Monday, November 22, 2010

Tactics 101...



Όταν θέλεις να πάρεις μια απόφαση που αφορά κάποιον άλλον και δεν  μπορείς (ή δεν αντέχεις), κάνε όλες τις απαραίτητες κινήσεις για να την πάρει εκείνος από μόνος του....

Απλά μαθήματα στρατηγικής και τακτικής... Καμιά φορά νομίζουμε πως μπορούμε να ξεφύγουμε από αυτό που είμαστε και δεν μας αρέσει, όμως τελικά η φύση μας εφοδιάζει μαζί με τις "αρετές", και  με "ελαττώματα" που eventualy θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε...



Υ.Γ. Σήμερα είχα αποφασίσει να σας δείξω το Christmas Decoration Part 2 αλλά ο editor του Blogger αρνείται να συνεργαστεί και δεν μπορώ να φορτώσω τις φωτογραφίες.. Απ' ότι διάβασα υπάρχει πρόβλημα με το συγκεκριμένο θέμα από την Google και προσπαθούν να το διορθώσουν, οπότε περιμένω και θα επανέλθω.. Έτσι, είπα να ανεβάσω αυτό το ποστάκι που είναι παραγγελιά από τον αγαπημένο μου Ζ. (opos Zorro) και μάλιστα παραγγελιά που μου δόθηκε με ένα βιτριολικό σχόλιο που δεν μπορώ να μεταφέρω εδώ και αυτή την υπέροχη χρυσή μπότα για το δέντρο μου που εμπεριέχει σαφές υπονοούμενο το οποίο όμως θα κρατήσω για τον εαυτό μου...:-)

13 comments:

La Gigi said...

χμ... αυτή τη μπότα την έχω κι εγώ. αλλά η δική μου δεν εμπεριέχει κανένα σαφές υπονοούμενο!

Anonymous said...

Grigori san tin astrapi! Exo apantisi vevaia (tactics 202) alla den tha tin grapso gia na min to xontrinoume. Tha stin po live omos gia na gelasoume!

p.s. H Gigi den menei stin Elvetia? Pos eftasan oi botes mou mexri ekei?
Z. opos Zorro

STELIOS PENTARVANIS said...

πάντως γυάλισμα δε νομίζω να θέλει :-)

La Gigi said...

Zorro, στην Ελβετία μένω σωστά ως εδώ, αλλά η δική μου μπότα δεν είναι δική σου! εξάλλου ξέρω ότι κι εσύ έχεις την κορώνα μου. οπότε είμαστε even :))
à bientôt

Anonymous said...

Όλα τα άλλα τα κατάλαβα εκτός από το 101 στον τίτλο. Να πω όμως πως δεν μου αρέσουν οι τακτικές. Αν και όπως το γράφεις μοιάζει να εννοείς πως τις ξέρεις αλλά δεν τις χρησιμοποιείς. Πολύ.
Ο γνωστός

Multi psi said...

Ego den katalava tipota...."Dumb Brunette"....
kai den mou aresoun kai ta ypnooumena
eks'allou!!!!!
H mpota einai sigoura kalikantzarou opote min sikothis to vrady.....tin foreseis.....kai metamorfotheis!!!!!

elekat said...

Ούτε εγώ κατάλαβα πολλά!
Εκείνο πού ξέρώ είναι ότι περιμένω να δω το part II γιατί μαζεύω ιδέες για το δεντράκι μου το οποίο το περιμένω να βγεί στους δρόμους αρχές Δεκεμβρίου!

Tali said...

nomizw oti o blogger exei genika provlima giati stis 4 sou esteila sxolio sto katw post
kai soy elega oti ta thelw ola

Hmoun sth sxolh kai ithela na paw spiti moy na stolisw..kai de thimamai ti allo ....

twra gia ayth thn anarthsh
exw na pw pws kaneis den xerei ti krivei to myalo toy alloy alla emenane h botitsa auth
moy kanei polypoly kinky!!!!!!
kai mou areseiiiiiiiii


sorry gia ta latinika alla sta ellinika mou vgazei kati koutakia!!!



KAI TOY XRONOY GERH MWRO MOU!

Anonymous said...

Άλλος το ζήτησε αλλά σε άλλον απευθύνεσαι μάλλον. Σιγά μην δεν σου αρέσει αυτό που είσαι και θέλεις να ξεφύγεις. Το λατρεύεις και γι΄αυτό το διατηρείς αλώβητο. Και καμουφλαρισμένο.
Α.

DonnaBella said...

"these boots are made for walking, and that's what they'll do, and one of these days these boots are gonna walk all over you" ;-) (oute egw katalava, alla ta symfrazomena)

δεσποιναριον said...

Αλλαζεις μπακγκραουντ σαν τα πουκαμισα, τελευταια, εβγαλες και τα ροζ κι εβαλες τα μωβ. Σε κολλησε η μικρη με τα μωβ! Πηρε λοιπον αναποδες ο μπλογκερ και τσιναει με τις φωτογραφιες. :))) Αντε φιλακια και θα περασω αυριο για τα υπολοιπα σολιδια.

fevis said...

Τζίτζι@ Αυτή την μπότα εγώ την έχω επί τρία.. Θα σου δώσω την μία όταν βρεθούμε να έχουμε από ένα ζευγάρι η κάθε μία..:-))

Z. opos Zorro@ Χαρά μου να σας εξυπηρετώ μεγαλειότατε...:-))))

the wrong man@ Καλέ είσαι με τα καλά σου? Πράγμα του Ζ. και να θέλει γυάλισμα? Αν είναι ποτέ δυνατόν...:-)))

Ο γνωστός@ 101 είναι το πρώτο course κάθε μαθήματος της πρώτης χρονιάς στα αμερικάνικα πανεπιστήμια.. την δεύτερη είναι 202 και πάει λέγοντας...:-)

Multi Psi@ Έ, όχι και dumb brunette.. Φταίει το ποστ που είναι συνθηματικό...:-)))

elekat@ Έρχεται και το Part 2 οσονούπω..:-))

Talisker@ Άστα φίλη, ο Blogger εδώ και μια εβδομάδα μου έχει σπάσει τα νεύρα.. Θέλω ατελείωτες ώρες για να ανεβάσω τις φωτογραφίες γι΄αυτό και μετά το Part 2, μέχρι να λυθεί το προβλημα θα αρκεστώ σε πιο λιτές αναρτήσεις..:-))

Α@ Αυτό που ή δεν σχολιάζεις καθόλου, ή μου την λες, να το κοιτάξεις λίγο...

DonnaBella@ Πάντως έστω και κατά τύχη, μέσα είσαι...:-)))

Δεσποινάριον@ Τι να κάνω φίλη μου? Βρήκα καινούρια δημιουργική απασχόληση και του έχω δώσει να καταλάβει... Φιλιά..:-)))

Ra Ma said...

Το να μην παίρνει κάποιος μια απόφαση, ...απόφαση είναι!
Μας έχετε τρελάνει με αυτές τις τακτικές σας....
Καλημέρα :)))