Tuesday, December 21, 2010

200.000 κλικ...

Παρά κάτι προς το παρόν, αλλά μέσα στην ημέρα το νούμερο θα έχει συμπηρωθεί και το βρίσκω άκρως εορταστικό... Από τις 21 Φεβρουαρίου του 2009 που εγκατέστησα αυτόν τον  συγκεκριμένο πολύχρωμο μετρητή μέχρι σήμερα, 200.000 unic visitors - περίπου 600 την ημέρα πια τις καθημερινές και 450 τα σαββατοκύριακα- ότι κι αν σημαίνει αυτό, δεν είναι καθόλου κακό σκορ... Κυρίως γιατί επιβεβαιώνει αυτό που ανακαλύπτω και μέσα από τα διάφορα μέηλ που παίρνω κάθε μέρα.. Πως πέρα από εσάς που σχολιάζετε δηλαδή, διαβάζουν και αρκετοί άλλοι άνθρωποι το blog, αλλά προτιμούν να δίνουν το παρόν με διαφορετικούς τρόπους ή να μην το δίνουν  και καθόλου... 




Για να μην επαναλαμβάνω αυτά που έχω γράψει τόσες φορές ήδη, αυτό που έχει σημασία τελικά είναι πως μέσα από αυτό το διαδικτυακό ημερολόγιο δημιουργήθηκε μια παρέα.. Που μεγαλώνει όσο περνάει ο καιρός, που δένεται, που γίνεται συνήθεια καλή και αγαπημένη και για μένα αλλά και για σας και πολύ σας ευχαριστώ γι΄αυτό, και που πολλές φορές με έχει συγκινήσει στην πορεία αυτών των πέντε χρόνων που ασχολούμαι με το blogging.. Όχι μόνο τις φορές εκείνες που φορτισμένη από διάφορα αποφάσισα να σταματήσω προκαλώντας πραγματικές επιθέσεις αγάπης, ούτε όταν με υπερασπιστήκατε με πάθος απέναντι σε ανώνυμες και επώνυμες επιθέσεις.. Με συκγινήσατε και εξακολουθείτε να με συγκινείτε και κάθε φορά που μου δείχνετε πως συμμετέχετε με την καρδιά σας σε αυτό το διαδικτυακό μας πάρε- δώσε, είτε με τα σχόλια σας, είτε με τις παρατηρήσεις σας, είτε με την βοήθεια σας όπως προχτές με το parsnip... Ακόμα περισσότερο, όταν μέσα από τα μέηλ σας μοιράζεστε μαζί μου τους προβληματισμούς σας και ζητάτε την γνώμη μου.. Σας απαντάω πάντα μέσα από την καρδιά μου, σαν να μιλούσα με φίλες και φίλους μου παρόλο που μπορεί να μην γνωριζόμαστε, και ελπίζω κάθε φορά πως βοηθάω έστω και ελάχιστα, έστω και για να αλλάξετε λίγο το κέφι σας ή να δείτε τα πράγματα από μια διαφορετική σκοπιά... Και επειδή δεν είμαι ούτε επαγγελματίας σύμβουλος ούτε ψυχολόγος, εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να μην έχω κάνει λάθος ποτέ και για κανέναν σας.. Ή και αν έχω κάνει, να μου το έχετε συγχωρήσει...



