Wednesday, March 3, 2010

Το καυτό βίντεο της Τζούλιας και εγώ...:-)


Σορρυ που άργησα αλλά απο το πρωί έχω συγκλονιστεί και παραμένω συγκλονισμένη μέχρι τώρα... Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το video της Τζούλιας λέμε!!! Με 20 ευρώπουλα μόλις -τζάμπα πράμα, πέρα κόσμε πάρε- μπορείτε να δείτε την "μια ταινία, που δεν γνωρίζω πως διέρρευσε, με πολύ ιδιαίτερες και προσωπικές στιγμές της πιο πολυσυζητημένης γυναίκας των τελευταίων χρόνων. Είναι (λένε αυτοί που το έχουν δει) σαν το βίντεο της Πάμελα Άντερσον, που -όταν κυκλοφόρησε- είχε συγκλονίσει τον κόσμο." Δεν το λέω εγώ φυσικά αυτό, το λέει το BasketBlog από το οποίο αντέγραψα την είδηση, άλλωστε ποια είμαι εγώ που θα κρίνω πως και γιατί επιλέγει η Τζούλια να μας δείξει on camera πως το τρίβει το πιπέρι και όχι μόνο...:-)
Καταλαβαίνετε όμως ελπίζω πως με αυτά και με αυτά, που μυαλό για blogging σήμερα... Φταίει και το γεγονός βέβαια πως άργησα να ξυπνήσω το πρωί και έφυγα τρέχοντας, και πως τώρα που γύρισα πρέπει να ξαναφύγω γιατί έχω ραντεβού για μαλλί και νύχι που αν με βλέπατε πως γυρνούσα στο Λονδίνο την τελευταία μέρα με κοκκαλάκι θα φρίτατε, αλλά θα επιστρέψω το απόγευμα με περισσότερες πληροφορίες και θα το ξαναπιάσω το θέμα... Και θα απαντήσω και στα σχόλια που τα ζήτησα η γαϊδάρα, και τα πήρα, και θα με περάσετε για βλαμμένη τελικά... (Οκ, ξέρω, μερικοί με θεωρείτε ήδη βλαμμένη, μην αρχίσουμε τις διευκρινίσεις...)
Οπότε τρέχω να προλάβω γιατί έχω και girl's το βράδυ και μάλιστα σε πολύ grand μέρος, και τα λέμε μετά... Φιλιά!!!

Υ.Γ. Έχω βάλει την Χριστίνα να γράφεται στο Nova... Θα σας ενημερώσω για τα πάντα, don't worry...:-)))

