συμπαθούν όλοι. Αν συμβαίνει αυτό κάτι δεν πάει καλά. Οπότε καλοδεχούμενοι οι αντιρρησίες!

Φιλάκια καλό βραδάκι και τσιμπώ κεκάκι:))

viki vale said...

sou stelno diefthinsi kai perimeno kekakia :P, filoumbes apo trelofan anagnostria

Anonymous said...

blepo to psema sinexizete e lena-elekat? oriste i apodeixi tou poia ine i fili sou i tsaousa

http://www.yousendit.com/download/S1VENnFJQTZwaFFLSkE9PQ

exete kanei tosa aisxi se toso kosmo pou ntrepeste na paradehteite oti eiste eseis