Friday, April 23, 2010

Σεξ λοιπόν...


Μια μέρα σας έγραψα κάτι βιαστικό βρε και πέσατε να με φάτε… Τι για ξεπέτες μου αφήσατε σχόλια, τι παραπονιάρικα mails μου στείλατε, τι ανησυχήσατε μήπως ετοιμάζομαι να το κλείσω το μαγαζάκι.. Όχι λοιπόν, το μαγαζάκι θα παραμείνει ανοιχτό παρόλο που θα μετακομίσει για ένα πενταήμερο abroad, αλλά εγώ θα πάρω μαζί μου το laptop – ελπίζω δηλαδή να θυμηθώ να το βάλω στην βαλίτσα μαζί με τα καλώδια του- και θα σας κρατώ ενήμερους για τις εξελίξεις.. Και για να σας αφήσω και με κάτι έτσι, πώς να το πω, πικάντικο, λέω να μιλήσουμε σήμερα για σεξ.. Σαββατοκύριακο έρχεται μπορεί να πάρει κανείς καμιά ιδέα.. Δεν ξέρω βέβαια γιατί με θεωρείτε ειδική στο θέμα, πιστεύω πως μάλλον για να γελάσουμε λίγο θέλετε να το συζητήσουμε, αλλά ειδικά μετά την στάση Χριστόφορος προχτές πύκνωσαν τα mails που μου υπενθύμιζαν πως σας χρωστάω ένα ποστ για τις πίπες και γιατί να μην συμπεριλάβω και το σεξ γενικότερα μέσα σ’ αυτό..
Να το συμπεριλάβω λοιπόν, γιατί όχι? Και να γελάσουμε και λίγο γιατί το σεξ πρέπει να το κουβεντιάζουμε στ’ αστεία και να το κάνουμε στα σοβαρά και όχι το αντίθετο.. Σκεφτόμουν λοιπόν μετά και από μια συζήτηση με φίλους μερικές μέρες πριν, στην οποία αναφέρθηκαν στάσεις όπως το Italian Banker που το έκανα googled και με έπιασε η μέση μου μόνο που διάβαζα την περιγραφή, και το αυτοκρατορικό κολονάτο χωρίς νυχάκια και ουρίτσες που είναι πιο περίπλοκο και από την περιγραφή του, πως ενώ θαυμάζω τις γυναίκες που είναι έτοιμες να κρεμαστούν από τους πολυελαίους για να ικανοποιήσουν έναν άντρα, δεν υπήρξα ποτέ μια από αυτές.. Μάλλον γιατί δεν αντέχω τους πολυελαίους. Σίγουρα γιατί δεν με αντέχουν και αυτοί.. Πάντως, αν θέλετε την γνώμη μου, η εμπειρία μου μέχρι σήμερα μου έχει μάθει πως καλό είναι να έχεις δοκιμάσει κάποια πράγματα μια φορά έτσι, για να εξερευνήσεις τα όρια σου, αλλά τελικά το καλό σεξ γίνεται με το μυαλό μας να παίζει το πρώτο βιολί και τα υπόλοιπα μέρη του σώματος μας να κάνουν την υπόλοιπη ορχήστρα. Επίσης, μπορεί να φταίει το ότι είμαι ξανθιά, πάντως εγώ προσωπικά δυσκολεύομαι να συγκεντρωθώ στο κυρίως θέμα αν πρέπει να ακολουθώ περίπλοκες οδηγίες κατά την διάρκεια του δια ταύτα.. Ή αν έχω το άγχος πως ξαφνικά θα βρεθώ να κάνω ανάποδη γέφυρα, κατακόρυφο ή σπαγκάτ.. Αφήστε που ζαλίζομαι και εύκολα..
Επίσης, είμαι έτοιμη να ορκιστώ όπου και σε όποιον χρειαστεί ότι όλες αυτές οι περίπλοκες στάσεις που βλέπουμε στις ταινίες ή τα σήριαλ και διαβάζουμε στα περιοδικά, τις περισσότερες φορές απλά δεν γίνονται.. Έχουμε περάσει ολόκληρο το ταξίδι της επιστροφής από το νησί κάποια χρόνια πριν, με την Μάρθα στο πάτωμα, τον Άλκη από πάνω – ντυμένους εννοείται- και μια παρέα ολόκληρη να τους δίνει οδηγίες για το πώς θα μπορούσαν να κάνουν μια συγκεκριμένη στάση που περιέγραφε ένα Cosmopolitan που είχε πέσει στα χέρια μας την ημέρα εκείνη.. Δεν τα κατάφεραν ποτέ.. Περίσσευε ένα πόδι, της Μάρθας.. Σίγουρα όμως εκείνη η επιστροφή μας έμεινε αξέχαστη, το ίδιο και στους αγνώστους συνεπιβάτες μας της business class του High Speed που είχαν ξεραθεί στα γέλια και στο τέλος είχαν έρθει και εκείνοι να βάλουν ένα χεράκι στις οδηγίες..:-)
