Thursday, March 4, 2010

Το καυτό βίντεο της Τζούλιας μέρος δεύτερο...


Ε ναι λοιπόν, το είδα το βίντεο της Τζούλιας... Δεν έδωσα 20 ευρώ η τσιγκούνα για να φτιάξει η κοπέλα την προίκα της, είχε βρωμίσει βλέπετε το net από χτες με links για να το κατεβάσουμε από παντού οπότε στάθηκα απλά πιστή στην τεχνολογία και πάτησα το download...
Από τεχνικής απόψεως η δουλειά είναι επαγγελματική, με σταθερή κάμερα που την χειρίζεται τρίτος άνθρωπος και με σκηνοθετικές οδηγίες του τύπου "σήκωσε λίγο το μαλλί", "τούρλωσε λίγο τον πωπό" και τα τοιαύτα... Εκτός από την Τζούλια πρωταγωνισούν δυό μπουκάλια σαμπάνια, ένα ζευγάρι γόβες λεοπάρ και ένα ακέφαλο σώμα, δηλάδή ένας παρτενέρ του οποίου έχουμε την δυνατότητα να απολαύσουμε όλα τα υπόλοιπα- διόλου ευκαταφρόνητα η αλήθεια να λέγεται- προσόντα πλην του προσώπου του.
Για όσους δήλωσαν ότι πρόκειται για σκληρό πορνό, θα πω μόνο πως μάλλον έχουν καιρό να παρακολουθήσουν τσόντες για ενηλίκους και όχι για μαθητές του λυκείου (πόσο μάλλον να συμμετέχουν σε παρόμοιες δραστηριότητες) αλλά περί ορέξεως ουδείς λόγος οπότε προχωράω στο δια ταύτα..
Το οποίο είναι πως η Τζούλια αποφάσισε να μας τα δείξει όλα, και πως εμείς τα είδαμε βέβαια, για να καταλήξουμε στα εξής συμπεράσματα.. Κανείς δεν θα ανακαλύψει πια την Αμερική στα θέματα του σεξ... Όλοι τα ίδια κάνουμε, ακριβώς, και τελικά δεν έχει και τόση σημασία το αν είμαστε ψηλές ή κοντές, αδύνατες ή χοντρές, μελαχρινές ή ξανθές, με την ίδια ακριβώς λογική που δεν έχει καμιά σημασία το πως είναι και οι παρτενέρ μας.. Διάσημοι και άσημοι, ευφάνταστοι ή τετριμένοι, ευλύγιστοι ή λουμπαγκοπιασμένοι, τελικά απ' ότι δείχνουν όλα, ξεκινάμε μπουκωμένοι και καταλήγουμε στο κλασσικό "πάρτα" if you got the point... Και οι ενδιάμεσες στάσεις μπορεί να είναι περισσότερο ή λιγότερο ενδιαφέρουσες αλλά τελικά, είναι απλά μια ακόμα διαδρομή...
Όσο για την Τζούλια, που κατά δήλωση της είναι ένα παιδί, ένα έχω να πω... Πως κάτι τέτοια παιδιά ο Θεός να τα φυλάει.. Όχι από την ζωή που είναι μια ζούγκλα, ούτε από του κόσμου την ψευτιά... Αλλά από τα μυαλά που κουβαλάνε στο κεφάλι τους... Με μεγάλο ερωτηματικό αυτό...
Τέλος, πολύς ντόρος για το τίποτα έγινε, για μια ακόμα φορά... Γιατί όταν η Τζούλια βγει κάτω από τα παπλώματα και ξεπεράσει την "ντροπή" της - μετρώντας φαντάζομαι τα μηδενικά που μαζεύτηκαν από το άθροισμα τόσων 20 άρικων- το μόνο που θα θυμόμαστε όταν την βλέπουμε στα τηλεοπτικά παράθυρα να ξεκατινιάζεται με τους τέως γκόμενους της ή στις πίστες με το βρακί στο χέρι να εκτελεί δια ριπών οπλοπολυβόλου διάφορα άσματα, θα είναι πως δυστυχώς ή ευτυχώς, ακόμα και γονατιστή και μπουκωμένη, ήταν μια καλονή... Που οι περισσότεροι δεν θα την ήθελαν φαντάζομαι δίπλα τους να τους συνοδεύει και να τους αντιπροσωπεύει, μια χαρά θα έμπαιναν όμως στην σειρά για να πρωταγωνιστήσουν σε ένα από τα επόμενα home videos της.. Οπότε... Σιλάνς....:-)

13 comments:

δεσποιναριον said...

