Friday, January 28, 2011

Hey baby, I 'm back !!! (Updated)

Απολύτως άκυρη μέρα για το πρώτο ποστ της εβδομάδας, το ξέρω, αλλά τώρα μου ήρθε όρεξη και έμπνευση.. Έξω ρίχνει καρέκλες και έχει μια μουντάδα απίστευτη - σαν να πρόκειται να μας πέσει ο ουρανός στο κεφάλι που έλεγε και ο Αστερίξ- και μέσα κάνει κρύο, δεν ξέρω τι κάνουν με το καλοριφέρ φέτος, πάντως εγώ μονίμως κρυώνω τελευταία.. Παρόλα αυτά βέβαια, σε λίγο θα φορέσω γαλότσες, θα πάρω και την πιο μεγάλη ομπρέλα μου και θα βγω γιατί έχω να πάω κομμωτήριο.. Για το οποίο επίσης δεν είναι η καλύτερη μέρα σήμερα αλλά τι να κάνω που έχουμε προγράμματα και υποχρεώσεις, που έρχεται σαββατοκύριακο, και που το μαλλί μου είναι απολύτως τα χάλια του? Θα πάω και θα ευχηθώ να κάνουν τα μαγικά τους εκεί στον Βαγγέλη και να μου κρατήσει το σύστημα όσο καλύτερα και περισσότερο γίνεται.. Αφήστε που θα έχω και παρέα γιατί θα είναι και η Ελένη εκεί οπότε θα κουτσομπολέψουμε κιόλας.. 

Τις μέρες του διαλείματος τώρα, να σας πω ότι μου συνέβησαν τα πιο απίθανα.. Πέρα από τα μηνύματα και τα μέηλ σας που έπεφταν επίσης βροχή- αλλά ευχάριστη και αγαπημένη- κατάφεραν να μου χάσουν και ένα δέμα στο ταχυδρομείο.. Το οποίο έστειλα στο Λονδίνο συστημένο.. Πως τώρα αγονείται η τύχη του ακόμα - μάλλον κατευθύνεται προς το Γαλαξείδι  απ' ότι μου είπαν, αλλά δεν έχει φτάσει ακόμα ούτε εκεί- μόνο τα Ελληνικά Ταχυδρομεία ξέρουν.. Που μου έδωσαν μηχανογραφημένη απόδειξη με tracing number αλλά απ' ότι φάνηκε στην πορεία αυτό δεν σημαίνει και πολλά πράγματα.. Έτσι, πέρασα τις μέρες μου βρίζοντας στο τηλέφωνο μια απίστευτη κυρία στο ταχυδρομείο Ψυχικού που πιο στην κοσμάρα της δεν έχετε συναντήσει στην ζωή σας ποτέ, τηλεφωνώντας στο Ρουφ που είναι η διακίνηση (και ένας ευγενέστατος κύριος προϊστάμενος που έβαλε τα δυνατά του είναι η αλήθεια παρόλο που άκρη δεν έβγαλε ούτε αυτός), στο Γαλαξείδι που με τον κύριο Παρασκευά έχουμε γίνει πια σχεδόν κολλητοί, και πάει λέγοντας.. Παρόλα αυτά, μέχρι και σήμερα το δέμα αγονείται.. Λέτε να γίνει σαν την ταινία και να το πάρει ο αποδέκτης καμιά εικοσαριά χρόνια μετά? Τι να πω..


(Δύο όψεις έχει η ζωή... Και οι αποδείξεις του ταχυδρομείου επίσης...)




Και για να δείτε τι άνθρωπος είμαι, όσο έγραφα το ποστ με πήρε τηλέφωνο η Λιάνα και πάνω στην κουβέντα μου είπε την ατάκα κλειδί "που να τρέχεις τώρα μέσα στον κατακλυσμό? Σιγά μην σου κρατήσει μαλλί με τέτοια υγρασία.." , και επειδή είχε όπως πάντα δίκιο, ακύρωσα το ραντεβού μου και θα τα σουλουπώσω λίγο μόνη μου.. Είναι ευκαιρία να δοκιμάσω και το καινούριο μου επαγγελματικό πιστολάκι - το παράγγειλα στον Βαγγέλη πριν από κανένα μήνα και το παρέλαβα την προηγούμενη εβδομάδα- να δω την διαφορά από το κανονικό... Οπότε, το πρόγραμμα της μέρας έχει cocooning, οικιακή μπωτέ και Φάρμα που προσπαθώ μέρες τώρα να την φωτογραφήσω για να σας την δείξω - είμαι πολύ περήφανη γιατί έχω διάφορα ροζ ζώα  (ένα πρόβατο με κεραίες- καρδούλες, ένα άλλο με καρδούλες πουά, μια αγελάδα, μια πάπια και ένα πόνυ), έχω ροζ κάστρο, άμαξα, ροζ σπίτι με ροζ δέντρα στον κήπο μου, και ροζ γραμματοκιβώτιο για να μου στέλνουν τα Valentine's gifts μου- αλλά δεν τα καταφέρνω... Επειδή όμως το καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι, την φωτογραφίσα με το ιphone μου τελικά και voila!