Μετά υπάρχουν και τα αξεσουάρ.. Που είναι ότι πρέπει για να δίνουν ποικιλία και ενδιαφέρον στην σεξουαλική μας ζωή… Αρκεί να μην βρεθείτε να σας κυνηγάνε κανένα βράδυ γύρω γύρω με τον αυγοδάρτη, ή να πέσετε σαν την φίλη μου την Λένα σε κανέναν τύπο με ντουλάπα ολόκληρη με μαστίγια και χειροπέδες και απόλυτη έλλειψη υπομονής μια που ήθελε με το καλημέρα να την δέσει και να την χτυπήσει κάτω σαν χταπόδι.. Η φίλη μου εννοείται πως έφυγε τρέχοντας, όμως θα σας πω ότι για χρόνια μετά συζητούσε σχεδόν παραπονεμένη πως αν την είχε πάει με το μαλακό ο συγκεκριμένος κύριος, όλο και κάτι θα είχε δοκιμάσει τελικά.. Η βιασύνη είναι τεράστιο μειονέκτημα στο σεξ λοιπόν, απ΄όποιο aspect και αν το δούμε το θέμα.. Το ίδιο και τα λάθος εσώρουχα.. Παρένθεση.. Αν τελικά ενδώσετε σε πιο σκληρά παιχνίδια, προσπαθήστε να θυμάστε πάντα το safe word.. Έχω ένα φίλο που κάποτε το ξέχασε στην πιο καίρια στιγμή.. Και μέχρι να το ξαναθυμηθεί είχε περάσει του λιναριού τα πάθη...
Πίσω στα εσώρουχα, ως πιτσιρίκα στο νησί γνώρισα κάποτε έναν αληθινό κούκλο.. Ήπιαμε τα ποτά μας, χορέψαμε, φλερτάραμε και τελικά καταλήξαμε στο ξενοδοχείο του.. Και όλα πήγαιναν υπέροχα μέχρι που έβγαλε το τζην του και έμεινε με ένα τιγρέ tanga.. Πέρα από το ότι με έπιασε γέλιο υστερικό που δεν μου περνούσε με τίποτα, ένα θα σας πω.. Ότι βγήκα στον διάδρομο του ξενοδοχείου ολόγυμνη με τα ρούχα μου στο χέρι και προσπαθούσα για τουλάχιστον ένα τέταρτο να ντυθώ συνεχίζοντας να γελάω μέχρι δακρύων, ευχόμενη να μην ανοίξει η πόρτα του ασανσέρ και εμφανιστεί κανένας άνθρωπος και ξεφτιλιστώ εντελώς.. Πάντως το να μείνω να ολοκληρώσω αυτό για το οποίο είχα ξεκινήσει δεν μου πέρασε καν από το μυαλό…
Τελευταίο περιστατικό που θα μοιραστώ μαζί σας για να κλείσουμε το θέμα του σεξ είναι η ιστορία της φίλης μου της Δανάης.. Που κάποια στιγμή έπεσε σε έναν τύπο που την είχε μικρή.. Πολύ μικρή όμως.. Και επειδή ήταν καλό κορίτσι και δεν ήθελε να τον προσβάλει τον άνθρωπο, είπε να κάτσει λίγο να το παλέψει το θέμα.. Και το πάλεψε πολύ σας το ορκίζομαι, γιατί το συζητούσαμε εξαντλητικά το ζήτημα όπως καταλαβαίνετε, αλλά εκείνος παρέμενε μελάτος.. Και γρήγορος σαν την αστραπή.. Μια δυο, βαρέθηκε η Δανάη και είπε η κοπέλα να του πει κομψά να τελειώνουν να πάει να αναζητήσει ένα καλύτερο μέλλον.. Και τι νομίζετε πως έγινε.. Ο τύπος της την είπε κι από πάνω.. Ότι ήταν η πρώτη φορά στην ζωή του που δεν μπορούσε να φτιαχτεί με γκόμενα.. Πως έφταιγε εκείνη δηλαδή και όχι η μπάμια… Συμπέρασμα: το σεξ για λόγους φιλανθρωπίας πάντα θα σας βγαίνει ξινό.. Stay away για να μην γίνουν τα νεύρα σας κρόσσια..
Τέλος, όπως λένε και οι Γάλλοι les gouts et les couleurs ne se discutent pas, που σημαίνει περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, και ο καθένας στο κρεβάτι του κάνει ότι τον φωτίσει ο Θεός για να περνάει όσο καλύτερα μπορεί. Και λόγος δεν πέφτει σε κανέναν..