Κοιτα, οταν υπαρχει οικονομκη κριση πρεπει να βρει κανεις ενα τροπο να βγαλει το ψωμι του. Και πουλαει οτι εχει, αλλος μη ευκαταφρονητα προσοντα, αλλος χειρισμο καμερας κι αλλος τρελλα. Και οπως φαινεται παντα υπαρχουν αγοραστες. Τες πα, ευχαριστουμε για την βιντεοκριτικη, φαινεται χωλ οφ φεημ! ΦΦΦΦ!!! Φιλουμπες.

elekat said...

Καθένας πουλάει ότι έχει, καλά λέει το Δεσποινάκι πιό πάνω!
Όμως η συγκεκριμένη άμα ήθελε καλά και σώνει λεφτά, μπορούσε να το παίξει σοβαρό τοπ μόντελ στυλ Δουκισσα Νομικού ή Καγιά και να χτυπήσει φραγκάτο γαμπρό να της τα χώνει μια ζωή!
Ενώ τώρα έχει καεί, πως να το κάνουμε!
Θα μου πείς εδώ τρέξανε όλοι να πάρουν το βίντεο, ένας φραγκάτος δεν θα βρεθεί να την πάρει;
Σωστό και αυτό!

mahler76 said...

βάλτε λίνκ να κατεβάσουμε την τσόντα ρε παιδιά.

Ra Ma said...

Όποιος δεν θέλει να το αγοράσει (που δεν υπάρχει κανένας λόγος) υπάρχει στο net που μπορεί να το κατεβάσει, κυκλοφόρησε σήμερα με email!
Συμφωνώ πως δεν έχει να προσφέρει απολύτως τίποτα άσε που ...φαντάζομαι πως ο καθένας μας το κάνει καλύτερα! χο,χο,χο :))

Είναι πολλά τα λεφτά ...Εύη!!!

Anonymous said...

Ase me pou olo to vrady akouga ta voghta ths tzoulias apo to saloni.... sto repeat th vazane oi sygatoikoi... mazefthkan ola ta apodhma ellhnopoula tou Londinou spiti mou k apofasisan oti tha kanei k diethni kariera sto hollywood me tetoia taleda!
egw pali lew, k an den ta kataferei, vrhkame th daskala gia th "sxoli" pou lete na idrysete me th fili sou th Dorris (an k den eida to video k den kserw poso kala to askei to athlima)

Filia,
Virg

STELIOS PENTARVANIS said...

Eυούλα μου τι λές παιδί μου μέρα μεσημέρι? που έχει γίνει το σίστριγκλο και δεν μπορούσα να τα μαζέψω τα βλαμένα μου στο γραφείο σήμερα. Έστελνε λέμε μέιλ το ένα στο άλλο (αγόρια κορίτσια) με την Τζούλια να "ξεκουράζεται" πάνω σε ανοιχτά μπουκάλια ,να κάνει π....ες σαν την πιο έμπειρη τραβεστί της Συγγρού και να δείχνει ξεκάθαρα πόσο "καμμένη" είναι την ώρα του γυρίσματος. Ε και φυσιολογικό δεν το λές πάντως το σέξ με ένα μπουκάλι,ένα γκόμενο και έναν κάμεραμάν να σε παίρνει μάτι. Άντε μωρέ την κακομοίρα αντί να καταφέρει, ειδικά στην πιτσιρικαρία, ότι καταφέρνουν οι τσόντες,κατάφερε να τους κάνει να γελάνε όλη μέρα.Είναι έτοιμη να μπει στο τρελλάδικο λέμε το ξέρουν οι πάντες και το εκμεταλεύονται,άσε που όλα τα περίπτερα έχουν απούλητα τα DVD ,γιατί όλοι το κατεβάζουν φυσικά.
Κρίμα τέτοια κούκλα.

La Gigi said...