(Το κάστρο μου, με την άμαξα μου και my virtual self... Όπως βλέπετε η φόρμα φόρμα και η κορώνα κορώνα, έτσι για να μην ξεχνιώμαστε..)






(Και το σπίτι μου με τον Droopy και την γάτα μου στον κήπο, και την λιμνούλα με το ροζ παπάκι που σας έλεγα... Και τα πρόβατα μου. Ένα με καρδούλες και ένα με κεραίες, και το κουνέλι μου...)





Και ελπίζω να καταφέρω να μαζέψω το μυαλό μου και να κάνω και λίγη δουλίτσα βέβαια.. Μου έφεραν ένα μαγικό gadgeτάκι που περνάει επαγγελματικές κάρτες (ή cartes visite) και τις κάνει excel με διευθύνσεις, emails και τα πάντα όλα... Μαζί μου έφεραν και δυο σακούλες κάρτες βέβαια για να τις περάσω οπότε πρέπει κάποια στιγμή να σχοληθώ.. Και θα το κάνω το υπόσχομαι, αλλά είναι και αυτά τα ροζ, υπέροχα valentine's αντικείμενα που πρέπει να μαζέψω που με ξεμυαλίζουν και με κάνουν να περνάω ατελείωτες ώρες μπροστά στον υπολογιστή μου για λάθος - ή και απολύτως σωστούς όμως, αναλόγως πως το βλέπει κανείς- λόγους.. :-)

Για να σοβαρευτούμε λίγο βέβαια - εγώ δηλαδή όχι εσείς- η αλήθεια είναι πως ανέλαβα μετά από καιρό να στήσω ένα project από την αρχή (όχι τις κάρτες φυσικά, αυτή είναι εθελοντική εργασία για το καινούριο site του Μάνου για το οποίο θα σας ενημέρώσω όταν ανέβει) και είμαι πολύ excited.. Μετά από μια πορεία που ξεκίνησε από την διαφήμιση και τις δημόσιες σχέσεις, πέρασε στο marketing, μετά έκανε μια στάση στις μεταφράσεις, κατέληξε στην δημοσιογραφία και μετά στα... κεκάκια, είναι μαγικό το ότι τώρα καλούμαι να δημιουργήσω τις συνθήκες για να ανοίξει μια καινούρια αγορά στο εξωτερικό.. Και είναι ακόμα πιο μαγικό το ότι καθόλου δεν έχω χάσει το touch μου - εχτές το απόγευμα μετά από ένα πάρα πολύ επιτυχημένο meeting ο Μάνος μου είπε πως είμαι πραγματικά απίστευτη και αυτό είναι τεράστιο κομπλιμέντο από έναν άνθρωπο που κοιτάζει πάντα τους άλλους από πάρα πολύ ψηλά- και το ότι ξέρω πως όλα θα γίνουν ακριβώς όπως τα θέλω όχι γιατί είμαι καμιά τεράστια ψωνάρα αλλά γιατί πραγματικά μπορώ να το κάνω να συμβεί.. Κρίμα που αυτό δουλεύει μόνο στα επαγτελματικά, αλλά από το τίποτα κάτι είναι και αυτό, έτσι δεν είναι?
Καλημέρα, φιλιά πολλά και σας πεθύμησα..  Πολύ.. :-) 



UPDATE: 'Οταν το σύμπαν έχει κέφια, έχει κέφια, πάει και τελείωσε... Το δέμα έφτασε τελικά στον προορισμό του πριν από λίγο και είμαι happy, happy, happy.. Όχι τίποτα άλλο, αλλά θα με περνούσε και ο άνθρωπος που το περίμενε για τελείως ούφο που ούτε ένα δέμα δεν μπορώ να στείλω σωστά.. Οπότε η σημερινή μέρα στέφθηκε με απόλυτο σουξέ, τόσο ως προς την απόφαση μου να ξανανοίξω το μαγαζάκι, όσο και ως προς την Οδύσσεια ενός πακέτου... Πάω τώρα να δω τι θα κάνω και με το μαλλί...:-))))

21 comments:

ioanthea said...