Και να σας πω και κάτι για τις πίπες για να ολοκληρώσω το ποστ και να πάω να στρώσω και κανένα κρεβάτι..:-) Η καλή πίπα είναι θέμα practice αλλά και κοινής λογικής.. Δεν δαγκώνουμε, δεν γρατζουνάμε, δεν φτύνουμε γύρω γύρω και αν μας σκαλώσει καμιά τρίχα στον ουρανίσκο δεν διακόπτουμε για διαφημίσεις, κάνουμε λίγη υπομονή.. Επίσης, αντίθετα με τα όσα δήλωσε με ευκαιρία το διάσημο DVD της Τζούλιας ο γνωστός Γιώργος Γεωργίου – ξέρετε, αυτός με το ένα δόντι- πως δηλαδή η καλή πίπα δεν θέλει χέρι, εσείς λίγο χεράκι να το βάλετε.. Αλλά με μέτρο..Μην τον στραμπουλήξετε τον άνθρωπο, δεν είναι λεβιέ ταχυτήτων να βάλουμε την όπισθεν πατητή… Και φυσικά, το να καταπίνουμε δεν είναι υποχρεωτικό, παρόλο που είναι μάλλον διαιτητικό λόγω πρωτεΐνης, αλλά άμα είναι να φτύσουμε φτύνουμε κομψά και άμα είναι να αφήσουμε τα πράγματα να πάρουν τον δρόμο τους προς άλλες κατευθύνσεις καλό είναι να προστατεύουμε τα μαλλιά μας γιατί το σύστημα κολλάει και μετά άντε να χτενιστείς.. Για παραπάνω πληροφορίες, μαθήματα και επιδείξεις θα περιμένετε λίγο να ιδρύσει ο Άλκης την σχολή της πίπας…:-)

Ε, δεν πιστεύω να έχετε παράπονο και σήμερα.. Φιλιά και πολύ καλημέρα σας…

15 comments:

aremare said...

Εγώ δεν εχω καταλαβει, πως συνεννοειται το ζευγαρι για μια καινουρια σταση.
Το κουβεντιαζουν απο πριν;
Σήμερα μωρό μου θα κανουμε αυτό κι εκείνο, και το πόδι σου εκει;
ή αυτος που εχει την ιδεα καθοδηγεί;
Κι αν εγω δεν καταλαβω τι εννοεί;
Πως το ρωταω εκείνη την ωρα;
Το πρώτο με ξενερώνει λίγο και μου δημιουργεί και γέλιο αμηχανίας,( νο γκουντ, είπαμε)
και το δευτερο με κανει να χανω την αυτοπεποίθηση μου και σε τέτοια κατασταση που την χρειαζομαι πιο πολύ.
Α στεία περιστατικα όλοι εχουμε να θυμηθούμε.
Φίλη ( αληθεια , οχι εγω, εγω ημουν πάντα τυχερή)
μετα απο πολυ μεγαλη πολιορκία, ενέδωσε σε τρομερό τυπά.
Ελα όμως που ηταν "μπάμια", και με ελαφρα πηδηματακια την έκανε.
Για καιρο λοιπον του ειχαμε κολλησει το παρατσουκλι "μπάμιας"
Το ακουσε η μαμα της φίλης, πολυ θεούσα, και λέει , βρε τι κρίμα τετοιο παιδί, γιατί τον λέτε μπάμια;;
Κόκαλο εμεις.
Ε... γιατι εχει πολυ μικρα δακτυλα μαμα, σαν μπαμιες....
Και τρελλο γελιο.

