Tuesday, March 2, 2010

Back to normal....


Πρωινό στην Αθήνα.. Πίσω στην καθημερινότητα μου, εμπλουτισμένη όμως με πινελιές από το Λονδίνο που θα με συντροφεύουν για καιρό, και με μια λιακάδα που την πεθύμησα τρελλά... Πίνω τον πρώτο καφέ της ημέρας στην γνωστή κούπα, μαζί με μπισκοτάκια από το Biscuiteers από το Harvey Nichols, διαβάζω blogs και mails και προσπαθώ να βάλω το πρόγραμμα μου σε μια τάξη.. Ένα από τα mails που βρήκα να με περιμένουν το πρωί με έκανε να χαμογελάσω... Καμιά φορά οι φιλίες, ειδικά στην αρχή τους, είναι σαν τις γκομενιές... Κάτι λες, κάτι καταλαβαίνει αλλιώς ο άλλος, υπάρχει αυτό το ping pong στον αέρα, που λείπει από τις σχέσεις χρόνων, αυτές που καταλαβαινόμαστε πια με τα μάτια και ξέρουμε ακριβώς τι εννοούμε χωρίς να το πούμε καν... Δεν πειράζει, θα φτάσουμε και εκεί... Στο μεταξύ ας ευχαριστηθούμε την διαδρομή που προβλέπεται συναραπαστική...
Πίσω στα δικά μας, η μέρα μου σήμερα έχει τρέξιμο στο φουλ... Θα ξεκινήσω με σούπερ μάρκετ μια που παρόλο ότι βρήκα το σπίτι να λάμπει - η κυρία Ολγα είχε έρθει και το είχε κάνει τζάμι- το ψυγείο μας μετά από τέσσερις μέρες που έλειψα θυμίζει την έρημο της Σαχάρας (τα αγόρια μου θεωρούν ντροπή το να ψωνίζουν μάλλον, πως αλλιώς να εξηγήσω το ότι όταν τελειώνει κάτι απλά το αντικαθιστούν με κάτι άλλο.. Το γάλα με κρέμα, το χαρτί τουαλέτας με χαρτί κουζίνας και πάει λέγοντας...), και θα συνεχίσω με όλα τα υπόλοιπα γιατί κανείς δεν πήγε στο καθαριστήριο να πάρει τα ρούχα, ούτε στο περίπτερο για το πρόγραμμα της τηλεόρασης, ο Droopy πρέπει να πάει στον κτηνίατρο γιατί τον έχουν πιάσει πάλι οι αλλεργίες του και ξύνεται σαν δαιμονισμένος, και εγώ χρειάζομαι γενικό ρεκτιφιέ, μαλλί, νύχια, φρύδια, αλλά μάλλον αυτό θα το αφήσω για αύριο πια...
Και έχω να κανονίσω και ραντεβού επαγγελματικά - αν με επιρρέασε σε κάτι το Λονδίνο είναι στο πόσο πολύ δουλεύουν όλοι εκεί, ένοιωσα τελείως σαν χαζή που είμαι αραχτή όλη μέρα και δεν είχα και εγώ κάτι επαγγελματικό να επιδείξω πέρα από την στήλη μου το ΕΥ ΖΗΝ που δεν την λες και κανένα μεγάλο επίτευγμα μεταξύ μας - οπότε είπα γουάτ δε χεκ και σήκωσα το τηλέφωνο... Και όταν τελειώσω με όλα αυτά, έχω να ασχοληθώ και με πιο ευχάριστα πράγματα, όπως την ταξινόμηση των συνταγών μου στα καινούρια μου τετράδια, που τα βρήκα στο Books for Cooks και μου τα αγόρασε ο Π. και που θα σας τα δείξω όταν τα φτιάξω και θα πάθετε την πλάκα σας...
Και φυσικά, μην ξεχνάτε πως σήμερα στο Κάτι Ψήνεται μαγειρεύει η Μιλένα... Go girl, go!!!! Να σκίσεις!!!!
Αυτά για σήμερα, φιλιά πολλά σε όλους και κάντε μια ευχή να κρατήσει ο καιρός και να έχει μπει η άνοιξη... Δεν ξέρετε πόσο τυχεροί είμαστε, αλήθεια σας λέω... :-)))

Υ.Γ.1 Στην φωτογραφία η γνωστή κούπα, τα σούπερ μπισκοτάκια από το Bisciteers, άλλα μπισκοτάκια με γεύση cupcakes, και ένα κεκάκι που αγόρασα για την μαμά μου και που γράφει επάνω τι άλλο, mum...:-))

Υ.Γ.2 Αφήστε μου σχόλια παρακαλώ σήμερα... Πολλά σχόλια... Έχω πέντε μέρες να επικοινωνήσω μαζί σας κανονικά και πολύ το πεθύμισα...:-)) (Καλά σχόλια όμως.. Μην αρχίσετε να με βρίζετε ανωνύμως please...Πέρασα πολύ ωραία για να πέσω κατευθείαν στα βαριά...)