Και τελικά, παρόλο που η ζωή όλων μας είναι εκεί έξω και όχι εδώ μέσα, είναι απίστευτο και πολύ τρυφερό το πως ένα απρόσωπο μέσο όπως το internet, και ένας άχαρος τρόπος όπως είναι αυτός ο καθημερινός μονόλογος, γίνεται με τον καιρό επικοινωνία σε επίπεδο προσωπικό, και παρέα,  και φιλία κάποιες φορές, και συζήτηση, και δέσιμο, και γέλιο και κλάμα.. Και επειδή δεν υπάρχουν συνταγές ή μυστικά, νομίζω πως αυτό συμβαίνει γιατί προσπαθώ και εγώ να είμαι και εδώ, μέσα στο blog μου, αυτό που είμαι και έξω, στην κανονική μου ζωή.. Υπογράφωντας το επωνύμως και αφήνοντας κάθε μέρα μέσα από τις λέξεις, ένα κομματάκι από την ψυχή μου... Δεν κρύβομαι - όταν είμαι down γράφω down και όταν είμαι χαρούμενη γράφω ροζ -  δεν λογοκρίνω τις σκέψεις μου, δεν φοβάμαι να εκτεθώ, δεν μασάω τα λόγια μου όταν θυμώνω,  και δεν με νοιάζει να τσαλακώσω την όποια εικόνα μπορεί να έχετε για μένα... Στην τελική, what you see is what you get και αυτό είναι μια τίμια "συναλλαγή" ή τουλάχιστον έτσι πιστεύω εγώ... :-)

Για όλες τις υπέροχες στιγμές που μου έχετε χαρίσει λοιπόν μέχρι σήμερα, αλλά και γι΄αυτές που θα έρθουν στο μέλλον, σας ευχαριστώ πάρα, πάρα πολύ... Μέσα από την καρδιά μου... Καλημέρα και φιλιά σε όλους!!!!

Υ.Γ. Ένα τέτοιο ποστ δεν θα μπορούσε να εκονογραφηθεί παρά μόνο με κάτι γιορτινό και μαγικό.. Όπως οι βιτρίνες του Bloomingdales στην Νέα Υόρκη ας πούμε.. Όσο για το τραγουδάκι, ε, εορταστικό θα είναι κι αυτό...:-)) Frank forever λοιπόν και μην ξεχνιόμαστε... Σε τέσσερις μέρες θα είναι Χριστούγεννα!!!!


20 comments:

ΠΑΥΛΟΣ said...

Χαχαχα!!! Άντε και στο 1,000,000!!!!

John D. Carnessiotis "Asteroid" said...

Αξίζεις κάθε ένα από αυτά τα 200.000 κλικ!
;-)

Anonymous said...

Καλημέρα από Λονδίνο. Εδώ χαμός παντού, αμφιβάλλω πολύ αν θα μπορέσω να πετάξω αύριο αλλά η ελπίδα τελειώνει τελευταία. Το blog σου έχει επιτυχία γιατί είναι έτσι όπως είσαι και εσύ. Χαρούμενο, αληθινό και ανθρώπινο. Φιλιά και να τα 1.000.000άσεις εύχομαι.
Θοδωρής

Anonymous said...

Εγώ σε διαβάζω χρόνια, κάθε μέρα και έχω σχολιάσει άλλες δυο φορές. Δεν σημαίνει κάτι αυτό. Μπορεί να μην έχω πάντα κάτι να πω όμως πάντα με κάνεις να χαμογελάω ή να συμπάσχω.Συνέχισε έτσι!Κατερίνα Παπαδοπούλου

elekat said...

Χα χα χα!!!
Ναί, μερικές ιντερνετικές γνωριμίες όντως μπορούν να εξελιχτούν σε υπέροχες φιλίες!!!
Εγώ προσωπικά σε ξεχώρισα εδώ και κάποια χρόνια, σε διαβάζω και σε σχολιάζω ανελλιπώς αλλά χαίρομαι ακόμα πιό πολύ, που είσαι πλέον φίλη μου και ... σ'αγαπώ πολύ Ευούλα!!!

Τα 200.000 κλικ αποδεικνύουν ότι όταν ένας άνθρωπος εχει επικοινωνιακό χάρισμα αλλά και το ταλέντο της γραφής, όταν είναι αληθινός και μέσα από τα γραπτά του φαίνεται η αλήθειά του και δεν δείχνει κάτι άλλο απο αυτό που είναι, κερδίζει το δικό του φανατικό αναγνωστικό κοινό και έχει διάρκεια!!!

Mary said...

