Thursday, April 15, 2010

Πονοκέφαλος και ροζ γιαλιά...


Έχω φρικτό πονοκέφαλο και πονάω σαν να έχω συγκρουστεί με τρένο... Και με τραβάει και το φρύδι μου... Χάλια.. Όμως το mood μου παραμένει very happy και αντί να κουκουλωθώ και να κοιμηθώ μέχρι να μου περάσουν όλα, φτιάχνω καφέ, χαζεύω στα blogs και περιφέρομαι σαν το φάντασμα ανάμεσα σε κούτες, σακούλες και κουτιά, αναζητώντας τα χαμένα μου πράγματα.. Ναι, εχτές βρήκα τα πάντα εκτός απο τα ρούχα μου.. Την μεγάλη τους πλειοψηφία δηλαδή γιατί ανακάλυψα μια κούτα με μαγιό, καφτάνια και παρεό, και άλλη μια με κάτι τιραντάκια και αέρινα ρουχαλάκια που είναι μόνο για τον Αύγουστο, αλλά αυτά δεν πιάνονται.. Τα ρούχα μου τα κανονικά αγνοούνται.. Και η Όλγα δεν σηκώνει το κινητό να μου πει που μπορεί να βρίσκονται οι κούτες μου και σε λίγο ετοιμάζομαι να κατέβω στην αποθήκη να δω μήπως τις ανακαλύψω εκεί.. Ευούλα Κλουζό ένα πράμα..
Μέσα σε όλα αυτά, ανακάλυψα τα απόλυτα γιαλιά ηλίου, και τα παράγειλα βέβαια.. Ροζ, Prada από την ολοκαίνουρια συλλεκτική Postcard Collection και ελπίζω να έρθουν στα χέρια μου εγκαίρως για να τα πάω και ένα ταξιδάκι abroad... Τι άλλα? Τίποτα μάλλον.. Πάω να φάω κάτι για πρωινό γιατί έχω μια τρελή λιγούρα, έχω πάθει ένα τεράστιο κόλλημα με τα μωβ bars της Kellog's και ξαφνικά είναι σε έλλειψη και δεν τα βρίσκω πουθενά και πολύ έχω στεναχωρεθεί, και μετά θα ασχοληθώ με την έρευνα για τα χαμένα ρούχα... Καλημέρες και φιλιά και πάω να βρω και ένα εύθυμο τραγουδάκι που να διώχνει τον πονοφέφαλο...


11 comments:

La Gigi said...

Μπουμπου πολυ φοβαμαι οτι τα γυαλια δεν θα τα χρειαστουμε εκει, αλλα δεν πειραζει γιατι μετα απο αυτο που μου ειπες χθες στο τηλεφωνο, ψαχνω να βρω ενα ΣΚ :)))

elekat said...

Τέλεια τα γυαλιά!
Τρομερά χρωματάκια!

MULTI PSI said...

LES NA PAREIS GIALIA, TIRANTAKIA KAI MAGIOUDAKIA EKEI POU THA PAS??????

THA MOU PLEVRITHOTHIS!!!!!!

EGO EPIMENO GIA TO TIGRE TO PALTOUDAKI KAI FORA TO ME ANOIKSIATIKA APO MESA!!! (H DIKI MOU PANTA STYLISTIKI APOPSH)

PERASTIKA TO KEFALAKI!!!!!

John D. Carnessiotis "Asteroid" said...

Με τα ρούχα δεν μπορώ να βοηθήσω, αλλά σου βρήκα κάτι άλλο δικό σου, που νοιώθει προδομένο και μούκανε φρικτά παράπονα... φρικτά, σου λέω!!!

http://mykonosjournal.blogspot.com/2010/04/blog-post_15.html

;-)
Καλό Καλοκαίρι, Ευάκι!

DonnaBella said...

na paroume k kanena zesto rouhalaki mazi, ektos an thes na agoraseis kainourgia garadarompa!

STELIOS PENTARVANIS said...

σε φαντάζομαι με καλοκαιρινή αμφίεση και χρώματα ζαλιστικά να ψάχνεις καμμιά ζεστή πασμινούλα ...καλέ πάρε κανένα ζεστο πρυχαλάκι μαζί.

Anonymous said...

Ωραία γυαλιά. Και θα ταιριάζουν απόλυτα με το ξανθό μαλλί. Και το λαμπερό χαμόγελο.
Θοδωρής

So_Far said...

Sunshine ακολούθα τη χρυσή τομή, όσον αφορά τα ενδυματολογικά και κάνε την ανοιξιάτικη έκπληξη με τα γυαλιά σου .. είναι σίγουρος και ασφαλής τρόπος ότι δεν θα κρυώσεις εκεί που θα πας
Πολλά φιλιά

ΥΓ Θα ταιριάζουν με το νέο χρώμα μαλλιών; υποθέτω πως ναι

δεσποιναριον said...

Αντε σκετο μυστηριο.. παρε μια καμπαρντινουλα για καλο και για κακο! Δε μου λες αυτο το aboard μπορει να σημαινει και προς τα δω! Πες μου τετοια να αρχισω τις κωλοτουμπες!
Ελπιζω να περασε ο πονοκεφαλος. Φιλια!

Anonymous said...

"Όσα έφυγαν έφυγαν και όσα θα 'ρθουν θα τα ζήσεις. Να προσέχεις, να αγαπάς και να θυμάσαι. Στο τέλος, νικάει πάντα η ζωή". Θυμάσαι? Να θυμάσαι και να πατήσεις φρένο. Εγκαίρως. Και μεγειά τα γυαλιά.
Α.

fevis said...

melissoula@ Να βρεις και σύντομα..:-)

elekat@ Δεν είναι? Και εγώ τρελάθηκα..:-)

MULTI PSI@ Αφού το ξέρεις πως τις δικές σου στυλιστικές απόψεις τις ακολουθώ πιστά..:-))

Asteroid@ Είσαι απίστευτος!!! Φιλάκια..

DonnaBella@Λες? Για να το σκεφτώ λίγο..:-))

Θοδωρής@ ...

So_far@Και αυτό σωστό.. :-)

δεσποινάριον@ Βρε αν ήταν να έρθω πρς τα εκεί θα είχα ενημερώσει απο καιρό για να αρχίσουμε μαζί τις κωλοτούμπες..:-)))

Α@ Θυμάμαι...