Αυτά τα ποστ εχουν πέραση. Και με την οικονομικη κρίση, μαλλον θα το ρίξουμε όλοι εκει.
ή θα συζηταμε για σεξ ή θα κανουμε παραπανω..

La Gigi said...

καλα αυτο το σεξ με μια μπαμια εχει τυχει λιγο πολυ σε ολες ε; διαβαζα στην AV στο κομμωτηριο μια αγγελια ενος μπαμια που ομολογουσε οτι την εχει μικρη αλλα ηξερε να τη χειριζεται καλα και υποσχοταν ανεπαναληπτες εμπειριες στις τολμηρες. ειμαι πολυ περιεργη να μαθω αν υπηρξε ανταποκριση :))

John D. Carnessiotis "Asteroid" said...

Αυτές είναι αναρτήσεις - το τερπνόν μετά του ωφελίμου.
Και μας γυρίζουν κι εμάς πίσω στα παλιά, εν τάξει, όχι στα πολύ παλιά, αλλά πάντως σε εποχές, που ήμασταν πιο παράτολμοι και μια Γαλλίδα, με το "καλημέρα", μας άφησε γλυκά ξεθεωμένους μεν, αλλά και κυριολεκτικά μελανιασμένους από τα άγρια τσιμπήματα και τα ανελέητα δαγκώματα - όχι σε ευαίσθητες περιοχές, αλλά ΠΑΝΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.
Από τότε αποφεύγουμε τις Γαλλίδες, γιατί και το σώμα (μας) έχει τα όριά του στον πόνο και η ηλικία της ωριμότητας μας λέει ότι η ηδονή δεν κρύβεται στις ανορθόδοξες πρακτικές, αλλά μάλλον στο συναισθηματικό δέσιμο!!!

Πάντα τέτοια, Ευάκι!
:-)))

Anonymous said...

Πρωινό ξύπνημα με σεξ και πίπες! Τώρα με αυτά που γράφεις εγώ τι να σχολιάσω για να είμαι politicaly correct? Δεν σχολιάζω τίποτα, σου εύχομαι απλώς καλό ταξίδι και περιμένω τηλέφωνο.
Θοδωρής

katrine said...

Η χημεία μεταξύ δυο ανθρώπων δείχνει το δρόμο, καθορίζει τα πάντα όλα:))Εξερευνείς και ανακαλύπτεις, χωρίς ποτέ μα ποτέ να έχεις πάρει οδηγίες!

Έσκασα στα γέλια με το τιγρέ σλιπάκι.Δεν υπάρχει αυτό, τέλειο χο χο!!Να είσαι καλά Ευη μου και να περάσεις όμορφα όπου και να πας.
Φιλιά

elekat said...

Χα χα χα έλυωσα με τη σκηνή που βγήκες ολόγυμνη στο ξενοδοχείο!!!
Πεθαίνω να μάθω τι θα γινότανε εάν άνοιγε η πόρτα άλλου δωματίου κι έβγαινε κανένας ορεξάτος!!!
Ο τιγράκιας πάντως έμεινε με το αυτό στο χέρι και δεν νομίζω να αποτολμήσει να φορέσει τιγρέ τάγκα again!
Εγώ πάντως πλέον, αντέχω μόνο τις κλασσικές στάσεις και κατά προτίμηση σε κρεβάτι, οι άλλοι χώροι δεν με πολυεμπνέουν!

Φιλιά και καλά να περάσεις φιλενάς!!