17 comments:

Glayki said...

ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΣΧΌΛΙΟ :)

καλέ δε θα σε βρίσω...ασε που μια φορά το έχω κάνει επώνυμα βέβαια με το νικ μου κανονικά, γιατί κάτι με νευρίασε σε ένα βλοκ και το σκυλομετανοιωσα αλλά τωρα με το παιδί που το έχει είμαστε φίλοι!

Άσε δε, που έχω βαρεθεί και εγώ τα βρισίματα και για αυτό έχω έγκριση σχολίων.

ο τρόπος είναι το παν...
και όταν δεν έχεις τρόπους προτιμάς την ασφαλή λύση της ανωνυμίας!τρε σιμπλ!

Δεν είναι τέλεια μέρα;

δεν είναι σούπερ;

όσο για τη δουλειά..ό,τι και αν κάνει κανείς είναι καλό.
Είναι εμπειρία.Το ξέρεις καλύτερα από μενα.

Βγαινω και εγώ- δ ε θα χάσω με τίποτα αυτη τη μέρα -με τίποτα λέμε!

Μπονζουρ!

John D. Carnessiotis "Asteroid" said...

εγώ μόλις γύρισα - αργά χθες βράδυ... και πρέπει να τρέχω για να γεμίσω το ψυγείο... γιατί, ναι, και τα κορίτσια μου, εμένα, ίδια με τα αγόρια σου είναι: έτσι και λείψω σιγά μη πάνε να ψωνίσουν τίποτε, που τους τέλειωσε!

Εύχομαι όλα να πάνε καλά και μια δημιουργική επαγγελματική πορεία - ξέρεις πως μπορείς πολλά και καλά και το ξέρουν κι άλλοι! Χτύπα τους τις πόρτες εσύ, αν δεν χτυπούν αυτοί την δική σου. Go girl, go!
;-)

δεσποιναριον said...

Ενα σχολιο με αρχη τελος και πολλα ενδιαμεσα σημεια.
1. Καλημερα
2. Καλα εσυ ψοφας για την ρουτινα σου, σημερα το επιβεβαιωσα για χιλιοστη φορα
3. Οι αντρες δεν ντρεπονται να ψωνισουν, βαριουνται τα σουπερμαρκετ. Και τους καταλαβαινω, κι εγω τα βαριεμαι.
4. Η φωτογραφια με την κουπα μου ειναι τοσο οικεια που ειναι σα να μπαινω στο δικο μου λιβινγκ ρουμ εδω. Και για να σοβαρευτω λιγο, αισθανομαι σαν ινσαϊντερ κι αυτο οταν βρισκεσαι στην αλλη μερια του Ατλαντικου ειναι πολυ σπουδαιο.
5. Το κατι ψηνεται θα το δω την Παρασκευη το βραδυ αφου εχουν κατεβασει ολα τα βιντεακια μαζεμενα. Τωρα τελευταια ανακαλυψα το δευτερο χρονο που αρχισε τον Οκτωβρη και τα βλεπω σε ενοτητες.
6. Αυτο με το προγραμμα της τηλεορασης δε το καταλαβαινω, δε το βρισκεις στα ενθετα της Κυριακης; Και η μαμα μου τα ιδια, κρατησε μου το 7 μερες τι βι! Το ενθετο δε της κανει! Σιωπη εγω δε ξερω.
7. Καλο ρεκτιφιε.
8. Αθηνα και παλι Αθηνα
9. Μπρεηκ ε λεγκ με τα τηλεφωνηματα.
10. Τσαο!

aremare said...

Αντε να μη σε βρίσουμε, να σε
ψιλοχάιδεψουμε λίγακι, μιας και ελειψες και σε μας.
Ευακι, go girl, go, και σε σένα λοιπόν!!

La Gigi said...

