Tuesday, April 20, 2010

Πρωινο ξύπνημα, ατελέσφοροι έρωτες και άβολες στάσεις..


Σήμερα ξύπνησα νωρίς... 8.30 η ώρα το πρωί.. Για τα δικά μου δεδομένα, αχάραγα.. Ο σκοπός ιερός βέβαια αλλά δεν υπάρχει πια.. Είχα ραντεβού για ρίζα στον Βαγγέλη στις 9.30 μια που το βράδυ είχαμε κάτι κανονίσει και είπα να το συνδυάσω, αλλά πρόλαβε στο μεταξύ να μου τηλεφωνήσει η φίλη μου η Έρση να το αναβάλουμε για την Πέμπτη και έτσι ακύρωσα και το ραντεβού.. Θα πάω αύριο.. Μια μέρα παραπάνω άλουστη, μια μέρα πιο κοντά στο τέλειο χρώμα...:-)
Και τώρα πίνω τον πρώτο καφέ της μέρας και σας γράφω... Ντυμένη όπως λέει η μαμά μου "σαν γυφτάκι".. Πήρε το μάτι μου την αντανάκλαση της εικόνας μου σε έναν καθρέφτη όπως περνούσα απο το σαλόνι στην κουζίνα ψάχνοντας τις ζαχαρίνες μου και έχει μάλλον δίκιο.. Γκρι παντελόνι φόρμας, λαδί t-shirt με μήνυμα No Pasaran - εντάξει ξεσηκώνω λίγο και τον Άρι, τι να κάνω μάνα είμαι και επηρεάζομαι απο το παιδί μου - μπεζ κασμιρένιο πουλόβερ και ασημένια σταράκια.. Και μαλλί με κοκαλάκια... Οκ, δεν είναι η επιτομή της κομψότητας αλλά αγνοώ πως άλλες γυναίκες καταφέρνουν να ντύνονται φιγουρίνια πρωί πρωί με την τσίμπλα στο μάτι.. Και να βάφονται κιόλας.. Εγώ δεν μπορώ.. Συνήθως βάζω ότι βρω μπροστά μου, και αν εξαιρέσουμε την μαμά μου που έχει πολύ συγκεκριμένες απόψεις για το τι σημαίνει κομψός άνθρωπος, δεν βλέπω κανέναν να με κοιτάζει άναυδος στον δρόμο, ούτε φιλοδόρημα μου έχουν δώσει ακόμα, οπότε το αποτέλεσμα δεν είναι δα και τόσο απογοητευτικό...
Διακοπή για τηλεφώνημα, έτοιμο το αυριανό ραντεβού και τι λέγαμε? Α, για τα ρούχα και τις πρωινές ετοιμασίες.. Δηλώνω ανίκανη να τα καταφέρω.. Και θαυμάζω απεριόριστα τις γυναίκες που μπορούν.. Σαν την φίλη μου την Doris που φεύγει απο το σπίτι της κάθε πρωί μια καλονή και έχει περισσότερες πιθανότητες απο μένα να συναντήσει μια μέρα στον δρόμο τον άντρα της ζωής της και να τον εντυπωσιάσει, αυτό ήταν για χρόνια το επιχείρημα της μαμάς μου, μαζί και της Coco Chanel της οποίας είναι huge fun.. "Δεν πάω απεριποίητη ούτε μέχρι το περίπτερο" έλεγε η διάσημη δεσποινίς, "γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα συναντήσεις τον άντρα της ζωής σου".. Ακλόνητο επιχείρημα αλλά απο την άλλη, αν συναντήσω τον άντρα της ζωής μου στο περίπτερο δεν θα φοράει κι αυτός την βελάδα του, έτσι δεν είναι? Και αν την φοράει κάτι θα σημαίνει αυτό και όχι απαραίτητα θετικό... Τέλος πάντων, ταλέντα είναι όλα στην ζωή και ο καθένας έχει τα δικά του.. Και στα δικά μου δεν συγκαταλέγονται η απαράμιλη κομψότης και το άψογο μακιγιάζ.. Ούτε το πρωί, ούτε το απόγευμα, ούτε και το βράδυ άλλωστε... Μια φορά τον χρόνο στους Σκούφους βάζω τα δυνατά μου, και έχω μια σειρά από υπέροχες φωτογραφίες που λένε πως θα μπορούσα να είμαι πολύ πιο εντυπωσιακή γκόμενα απ΄ότι είμαι αν ασχολιόμουν λίγο, αλλά μεταξύ μας, είμαι ένας άνθρωπος που ξεβάφεται στο αυτοκίνητο με υγρά μωρομάντηλα, ακόμα και όταν οδηγώ εγώ, If you know what I mean... Και το τετράπτυχο πούδρα, ρουζ, μάσκαρα, λιπ γκλος ταιριάζει απόλυτα στις συνήθειες μου και στον χαρακτήρα που ΄χω...