Welcome back!Κιεμεις σε πεθυμήσαμε!

Anonymous said...

Έτσι μπράβο! Σε επιθυμήσαμε και μας έλειψες, έχεις γίνει αγαπημένη συνήθεια πια. Όσο για τα επαγγελματικά σου projects είπαμε. Όπου μπορώ να βοηθήσω θα το κάνω με χαρά. Είναι και μέσα στο field of expertise μου οπότε θα βάλω τα δυνατά μου. Φιλιά και χαίρομαι πολύ που ξαναβρήκες το κέφι σου.
υ.γ. Η Άντζη μου είπε να σου πω ότι η κρέμα είναι καταπληκτική.
Θοδωρής

My blueprint said...

Καλώς την!! Και με όμορφα νέα!! Welldone.
Δέσποινα

Multi Psi said...

WELCOME BACK!!

Xairome pou den pas kom/rio telika (waste of money and time!)

Me ola ayta pou kaneis mallon tha se vgalo Multi T.....(talented!)

Kales arxes gia ola!!!!! sou eyxome na erthoun ta pragmata opos theleis!
kai tha ta katafereis.....to ksero!!

Multi psi said...

A! kai ksexasa na sxoliaso tin farma!!!........

Den yparxeis!!!!! TOSO ROZ!!!!!!!

na eisai etsi panta Multi R xaxaxa

δεσποιναριον said...

Θυμηθηκα εκεινο το δεματακι που μου εστειλες περσυ και σου γυρισε πισω οχτω (υπερβολη) φορες. Τελικα ομως τα καταφερες. Θα το βρεις το κολπο με τα δεματακια. Παντως δε χανονται, καποια στιγμη γυριζουν σε σενα η βρισκουν το δρομο τους.
Πολλα φιλακια απο την παγωμενη Ουασινγκτωνα και καλως μας ξαναρθες!

Tali said...

Καλα πρεπει να ξεχασουμε τις υπηρεσιες που ξεραμε σε ολους τους τομεις ..θα καταληξουμε να μη χρησιμοποιουμε τιποτα, οι ιδιωτικες εταιρειες θεωρουνται πια μονοπωλιο υπερκοστολογουν και χρεωνουν οτι θελουν και οι δημοσιες ειναι ανυπαρκτες οσο καλες διαθεσεις και να εχουν οι εργαζομενοι
τελουμς υπο διαλυση αλλα οκ τα χουμε τετρακοσια αυτο μετραει!::)))

(για μενα το μπλοκινγκ δεν νοειται χωρις εσενα εδω γυρω!ματςςς)

Anonymous said...

Pou tha kathomouna edo pou eimai kai tha sxoliaza se blog oute pou to fantazomouna. Kala ekanes kai girises pantos. Mou eleipses edo.
Z. opos Zorro

katrine said...

Όταν θα μιλάς Εύη μου για διακοπή θα εννοείς ,και θα σου επιτρέπουμε, για μόνο μια ημέρα με μια αιτιολογία : beaute!!

Φιλιά για καλό ΣΚ κορίτσι μου:)))

maria λεμονατη! said...

λιχουδιες!
http://www.islandbakery.co.uk/

John D. Carnessiotis "Asteroid" said...

Good luck - with the site!
q-)

elekat said...

YES!!!!
Επιτέλους φίλη, welcome back!!!
Ειλικιρινά δεν κατέβαινε ο καφές πάλι...
Δεν καπνίζουμε που δεν καπνίζουμε εδώ μέσα να μην έχω και το Ma cuisine με τον καφέ, ε πήγαινε πολύ...
Το project είμαι βέβαιη ότι θα πάει σφαίρα, αφού αυτό το touch τόχεις, δεν χάνεται αυτό, είναι σαν το ποδήλατο!!!

Taste Advisor said...

→ Μας έλειψες
→ Είναι βέβαιο ότι θα έχεις επιτυχία στο σαιτ
⇑ Φάρμα αριστούργημα
✉ αργούν χάνονται αλλά φτάνουν
☺♥★

Anonymous said...

Μα αυτό περίμενε και το δέμα ντε - να ξανανοίξεις το blogάκι, να μπουν τα πράγματα στη σωστή τους σειρά, χεχε! ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως χαίρομαι που επέστρεψες και welcome back! Φιλιά! :)

orfia said...