ειναι απιστευτα χαλαρωτικη η αισθηση του καθαρου και τακτοποιημενου σπιτιου οταν επιστρεφεις. τοσο που τωρα που το σκεφτομαι θελω να φυγω... για να επιστρεψω φυσικα :)
και να δουλευεις ειναι ωραια, αλλα μονο οταν μπορεις να παιρνεις οσες διακοπες θελεις και οταν τις θελεις.
και τελος, η στηλη σου στο ΕΥ εμενα μου αρεσει πολυ και μη κανεις κανενα αστειο και τη σταματησεις για να κανεις αλλα και μεγαλα, αντε!!
φιλακια πολλα και μου ελειψες κι ας μην ειμαι εκει ολη την ωρα

elekat said...

Μια χαρά σε υποδέχτηκε ο καιρός, έ;
Τρομερή λιακάδα κι εγώ πρέπει να κλειστώ στο γραφείο και μου την έχει δώσει!
Αυτά τα ταξιδάκια που μας γεμίζουν τις μπαταρίες και μας κάνουν να απαδράσουμε έστω και για λίγες μέρες από την καθημερινότητα, είναι ότι καλύτερο!

Anonymous said...

Kalhmeroudia! Kai fusika welcome back :) Kai se mas edw hliolousta einai shmera (Thesniki) an kai nomizw oti protimw th mountada tou Londinou (anapodos anthrwpos,ti na peis xixi).
To sumperasma einai ena: Oloi oi antres variountai to super market :D

PS1: Good luck me tis douleies :)
PS2: Pw,pw ta mpiskotakia fainontai teleiws yammy!

MULTI PSI said...

Sxolia thes? ee?? sxolia??? Loipon:
1. Xairomai poli pou eisai piso.
2. Episis xairomai pou tha ta poume kai apoo konta so soon!!
3. Akoma kai o kairos se kalodexetai me anoixtes aggales
4. Fysika kai adikisai (sto exo pei xiliades fores) pou den epidiokeis na kaneis kati parapano. Esy esai gia GRANDE pragmata!!!
5. H stili sto periodiko einai teleia kai min tin ypotimas!!!
6. Ta glykakia, akoma kai ego pou den troo tetoia, fainontai yam yam!!
7.To Londino sigoura se ananeosai!! Se vlepo me tromero kefi ftou ftou!! min se matiasoume!!
8.Ma pote ton poton den prokite na paei super market kanena arseniko!! Oute kan o dikos mou pou einai kai toso noikokiris!!
9.kalo kouragio giati apoti fenetai sou exoun mazeytoi polla kai exeis arketes trexales
kai 10. Please don't leave again so soon giati i apousia sou einai esthiti!!!
OOOOOUUUUUUFFFFFFF!!! ta eipa kai isixasa!!!!!!!!

orfia said...

Αφου σε καλωσορισω ....θα μπω κατευθειαν στο θεμα....Ζηλευωωωω θελω να φυγω....να χαθω...που λεει και το τραγουδι...αλλα προς το παρον...ας διαβασω το δικο σου..."οδοιπορικο"".. του Λονδινου και θα δω τι θα κανω εγω....μετα...!!!
Φιλια με λιακαδα που ηδη την απολαμβανεις..!

ΓΙΑΝΝΑ said...

Καλως ηρθες.Τα ποστακια απ'το Λονδινο πολυ ωραια,τα διαβαζω σε συνεχειες.Μου αρεσουν και ολα αυτα τα χρωματιστα μπισκοτερι,αν και δεν τα τρωω ποτε γιατι εχω κακη σχεση με τα γλυκα.
Ομως και που τα βλεπεις, μαζι με την περιγραφη σου που ειναι παντα τοσο γλαφυρη,μοιαζουν τελεια.
Παντα τετοια λοιπον και με καλη διαθεση.

fourka said...

επίτηδες διάβασα όλα τα ποστ του Λονδίνου μαζεμένα... ένιωσα λες και ήμουν σε μια γωνιά και κατασκόπευα, τα μέρη, τις γεύσεις, την παρέα... με ταξίδεψες! Πάντα τέτοια Εύη! :-)

Anonymous said...

Να βρίσουμε; Είμαστε κολλημένοι...και ευχαριστούμε για την ωραία παρέα!..

crispy said...

Καλημέρα! Βλεπω ότι το ταξίδι στο Λονδίνο σας γέμισε ενέργεια , αισιοδοξία κι η επιστροφή σας βρίσκει με δυναμική διάθεση!
Πέρσι στο Λονδίνο είχα περάσει από το Books for cooks αλλά δεν μπήκα μέσα. Μεγάλο σφάλμα! Κι οι δικές μου συνταγές αιωρούνται στο χάος και θέλουν συμμάζεμα! Περιμένουμε να δούμε τα νέα σας τετράδια συνταγών!
The best of luck με τις δουλειές!

katrine said...