Εν τω μεταξύ σας γράφω και στο μυαλό μου έχει κολλήσει σαν τσίχλα ένα τραγουδάκι που άκουσα πρωί πρωί, μου το έστειλε στο mail ένας φίλος που φροντίζει τελευταία για την μουσική επένδυση του blog και κάνει πολύ καλή δουλειά όπως θα διαπιστώσετε.. Εύθυμο και αγαπησιάρικο απ΄αυτά που λατρεύω και που μπορείς να τα ακούς και κανονικά και ερωτευμένος χωρίς να πρέπει ντε και καλά να κόψεις τις φλέβες σου... Άλλο θέμα αυτό με τους ατελέσφορους έρωτες... (ελπίζω να το γράφω σωστά γιατί ούτε να το κάνω spelling δεν ξέρω πόσο μάλλον να το ζήσω..) Πείτε μου σας παρακαλώ τι μανία είναι αυτή που έχετε μερικοί και μερικές με αυτές τις αγάπες που πρέπει ντε και καλά να εμπεριέχουν πίκρα και αγωνία και μαυρίλα? Δεν είναι prerequisites του έρωτα όλα αυτά, λάθος έχετε καταλάβει.. Ο έρωτας πρέπει να είναι γέλια, και αγκαλιές, και βόλτες και φιλιά και ροζ, και τραγουδάκια τσίχλες και όλα γύρω σου γυρίζουν.. Και δεν λέω, να τις κόψουμε και τις φλέβες λιγάκι, να νοιώσουμε πρωταγωνιστές σε ταινία του Χριστόφορου - θα ανοίξω μεγάλη παρένθεση αμέσως μετά για τον Χριστόφορο γιατί έχω θέμα με το χτεσινό επεισόδιο- να ακούσουμε και έναν Πλιάτσικα να μας φτιάξει, έναν Παντελή Θαλασσινό even better, αλλά μετά να σηκωθούμε απο τα πατώματα και να πάμε παρακάτω.. Και σβέλτα ναι? Άμα είναι να χαλάμε με τους έρωτες τότε με τι θα φτιαχνόμαστε ρε παιδιά? Με τις δουλειές ή με τις πολιτικές εξελίξεις.. Για μαζεύτε λίγο τα μυαλά σας παρακαλώ!!!
Και πάμε στον Χριστόφορο γιατί έχω φλέγον θέμα.. Το είδατε το χτεσινό επεισόδιο? Αν το είδατε, είδατε και που ήρθαν τα ύστερα του κόσμου.. Ο Χριστόφορος πηδούσε την αδερφή του στα όρθια και εγώ μετρούσα στο μυαλό μου τα ευρώ που θα ρίξει πρόστιμο το ΕΣΡ στο Mega... Βογγητό και τάληρο θα τους πάει, σε χιλιάρικα, και θα το δείτε και θα με θυμηθείτε... Aλήθεια, τώρα που τα λέω όλα αυτά, αυτό το στα όρθια σε αυτή την στάση ακριβώς μπορεί κάποιος να μου πει πως γίνεται της ξανθιάς? Πως στηριζόταν αυτή η χριστιανή τόση ώρα σε αυτόν τον τοίχο με το κενό απέναντι της? Την κρατούσε ο Χριστόφορος στον αέρα και έκανε και όλη την δουλειά? Αποκλείεται.. Μόνο αν την είχαν δεμένη με σκοινί απο το ταβάνι θα στεκόταν τόση ώρα εκεί που στάθηκε αλλά και πάλι, έναν κλυδωνισμό θα τον είχε.. Και έτσι πάει η αληθοφάνεια μιας υπέροχης σκηνής που δεν θα την ζήσουμε ποτέ στ΄αλήθεια γιατί θα πέσουμε και θα σπάσουμε κανέναν γοφό... Anyway, κατλάβαμε όλοι πως τελικά δεν θα βγουν αδέρφια αυτοί οι δύο έτσι? Άκουσα πως το τεστ θα δείξει πως η Ζωή είναι όντως κόρη του κυρίου μπερμπάντη, άρα αδερφή των υπολοίπων, πλην όμως το αγόρι μας θα βγει υιοθετημένο και έτσι θα φύγουν αγκαλιασμένοι προς το ηλιοβασίλεμα, και μην μου πείτε πως αυτή δεν είναι μια ιστορία βγαλμένη μέσα από την ζωή... Ή πως ο Χριστόφορος δεν γράφει τα πιο λατρεμένα, απίθανα, διεστραμμένα σενάρια ever? Βέβαια, εγώ έπαθα την πλάκα μου εκεί που ο Κουρής άφηνε καψούρικο μήνυμα στην τέως του με λυπημένα ματάκια.. Που πας παιδί μου εσύ έτσι παραπονεμένο? Ποια γκόμενα το έχει αυτό το αγόρι στην ζωή της κανονικά, να της δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια ? Respect και να το προσέχει σαν τα μάτια της...
Ορίστε.. Ποστ ξεκίνησα να γράφω, σεντόνι μου βγήκε.. Ελπίζω να μην έχετε παράπονο.. Τώρα σας αφήνω γιατί πρέπει να αναζητήσω συνεργείο που να φτιάχνει εξατμίσεις, απο χτες το μεσημέρι κάτι έπαθε το αυτοκίνητο μου και ακούγεται λες και οδηγώ την Harley του Θωμά, τον θυμάστε τον Θωμά, τον πρίγκηπα της Δυτικής Όχθης? ε, από χτες τον μελετάω και θα έχει λόξυγγα ο καημένος.. Θωμά αν διαβάζεις και βρίζεις εγώ φταίω.. Και η εξάτμιση μου η χαλασμένη και εκείνη η μηχανή σου που ακόμα με ξεκουφαίνει και ας έχω να την καβαλήσω πάνω απο πέντε χρόνια πια...:-)
Και για να δείτε τι καλή που είμαι, σας βάζω δυο βιντεάκια σήμερα.. Το τραγουδάκι τσίχλα που λέγαμε για να κολήσετε και εσείς, και την θεϊκή χτεσινή ατάκα της Ελένης που με έκανε να γελάσω τρελά.. Τίποτα δεν είναι τυχαίο σ' αυτή την ζωή να θυμάστε.. Και η Ελένη έχει την επιτυχία που έχει γιατί στην πραγματικότητα, όταν κλείνουν τα μικρόφωνα και οι κάμερες είναι μια απλή κοπέλα, σαν όλες εμάς..:-) Καλημέρα και πολλά φιλιά σε όλους...