Έτσι ειναι Ευάκι, μας αρέσει να σε διαβάζουμε όχι μόνο επειδή σε αγαπάμε αλλά και γιατί το χιούμορ και το πνεύμα σου μας φτιάχνει τη διάθεση. Άσε που με τις συνταγές σου μου "έφτιαξες" και το οικογενειακό μενού της Κυριακής και τρελλαθήκανε όλοι με την τάρτα Camembert και τα σουτζουκάκια! Σου εύχομαι να έχεις πάντα την ζωντάνια και το λαμπερό χαμόγελο που σε χαρακτήριζουν, να γράφεις και εμείς να σε διαβάζουμε, και οι θαυμαστές και οι άνθρωποι που σε αγαπάνε να πολλαπλασιαστούν! Φιλιά πολλά.

Anonymous said...

Na se xairomaste vre asteri! Ego eimai kainourios fan tou blog alla dikos sou eimai palios.lol
Z. opos Zorro

Anonymous said...

Fevis , mi tolmiseis k xanafigeis...eisai to eyxaristo mou dialeima sti douleia!se diavazo xronia apo tin athens voice akoma k exo sxoliasei elaxistes fores...
keep going!!!
filia polla
konstantina

man about town said...

Και το μελλον προμηνυεται λαμπρο. Εγω περιμενω ποτε το μπλογκ θα γινει βιβλιο και μετα σηριαλ(παρακαλω εμενα να με παιξει ο Γεωργουλης,χαχα)Φιλια!

La Gigi said...

μπράβο μπουμπού! να γίνουν όσα πολλά θέλεις τα κλικ :)
πάντως από βιτρίνες προτιμώ saks και bergdorf είναι by far the best!!

Multi psi said...

Kai ego Evaki mou se ematha apo ayto to blog.....Eisai to pareaki mou ta mesimeria pou girnao sto spiti.....

Kai nai....kapies fores me sygineis kai alles me kaneis kai gelao edo moni mou san ton xaxa!!!!

keep going.....keep writing.....keep walking!!! (xaxaxa)

Anonymous said...

Αγαπάμε να σας μισούμε αυτή είναι η αλήθεια των Χριστουγέννων και μεταφράζεται σε πολλά κλικ.
Ένας ανώνυμος από τα παλιά

Anonymous said...

Καιρό είχα να σχολιάσω (όχι να περάσω). Ας ευχηθώ λοιπόν και εις ανώτερα στο πνεύμα της εποχής. Καλά Χριστούγεννα ξένη.
Α.

crispy said...

Μάλλον εμείς οι αναγνώστες πρέπει να σε ευχαριστήσουμε για την όμορφη , στυλάτη και φινετσάτη παρέα που μας κάνεις!
Ευχές για τα καλύτερα που θα έρθουν!

Anonymous said...

Αγαπάμε το blog σου γιατί είναι so original :) Να τα εκατομμυριάσεις soon τα κλικς! Btw, εμείς ευχαριστούμε...Φιλιά!

Tali said...

-Στηριζω Ευη με παθος!!!!!
και στα οn και στα down!!!!
-ηχηρα και σιωπηρα!
γιατι ειναι καθημερινος εθισμος!!:))))))
χχχχχχχ

My blueprint said...

Μου κάνεις τη ζωή μου λίγο πιο ροζ και σ΄ευχαριστώ γι΄αυτό.

orfia said...

και εμεις σε ευχαριστουμε Ευη, γι αυτα που γραφεις, ετσι που τα γραφεις και φυσικα για οτι εισαι και οπως σε νοιωθουμε οτι εισαι!
Καλο βραδυ

BLUEPRINTS said...

όχι που έλεγες να μας παρατήσεις κάποτε... στα εκατομμύρια κλικ που πρόκειται να έρθουν λοιπόν και στη διαδικτυακή και ζωντανή συντροφιά σου που είναι από τα καλύτερα που μου έχουν συμβεί εδώ μέσα, φιλιά σε όλους

fevis said...

Σας ευχαριστώ όλους πάρα, πάρα πολύ.. Είστε η πιο υπέροχη παρέα ever!!!!!