Τέτοια αισιόδοξη γραφή, μετά από ταξιδάκι ποιος να βρίσει βρε????

Καλως όρισες γεμάτη ενέργεια Εύη μου.Που θα πας μετά???? Δε σε προλαβαίνω!!Μέχρι να δω τη Θεσσαλονίκη μου πετάς για Λονδίνο χο χο!!Σήμερα που σου γράφω λογικά θα τα έχεις όλα στην εντέλεια.Ψυγείο, μαλλάκια και νυχάκια,ναι????

Τσάκω κι ένα φιλί και κλείσε το μάτι στα τυχερά παρακάτω!!!

Justine's Blog said...

Καλώς ήρθες στην πόλη που βιάζομαι να συναντήσω οσονούπω. Φαίνεται πως το Λονδίνο σε ανανέωσε, σου έδωσε και τις συννεφιές του για να αποζητάς τους ήλιους της Αθήνας.
Καλό ρεκτιφιέ, καλά πάρτις και το ευ ζήν είναι μέσα στον καθένα μας. Δεν το φτιάχνει ούτε η δουλειά ούτε το κοινωνικό περίγραμμα.
Στη συνάντηση της Αθήνας!

STELIOS PENTARVANIS said...

όλο μπισκότα μπισκότα και ούτε ένα μπονίτο φλέικ χαχαχαχαχα

fevis said...

ΤΟ ΓΛΑΥΚ@ αυτή την απλή λύση της συνωνυμίας την έχει φοβηθεί λίγο το μνάτι μου για να σου είμαι ειλικρινής αλλά όλα στην ζωή συνηθίζονται τελικά...:-)))

Asteroid@ Νομίζω πως τα έχουμε κακομαθημένα τα αγοροκόριτσα μας... Όσο για πόρτες, χτυπάω... Αλλά με χτυπάνε κι αυτές...:-)))

δεσποινάριον@Καλά, άμα σας λέω πως εσύ και η φίλη μου η Multi Psi αν γνωρίστείτε θα κολλήσετε γιατί είστε ίδιες... Δες τε τα σχόλια σας και κρίνετε από μόνες σας...

aremare@ Σας ευχαριστώ!!! Πολύ!!!! Φιλιά!!!!:-))))

melissoula@ Σιγά μην σταματήσω την πηγή του μοναδικού μου εισοδήματος... Είσαι καλά φίλη? :-)))

elekat@ Δεν έχω παράπονο κανένα..:-)) Λιακάδα από αυτές που είχα πεθυμήσει τρελλα..:-)))

Chryssoulaki@ Οι άντρες νομίζω βαριούνται τα πάντα εκτός από αυτά που τους αρέσουν...:-))Φιλιά!!!

MULTI PSI@Καλά, άμα σας λέω πως εσύ και η φίλη μου το Δεσποινάριο αν γνωρίστείτε θα κολλήσετε γιατί είστε ίδιες... Δες τε τα σχόλια σας και κρίνετε από μόνες σας...:-)

orfia@ Να φύγεις.. Είναι πολύ ανανεωτικό...:-)) Φιλιά...

ΓΙΑΝΝΑ@ Πολύ χαίρομαι που σας αρέσουν τα ποστάκια μου.. Αφού για σας τα γράφω...:-))) Φιλιά...

fourka@ Λες να το γυρίσω στα ταξιδιωτικά? :-))) Φιλιά πολλά!!

Ανώνυμος@ Εγώ σας ευχαριστώ... Πολύ..:-)))

crispy@ Άμα ξαναβρεθείς από Noting Hill να πας οπωσδήποτε.. Μιλάμε για σούπερ βιβλιοπωλείο... Φιλιά πολλά!!

katrine@ Η αλήθεια είναι πως το έχω ρίξει λίγο έξω τελευτάια, αλλά νομίζω πως ήρθε η ώρα να μαζευτώ..:-)) Φιλιά πολλά..

Ιουστίνη Φραγκούλη@ Ανυπομονώ και εγώ για αυτό το ραντεβού της Αθήνας.. Ελπίζω να με ενημερώσετε εγκαίρως για να κανονίσω το πρόγραμμα μου... Φιλιά!!!

the wrong man@ Το ξέρω ψαράκι μου, είμαι κατάπτυστη... Αλλά προσπάθησα... Ρώτα και την D...:-)))