21 comments:

Αθήναιος said...

Μπουμπου, αυτή την απορία για το όρθιο την έχω κι εγώ άλυτη εδώ και δεκαετίες. Και να πεις ότι δεν έχω συναναστραφεί τρίμετρους και νταβραντισμένους τόσο όσο να μπορούν να σηκώσουν δύο σαν και μένα αλλά η αλληλουχία στο "σήκω,κράτα κόντρα στον τοίχο, βάλε, σπρώξε" αντιβαίνει όλους τους νόμους της φυσικής, μη σου πω και της μεταφυσικής!

Καλημέρες.

John D. Carnessiotis "Asteroid" said...

Για το πώς γίνεται αυτό το όρθιο, δεν θα σας διαφωτίσω, εσάς τις κυρίες... Αυτά είναι πατενταρισμένα πράγματα, προστατεύονται από τους Νόμους περί πνευματικής - ίσως και σωματικής - ιδιοκτησίας!
Ωστόσο, το ότι οι έρωτες δεν έχουν καμμιάν αποστολή να μας χαλάνε... αυτό, ναι, το προσυπογράφω!
Οι έρωτες είναι για να περνάμε καλά, να μοιραζόμαστε τα όμορφα και τα άσχημα, τα εύκολα και τα δύσκολα - όχι για να μας κάνουν οι ίδιοι την ζωή δύσκολη ή να τους την κάνουμε εμείς!..
;-)

orfia said...