UPDATE: Λοιπόν... Επέστρεψα σενιαρισμένη και απαστράπτουσα (που πλύθηκε το μαλλί και έδειξε το χρώμα εννοώ) , είδα και λίγο τα γραμμένα και έχω να σας ενημερώσω για τα εξής: Σύμφωνα με τον κύριο Μένιο Φουρθιώτη που είναι ο εξ απορρήτων της Τζούλιας, το καημένο το κορίτσι (η Τζούλια ντε) δεν είχε ιδέα πως θα κυκλοφορούσε το video αυτό μέχρι χτες το βράδυ που τους ενημέρωσε η δημοσιογράφος της Espresso που έκανε το ρεπορτάζ που κοσμεί σήμερα την πρώτη σελίδα της εφημερίδας... (Τώρα πως εγώ την θυμάμαι - την Τζούλια όχι την δημοσιογράφο- πριν από καμια δεκαπενταριά μέρες στο Super Star αν δεν κάνω λάθος, να ανακοινώνει πως θα κυκλοφορήσει μόνη της το καυτό της video, στα περίπτερα δεν ξέρω, μάλλον έχω και κληρονομικό χάρισμα το οποίο και θα πρέπει να εκμεταλλευτώ κάποια στιγμή αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης.) Τέλος πάντων, ο κύριος Μένιος μόλις έμαθε τα νέα έτρεξε στην Ομόνοια και στήθηκε σε μια ουρά χιλιομέτρων όπως είπε για να αγοράσει το DVD - τώρα πότε είχε προλάβει να δημιουργηθεί η ουρά χιλομέτρων αφού η εφημερίδα δεν είχε κυκλοφορήσει δεν το γνωρίζω, μάλλον έχει πολύς κόσμος κληρονομικό χάρισμα τελικά- και όταν το πήρε πια και το έδειξε στην Τζούλια, το εξώφυλλο γιατί το video αρνήθηκε λέει να το δει το κορίτσι, λογικό αν θέλετε την γνώμη μου αφού ήξερε προφανώς τι είχε μέσα, κρύφτηκε λέει κάτω από τα παπλώματα κλαίγοντας, η Τζούλια όχι ο κύριος Μένιος, και έκτοτε αρνείται κατηγορηματικά να βγει διότι έχει ξεφτιλιστεί στην κοινωνία λέει, και είναι και μικρό παιδί..Ναι, ναι, όλα αυτά η Τζούλια και όχι ο κύριος Μένιος...
Στο μεταξύ βέβαια, πάντα κάτω από τα παπλώματα φαντάζομαι, έχει ήδη προβεί στις απαραίτητες νόμιμες ενέργειες εναντίον της εταιρίας που έβγαλε το DVD στα περίπτερα και περιμένει να δει τι θα γίνει... Το οποίο DVD βέβαια έχει λέει ήδη εξαντληθεί - γύρισε όλα τα περίπτερα του Περιστερίου άνθρωπος της παραγωγής είπε η Βάσια Λόη για να καταφέρει να βρει ένα από τα τελευταία αντίτυπα- αλλά το τι σόι νομικές ενέργειες είναι αυτές που δεν περιλαμβάνουν ασφαλιστικά μέτρα για να αποσυρθεί το DVD από τα περίπτερα και παρέμβαση εισαγγελέα δεν μας εξηγησε ο κύριος Μένιος γιατί μόλις έπεσε η ερώτηση στο τραπέζι χάθηκε το σήμα από το κινητό του- μιράκολο!- και τον χάσαμε...
Επίσης, αυτό που δεν εξήγησε ήταν πως στο καλό σε ένα video που απεικονίζει τις προσωπικές στιγμές μεταξύ δύο ατόμων την κάμερα την κρατάει τρίτο πρόσωπο, αλλά εδώ που φτάσαμε μπορεί και αυτό να είναι λογικό, όσο λογικό είναι και το να έχεις εκπρόπσωπο τύπου τον κύριο Μένιο με το σήμα που χάνεται στα πιο καίρια σημεία...
Επίσης να σημειώσω πως ασχέτως με όλα αυτά, ο Γιωργάκης έχει άστρο στα μεσημεριανά γιατί κάθε που χάνεται ο κόσμος από τις ανακοινώσεις μέτρων και τον γενικό χαμό της κρίσης, βρίσκεται μια ξανθιά και τον ξελασπώνει για λίγο... Πριν από ένα μήνα καθάρισε για λίγο η Ελένη με το διαζύγιο της, τώρα έχει την Τζούλια και τον κύριο Μένιο να κουνάνε τα νερά, αύριο έχει ο Θεός, μπορεί να αποφασίσει η κυρία Μέρκελ να μας δείξει πως το φουσκώνουν το κέικ στας Γερμανίας... Λέμε τώρα...
Πάντως από ενημέρωση σας έχω σένιους, δεν φαντάζομαι να έχετε παράπονο, και για να έχω και ολοκληρωμένη εικόνα της κατάστασης, τηλεφώνησα και στον περιπτερά μου ο οποίος μου είπε να μην ανησυχώ... Στο Νέο Ψυχικό δεν σημειώθηκε καμία ουρά μέχρι στιγμής.. Πέντε κομματάκια έχει στο μαγαζί ο δικός μου και αν έχω όρεξη μου δίνει και ένα bonus επειδή είμαι καλή πελάτισσα (αγοράζω πολλα ξένα περιοδικά) να ρίξω μια ματιά να ανοίξουν τα μάτια μου... Θα το σκεφτώ γιατί φοβάμαι την σύγκριση... Αλλά πάλι, όλα στην ζωή μια ιδέα είναι....:-)))
Αυτά για σήμερα και αύριο, ως άλλος εξολοθρευτής, I will be back... Και αν είστε καλά παιδιά, πολύ καλά όμως, μπορεί να έχω προλάβει να πάω και στο περίπτερο...:-))

13 comments:

δεσποιναριον said...

Ε δες το βρε φιλεναδα και γραψε μια βιντεοκριτικη. Ναι ξερω και δεν παιρνεις καλυτερα κουκις να συνοδεψεις τον καφε σου. Αντε λοιπον πηγαινε σουλουπωσου γιατι δεν μπορω να μας πληκτρολογεις με χαλια νυχια. Ματς μουτς!

La Gigi said...

εγω εχω μια απορια, η Τζουλια και ο Ψωμό μαζί έκαψαν ότι εγκεφαλικό κύτταρο τους είχε δώσει ο Θεός ή το είχε πάθει ο καθένας χωριστά?
μόνο τη Χριστίνα γράφεις; θελουμε σφαιρικη ενημερωση απο ολα τα καναλια πληζ :))

STELIOS PENTARVANIS said...

ε ρε ξεφτίλα!

John D. Carnessiotis "Asteroid" said...