Καλωστην καλωστην καλωστην...(τρις)...
Καλα εκανες με το κομμωτηριο, τζαμπα κοπος, η φαρμα εχει απο ολα, αλλα πως την κανεις...μια φορα μπηκα και δεν καταλαβα τιποτε.!!
Φιλια πολλα!

Fofi said...

Μας έλειψες:) Καλώς ήρθες πίσω!!!! Καλή επιτυχία σε όλα τα project σου.
Φιλιά

STELIOS PENTARVANIS said...

Χαίρομαι πολύ που ξαναβρήκες το κέφι σου και άφησες πίσω αυτά που σε στεναχώρησαν και σε απογοήτευσαν.Να ξέρεις ότι σε αγαπάω πολύ και ας αναρωτιέσαι μερικές φορές (χωρίς να χρειάζεται).
Οκ μια φορά μόνο είχες δίκιο...εκεί στη Μύκονο που έφαγα τα λουλούδια από τις γλάστρες, αλλά τι να κάνω που με είχες νυστικό :-)

Just an Ordinary Pontios said...

νεα επαγγελματική αρχή ακούω! ωραία!

BLUEPRINTS said...

ok, να μην το πω; ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι θα άλλαζες και απόφαση και διάθεση σύντομα, φιλιά και τα λέμε

Anonymous said...

Ετσι...με κεφι...καλωσηρθες...ΡΟΥΛΑ απο χαλκιδικη

fevis said...

ioathea@ Και εγώ σας πεθύμησα..:-)

Θοδωρής@ Ευχαριστώ βρε.. Για όλα..:-) Πολλά φιλια και στους δυο σας..

Blueprint@Δεσποινάκι ευχαριστώ πολύ.. Φιλιά!

Multi psi@Μεγάλο σουξέ είχε το μαλλί το χειροποιήτο να ξέρεις.. Λες να το καθιερώσω? Όσο για την φάρμα δεν θα μπορούσε να είναι άλλο χρώμα.. Φιλιά και μας λείψατε την Παρασκευή..:-)

δεσποινάριον@ Τελικά έχεις δίκιο, αργούν αλλά φτάνουν.. Πάντως όλο εμένα μου συμβαίνουν αυτά τα απίθανα.. Λες να κάνω κάτι λάθος? Φιλάκια πολλά..

Talisker@ Εννοείται πως στο μέλλον θα στέλνω τα πάντα όλα με κούριερ φίλη.. Τέτοια ταλαιπωρία, ούτε στον εχθρό μου.. Πιο πολύ μου στοίχησαν τα τηλέφωνα και τα πέρα δώθε στο ταχυδρομείο παρά τα γραμματόσημα.. Φιλάκια!!!

Z. opos Zorro@ Επειδή έφυγες για τον λόγο που ξέρω, σ΄αγαπάω ακόμα πιο πολύ!!!!! Φιλιά και τα λέμε την Τετάρτη από κοντά..

katrine@Ok... Η μπωτέ άλλωστε είναι ιερή..:-)))) Φιλάκια..

maria λεμνονάτη.. :-)))

Asteroid@ Γιάννη μου ευχαριστούμε πολύ.. Φιλιά!

elekat@ Δεν καπνίζετε αλλά τρώτε τα cupcakes με την ντουζίνα.. Φιλιά λαίμαργη φίλη..:-)

Taste advisor@ Και μένα μου λειψατε.. Για ολα τα άλλα, ευχαριστώ πολύ.. Και φιλιά πολλά..

Chrysoulaki@Λες ε? Δεν το είχα σκεφτεί έτσι να το ξανανοίξω μια ώρα αρχίτερα το μαγαζάκι να γλυτώσω την ταλαιπωρία..:-))) Φιλιά!!!

orfia@ Θα σου πω όταν ξαναβρεθούμε όλα τα αγροτικά μου μυστικά..:-) Φιλάκια..

Fofi@ Ευχαριστώ πολύ πολύ.. Φιλάκια!!

the wrong man@ Αυτά που με στεναχωρούν και με απογοητεύουν τα ξεπερνάω γρήγορα.. Γιατί έχω εσάς που με αγαπάτε και με παρηγορείτε..:-)))Φιλιά fishάκι μου..

Just an Ordinary Pontios@ Ναι γιατί όπως ξέρεις με τα παλιά προκόψαμε..:-)))))

Blueprints@ Μα γι' αυτό έγραψα διάλειμα αγαπημένε.. που να τολμήσω να γράψω πάλι πως το κλείνω.. Θα με κορόιδευαν και οι πέτρες.. Φιλάκια..

Ρούλα από Χαλκιδική@ Φιλιά!!!!