..Πολλα θεματακια εθιξες σημερα Ευη ..και τι να αντιθεσω εγω..τωρα..,.το θεμα μακιγιαζ..οπου πρωι πρωι πρεπει να κανω το προσωπακι να λαμπει....( η καυμενη) μια που πρεπει να μπω γραφειο και να μην φαινεται η αγριιλα .του ξυπνηματος, η σταση ορθιο..που σε μενα προσωπικα ουδεμια χαρη και ικανοποιηση "μου προσθεσε ποτε...", η του ερωτα των πατωματων...που μια εφεση εκει την εχω...η δυστυχης...!!!

Φιλια πρωϊνα...(και οταν λες Βαγγελης...εννοεις ο της Τετας??)

La Gigi said...

αχ από που να αρχίσω δεν ξέρω!!!
I love Eleni πολύ!
I love Stavento επίσης πολύ, το τραγουδάκι το έχω ήδη σετάρει σε σκηνικό απίθανο, you know :))
Το τετράπτυχο πουδρα, ρουζ κτλ το αγαπημενο μου επισης.
Ραντεβου στο Βαγγελη να κλεισω κι εγω (happy, very happy)
Τέλος κορίτσια έχω να σας εξομολογηθώ ότι αυτή η στάση η χθεσινη του Χριστόφορου γίνεται, μου έχει συμβεί (blush)!!
Ημουν μικρη κι εκεινος φανταρος, κατι τους δινουν στο στρατο δεν εξηγειται αλλιως το φαινομενο που ζουσα εκεινη την περιοδο :)))
φιλακιαα πολλα

DonnaBella said...

ax, spoiler gia to 4! tha dw apopse k tha sou pw.
k giati dineis lathos plhrofories, mporei to ntysimo sou na einai halaro gia ta gousta ths mamas sou (gia to diko mou gousto oti prepei) alla aperipoihth de se exw dei pote - to malli k to nyxi einai panta sthn trixa!

So_Far said...

Sunshine,

ως μηχανικός σε διαβεβαιώ ότι η σκηνή (που είδες γίνεται και παραγίνεται , η στάση και η κλίση των σωμάτων καθώς και η αντιστήριξη του σταθερού τοίχου είναι θέματα Φυσικής.
Απλά όπως το έδειχνε η κάμερα ( ναι κι εγώ το είδα χθες ...) φαίνεται από δύσκολο έως και αδύνατο ενώ είναι απλά θέμα τρόπου και τεχνικής
Θα σου εξηγήσω με σχήμα στον επόμενο καφέ που θα πιούμε, τον άλλο μήνα γιατί από ότι κατάλαβα δεν μας παίρνει εντός της εβδομάδας
Φεύγω την Πέμπτη και γυρίζω σε καμια εικοσαριά μέρες
Πολλά φιλιά sunshine μου και πάντα έτσι εύθυμα, γιατί με έχεις ανησυχήσει λίγο τους τελευταίους μήνες

δεσποιναριον said...

Λοιπον σημειωνω.
1. Οταν τα γουστα μαμας και κορης συμπιπτουν κατι δεν παει καλα.
2. Τον Χριστοφορο δεν τον ειδα τι ακροβατικα εκανε, αλλα υπαρχει και ο μεταφυσικος νομος που λεει οτι οταν εισαι μεσ την κ.. νικας και την βαρυτητα.
3. Αντε πρωϊνιατικα σε αφηνω για να βαλω μασκαρα και να παω γραφειο!
Φιλια

Anonymous said...

Έχω Nova και είδα και Χριστόφορο εχτες οπότε καταλαβαίνω τι λες αλλά δεν μπορώ να σου εξηγήσω πως γίνεται γιατί μετά θα σχηματίσεις πάλι λάθος εντύπωση για μένα και ίδρωσα να σε κάνω να καταλάβεις πως με είχες παρεξηγήσει. Οπότε σιωπώ.
Θοδωρής

Anonymous said...

Πού να δεις εμένα να βγαίνω με το καρότσι. Όλο αθλητικά και φόρμες και η μαμά μου να φωνάζει ότι ΚΑΠΟΤΕ φρόντιζα τον εαυτό μου και τώρα βγαίνω σαν τον κλοσάρ...
Τεσπα. Αυτό με τους ατελέσφορους έρωτες με ταλαιπώρησε καμιά δεκαετία, αλλά τώρα έστρωσα και δεν το ξανακάνω. Ωστόσο, αν δεν ζήσεις κι έναν τέτοιο πώς να γράψεις μετά γι΄ αυτόν (παρηγοριά...)