Λυπάμαι, Ευάκι, αλλά μολονότι το κείμενό σου είναι σπαρταριστό και απολαυστικό, δεν έχω χρόνο να γράψω κανένα αναλόγως ευφυές σχόλιο... Τρέχω αμέσως να γράψω το ένα καταδικό μου vide, τώρα που μαθαίνω πόση πέραση εμπορική έχουν αυτά.
Υ.Γ.: Εννοείται ότι ενημερώσω εγκαίρως ότι μου το κλέψανε κι ότι κάποιοι θα το κυκλοφορήσουν χωρίς την άδειά μου - σε χαμηλή τιμή, βεβαίως, γιατί το κέρδος βγαίνει από την μαζική κατανάλωση κι όχι από την υψηλή τιμή μονάδας!

δεσποιναριον said...

αυτο που τα απντεητς ειναι πιο καλα απο το κυριως κειμενο πως το λετε οι δημοσιογραφοι?

La Gigi said...

εγω επισης εμαθα οτι χθες το βραδυ που κυκλοφορουσε το ντε βε ντε η Τζουλι-α ηταν στο βιλλα μερσεντες και ανοιγε σαμπανιες... απο τη μαυρη στεναχωρια θα ηταν μαλλον!!
και τωρα παω να παρω τηλεφωνο μια φιλη μου που εμαθα οτι ειδε το αριστουργημα... :))

elekat said...

Θέλουμε ε-νη-μέ-ρω-ση!!
Θέλουμε ε-νη-μέ-ρω-ση!!

Πήγαινε παιδί μου στο περίπτερο να πάρεις το video να μας πείς αν όντως είναι τσόντα ή είναι μούφα!!!

Anonymous said...

Nomizw pws kalufthikan ta opoia kena eixa panw sto thema :) Poly eustoxo auto peri Giwrgakh...he is so lucky, den exhgeitai alliws!! Autos kovei 13ous kai 14ous misthous kai h Elladara asxoleitai me thn Julia...Auta na pei aurio sth madam Merkel,na th steilei :))
Filia!!

Talisker said...

eimai toso κουρασμενη

αλλα δεν μπορω να μη πω μονο αυτο...

Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ

κριμα τα δψρα του Θεου πανω της ..
ειλικιρνα με θλιβει

σαν να βλεπεις ενα απιστευα ωραιο τοπιο να καιγεται.

(πες τα ρε συ Ευη και για μας που δεν προλαβαινουμε )

μακια Ευακι:)

man about town said...

Ειμαι παρα πολυ καλο παιδι, αληθεια λεω... παρε μου την κασετα please!!!
lol (αλλα μεχρι να ερθω να τη δω, περιμενω και την κριτικη σου επι του καλλιτεχνικου μερους)

orfia said...

..Εδειξαν αποσπασματα οι Ραδιο Αρβυλα... σοκαριστικο , τι κανει αυτο το κοριτσι...οι γονεις του οι συγγενεις...κριμα ..πολυ κριμα...!!!

Anonymous said...

αφου ζητησα μια ενημερωση του ποια ειναι η τζουλια απο την φοβερη αδερφη μου ( που ομολογουμενως επαθε καποιο σοκ με την ερωτηση ) καθοτι εκτος απο τα καπκεικς δεν ηξερα ουτε τη Τζουλια.. ( ευχαριστω γενικα διοτι ετσι ειμαι κι εγω απντειτετ) ομολογω οτι το δευτερο μεροα του ποστ ειναι αξιο βραβειου.. διασκεδασα με την καδια μου .. Μαργαριτα απο τις 1001 νυχτες..

fevis said...

δεσποινάριον@ και update, και κριτική και τα πάντα σας έχω... Τι άλλο να κάνω πια η γυναίκα? :-)))

melissoula@ Ποιος ξέρει φίλη? Άβυσσος η ψυχή των ανθρώπων.. (Αυτών)

the wrong man@ Γιατί βρε ψαράκι μου.. Μια χαρά το πάει η κοπέλα άμα την δεις.. Ταλέντο!!!

Nanashi@ Και εγώ και εγώ... Νομίζω πως είχαν αλλά ήταν ερασιτέχνης...:-))

Asteroid@ Γιάννη μου να με ενημερώσεις για να πράξω τα δέοντα.. Να καλύψω δηλαδή δημοσιογραφικά το γεγονός..:-))

elekat@ Την έχετε βρε... Με το νι και με το σίγμα...:-))

Chryssoulaki@ Ο Γιωργάκης παιδί μου μπορεί να μην έχει ταλέντο στην διακυβέρνηση έχει όμως αστέρι στα μεσημεριανά.. Λίγο είναι αυτό?

Talisker@ Δεν καίγεται απλά το τοπίο.. Παρανάλωμα έχει γίνει κανονικά...:-)) Φιλιά κουρασμένη φιλενάδα...

man about town@ Να τα αφήσεις αυτά εσύ.. Bad, bad boy...:-)))

orfia@ Κρίμα όντως... Αλλά ας την πρόσεχαν και αυτοί...

Μαργαρίτα@ Ζήτησες ενημέρωση για την Τζούλια? Να έρθεις αύριο με τον κηδεμόνα σου να εξεταστείς στην ύλη του Super Star...