DonnaBella said...

oi staseis exoun na kanoun me to oti oloi eimaste diaforetika plasmenoi, oxi mono apo pleuras megethous, alla k eswterikhs klishs (oi gynaikes)k alla xwrotaktika. proswpika vriskw kati polyelaious exairetikous! :-) twra to oso gia to ti kaneis me kapoion h oxi, chacun a son gout. alla ama pragmatika goustareis kapoion - k panta metaxy synainountwn enhlikwn - yparxoune arage oria?

So_Far said...

Sunshine μου, εκτός από τους 30+ που έχει εδώ που βρίσκομαι, έχω πεθάνει στα γέλια!
All about sex, τί να πω.. έμεινα στη συγκλονιστική εμπειρία του τιγρέ τάνγκα και του ποδιού που περίσσευε.
Δεν θα γράψω άλλα πρέπει να συντονιστώ με τη χώρα που βρίσκομαι

ΥΓ:
Μην αμφιβάλλεις θα σου έρθω με το σχεδιάγραμμα στο Patron - όταν θέλω κάνω τρέλες
Πολλά φιλιά καλά να περάσεις όπου πας και τα λέμε
Μου έφτιαξες τη μέρα μου σήμερα

STELIOS PENTARVANIS said...

καλό ταξίδι ευούλα μου σου έστειλα τα πολύ οριζινάλ ασιατικά στη Λόντρα με sms ok? Σαν πολύ Νιτρο έχει γίνει καλέ το Βλόνγκ πολύ σεχ μιλάμε !!!

δεσποιναριον said...

Α μπραβο, εκεινο το μυθικο " καμα σουτρα " της Σο Φαρ και το σημερινο το δικο σου, ειναι δυο κατατοπιστικωτατα κεφαλαια στην ιστορια της μπλογκοενημερωσης. Χαιρομαι οταν η μπλογκοσφαιρα εχει τα κεφια της. Και δεν υπεισερχομαι σε περιγραφες, η εμπειριες, αυτες τις κρατω για τον εαυτο μου. Ευχομαι παντα..ψηλα το ηθικο και καλο ταξιδι! Ματς μουτς!

Anonymous said...

xaxaxa eliwsa me to shmerino post - eidika me ton tupo me to tigre xaxa! Panta oi sex stories einai autes pou vgazoun to pio poly gelio se mia parea :D
Oso gia tis staseis, den xreiazontai odhgies kai proetoimasies, opws vgei. Kata ta alla me kalupses me to "τελικά το καλό σεξ γίνεται με το μυαλό μας να παίζει το πρώτο βιολί και τα υπόλοιπα μέρη του σώματος μας να κάνουν την υπόλοιπη ορχήστρα"

Na peraseis teleia abroad! Filia :)

Multi psi said...

Mporo na po me exeplixes!!! Meta apo to xthesino tipota sto simerino pou ap'oti fenete ksipnises me kefia!!!!!

Ego tora ti na po??? Peri slipakia tigre???? peri mpamias??? gia to skiniko ekso apo to domatio??? H to
skiniko me Martha kai Alki??? (krima pou to exasa ayto!!!!) Ap'ola eixe o mpakses!!!!!

Xairome pou ksanavrikes tin forma sou!!!! Na'se kala me ekanes kai gelasa gia alli mia fora!!!!!

Kalo taksidi filenada mou na mas kratas enimerous gia to pos pernas!!! Eimai sigouri oti tha einai yperoxa!!!!!! kai min ksexaseis to shopping list pou sou protine h fili sou h Moulti Psi......

Filoumpes xxxxxxxxxxxxxxx

Anonymous said...

Τέτοια γράφεις και όσοι δεν σε ξέρουν σε περνάνε για καμιά στεγνή του κατηχητικού.
Α.

ΠΑΥΛΟΣ said...

Όταν το κορίτσι έχει κέφια μεγαλουργεί!!! Μου έφτιαξες την μέρα!!!

Ra Ma said...

Είσαι ειδική στο θέμα sex, τέλος!!!

Εννοώ πως το τοποθετείς και το παρουσιάζεις ε? :))

Καλημέρες!!!