Φιλιά

crispy said...

Όντως πολλά θέματα θίγονται σήμερα!
Δεν είδα Παπακαλιάτη αλλά πιστεύω ότι το όρθιο στο σινεμά & tv είναι εντυπωσιακό μεν, μεγάλη...μούφα δε!
Ψηφίζω τετράπτυχο μακιγιάζ ,ιδιαίτερα όταν πιέζει ο χρόνος!
Μαμάδες vs. κόρες! Ε, τι να πω! Χρόνια τώρα τσακώνομαι με τη δική μου! Μια φορά που μ'είχε πιάσει ένα dark mood την είχε πιάσει υστερία κι είχε απειλήσει να πετάξει από το μπαλκόνι την μουντή και μονόχρωμη γκαρνταρόμπα μου!

Anonymous said...

Τώρα τελευταία έχεις τις πιο άκυρες απορίες και τα πιο άκυρα γούστα. Να το προσέξεις λίγο αυτό...
Α.

elekat said...

Ευάκι αν ο έρωτας έχει happy end, έχει καλώς!
Αν όμως είναι ανεκππλήρωτος, και οι μεγάλοι έρωτες συνήθως είναι, ε εκεί υπαρχει ένα θέμα χαλάσματος και μαυρίλας!
Ευτυχώς εγώ τα ξεπέρασα αυτά πλέον αν και έχω φάει και χάλασμα και μαυρίλα και μούρη στο πάτωμα να σέρνομαι σαν φίδι!
Οσο για τη στάση του ορθίου, την αποφεύγω γιατί είμαι και κάποιας ηλικίας πιά και φοβάμαι ότι αν το επιχειρήσω θα σπάσω κανένα παϊδι!

MULTI PSI said...

Latrevo Eleni!!!
Latrevo tragoudaki!!!
Latrevo Evoula me tis apories tis!!!!

Tha sou eksigiso apo konta peri orthias stasis toixou.......Nai...ginete kai aneta an DEN to poliskeftis!!!!!pianete ligo h plati.....alla ok!!!! peri orekseos?!@#$%&

Oso afora sxesi mamas koris.....ti na po.....sikono psila ta xeria!!!!!!Afto einai pio polyploko apo to parapano thema!!!!!!!

ioana said...

Οσο αφορά για το αν είναι αδέλφια ή όχι αφού το δείγμα DNA έχει παρθεί από τον Πέτρο (Χριστόφορο) και την Ζωή. Αν αποδειχθεί ότι είναι
συμβατό είναι αδέλφια.Ποιά λογική υπάρχει να αποδειχθεί ότι ο Πέτρος είναι υιοθετημένος. Λογική απορία νομίζω.
Φιλάκια (όπως καταλαβαίνεις λατρεύω και εγώ τον Χριστόφορο με όλες τις υπερβολές του. )

Anonymous said...

No pasaran; Τέτοια διαδίδουν στα κομμωτήρια;

Anonymous said...

Diavazo kai to xereis. Kai gelao. Kai den exo pia Harley alla Ducati. Kai opote theliseis xereis pou tha me vreis.I prosklisi paramenei panta open.
Thomas

Anonymous said...

Θα συμφωνήσω μέχρι τελείας σε αυτο:
Πείτε μου σας παρακαλώ τι μανία είναι αυτή που έχετε μερικοί και μερικές με αυτές τις αγάπες που πρέπει ντε και καλά να εμπεριέχουν πίκρα και αγωνία και μαυρίλα? Δεν είναι prerequisites του έρωτα όλα αυτά, λάθος έχετε καταλάβει.. Ο έρωτας πρέπει να είναι γέλια, και αγκαλιές, και βόλτες και φιλιά και ροζ, και τραγουδάκια τσίχλες και όλα γύρω σου γυρίζουν..

πόσο το πιστεύω αυτό που γράφεις...
και μακάρι να καταλαβαιναμε πιο νωρίς...πως ό,τι μας πικραίνει...ό,τι κυνηγάμε σαν τρελοί δεν αξίζει τον κόπο...

Μπονζουρ!

STELIOS PENTARVANIS said...

ευούλα πολλά ερωτήματα θέτεις τελευταία ...πάντως ο έρως ναι πρέπει να είναι ροζουλής αλλά να έχει και λίγο το ντράματακι του όσο πατάει η γάτα ,ισα για το αλατοπίπερο.Διαφορετικά θα είναι σαν να κάνουν σεξ ένα κομμάτι ταρττατέν με ένα καπ κέικ βανίλια χαχαχαχαχαχα

Anonymous said...

Aiwnia aporia pote prolavainoun kai stolizontai prwi prwi...kai kuriws pou vriskoun th diathesh! Anyway, tis zhleuw alitheia giati kai egw monimws tou tetraptyxou eimai...:)

Kata ta alla agapame Xristoforo me trela. Wraio to proxthesino epeisodio an kai mas ta mplekei! Kai autos uiothethmenos pali me pia logikh?? Alla eipame, Xristoforos xwris upervoles de ginetai! Btw, kalos o Kourhs de lew, alla pshfizw Mouzourakh dagkwto :))

Heliotypon said...

Εγώ απ'όλα που έγραψες μου έμεινε το που κάνεις το ντεμακιγιάζ (έτσι δεν το λένε;) με μωρομάντηλα και οδηγώντας! Για το κινητό προβλέπει ο νόμος να σου παίρνουν το δίπλωμα. Πού να φανταστεί ο άμοιρος ο νομοθέτης τα μωρομάντηλα! :-) Φιλιά και να προσέχεις...

fevis said...

Αθήναιος@ Χαίρομαι που δεν είναι θέμα βάρους γιατί μια έννοια την είχα..:-))

Asteroid@ Ναι? Και τα περνάτε απο γενιά σε γενιά για να μην χαθούν στα βάθη των αιώνων?:-)

orfia@ Η στάση όρθιο τελικά αν διαβάσεις τα σχόλια μάλλον δεν αρέσει σε κανέναν..:-))

melissoula@ Α ώστε έτσι ε? Λες να πάρουμε βόλτα τα στρατόπεδα δηλαδή για να εκπαιδευτούμε?

DonnaBella@ Α ναι.. Το μαλλί και το νύχι είναι μαστ..:-))

So_Far@ Να σε δω στο patron με σχεδιάγραμμα και τι στον κόσμο..:-)))

δεσποινάριον@ Και αυτό σωστό φιλενάδα μου.. Και αυτό σωστό..:-)))

Θοδωρής@ Οκ.. Θα το δεχτώ..:-)

Δώρα Τσίρκα@ Εσύ συγχωρήσαι γιατί περνάς ειδική περίοδο.. :-)

crispy@Οι μαμάδες είναι πάντα ίδιες τελικά.. Τρομακτικό αλλά πραγματικό..:-))

Α@ Και δεν έχω και ποιον να μου τις λύσει..:-)

elekat@ Είμαστε κάποιας ηλικίας και για τους τοίχους και για τα πατώματα.. Χάλια..:-))

MULTI PSI@ Λές να είναι θέμα ανεμελιάς? Για να το λες εσύ, κάτι θα ξέρεις.. Την επόμενη φορά που θα μου συμβεί λοιπόν δεν θα το πολυσκεφτώ αλλά αν σπάσω κανένα πόδι εσύ θα έρχεσαι να με βλέπεις στο ΚΑΤ. Ναι?

ioana@Καταλαβαίνω μια χαρά.. Συνάδελφος..:-)))

Ανώνυμος@ Εξαρτάται απο τα κομμωτήρια..

Thomas@ Διαβάζεις ε? Τι χαζό παιδί.. Θα σε πάρω τηλέφωνο, σε πεθύμησα..:-)

glaykisdolcevita@Πολύ χαίρομα γιατί το πιστεύω πραγματικά..:-)

the wrong man@ Μα τι εικόνα κι αυτή.. Νομίζω μια χαρά θα περάσουν τα γλυκάκια..:-)

Chrysoulaki@Ο Χριστόφορος δεν έχει λογική.. Είναι state of mind..:-)

Heliotypon@ Ε καλά και εσύ, μην τρελάινεσαι... Στα φανάρια εννοούσα..:-))