λοιπον φιλη,
η Τζουλια ειναι θεα, τι να λεμε τωρα!
ομως, ο σκηνοθετης ειναι ουφο γιατι εστιαζει πολλες φορες στα εξτενσιον της και οχι στα αληθινα της καλη!
εχω πεθανει με το πιο δυνατα ρε μαλακα :))))
θα εχει και δευτερο επεισοδιο? γιατι μας το εκοψαν καπως αποτομα... πολυ αχρηστος ο σκηνοθετης ρε παιδι μου :)

John D. Carnessiotis "Asteroid" said...

Στέκομαι κιόλας στην ουρά - όχι για το DVD... για την Τζούλια, καθ' εαυτήν! Θέλω κι εγώ - έτσι ωραία που τα περιγράφεις, μούρθε μια όρεξη!!!
;-)

Anonymous said...

Θα διαφωνήσω. Δεν το κάνουμε όλοι έτσι. Αυτό που είδα (αποσπάσματα στο Ράδιο Αρβύλα) ηταν ένα μπέρδεμα πόνου και αυταρέσκειας. Εγώ προσωπικά δεν λειτουργώ έτσι (ίσως επειδή δεν είμαι ούτε τέτοια καλλονή ούτε τόσο προικισμένος, if you know what I mean). Δεν το λέω για να προσβάλλω κάποιον, ίσως να φταίει που δεν το είδα όλο. (αλλά δεν θέλω κιόλας).

Όσο για το πως "διέρευσε" η ταινία, εγώ πάλι πώς θυμάμαι ότι έλεγε πως έκανε αυξητική στήθους γιατί έτσι πρέπει να είναι στη νέα της ταινία; Και είχα αναρωτηθεί τότε: Μα καλά, τι ταινία θα είναι; Τσόντα; (Μάγος είμαι!).

Ανώνυμος

fevis said...

δεσποινάριον@ Πως φαίνονται βρε οι τεχνοκράτες..:-)) Με δυο κουβέντες το έβαλες το θέμα στην σωστή του βάση φιλενάδα μου!!:-)) Φιλιά πολλά..

elekat@ Δεν ξέρω αν θα βρεθεί φραγκάτος να την πάρει, άβυσσος η ψυχή των ανθρώπων άλλωστε, όμως ο καθένας σε αυτή την ζωή ακολουθεί τα ταλάντα του.. και προφανώς η Τζούλια πιστεύει πως το δυνατό της σημείο δεν είναι το modeling...:-))

mahler76@ Εδώ βρε είναι σοβαρό, οικογενειακό blog..:-))

Radio Marconi@ Εννοείται..:-)))

Virg@ καημένο και εσύ τι τραβάς...:-)) Όσο για την σχολή, μπα, νομίζω πως έχω δει και καλύτερες...:-)) Φιλάκια πολλά!!!

the wrong man@ Δεν εννοούσα αυτό βρε ψαράκι μου... Εννούσα πως κατά βάσιν κάνουμε όλοι τα ίδια.. Άσε που έμαθα πως το μπουκάλι ήταν και Dom οπότε ανέβηκε στην εκτίμηση μου η Τζούλια που είναι και γκουρμέ..:-))))

melissoula@ Λίγο οι τσιρίδες της με χάλασαν φίλη, δεν είχε , πως να το πω, πλούτο λόγου...:-)) Ελπίζω να έχει και δεύτερο επεισόδιο με μεγαλύτερο σασπένς... Τι να πω...

Asteroid@ Είναι μεγάλη η σειρά Γιάννη μου..:-)))

Ανώνυμος@ Μίλησα σε γενικές γραμμές καλέ, εννοείται πως δεν το κάνουμε όλοι έτσι..Κατ' αρχάς εγώ δεν μπαίνω ποτέ σε μαπνιέρα με τα παπούτσια, το έχω για κακό..:-))Όσο για το πως διέρευσε η ταινία, έτσι όπως υποψιάζεστε προφανώς, πως αλλιώς θα μπορούσε να διαρεύσει? :-)

7Demons said...

Αγάπη μας,

Διαφωνούμε.
Οριζοντίως και καθέτως.

Μετά από "επιστημονική" ανάλυση του θέματος που είχαμε με συναδέλφους,καταλήξαμε στα εξής:

α.η πρωταγωνίστρια ΔΕΝ κάνει για πορνοσταρ-ακόμη και εκεί απαιτούνται ψήγματα καλλιτεχνικής φλέβας και διάθεσης.

αα.Τα φυσικά κάλλη,έχουν μπερδευτεί με τους νοητικούς κάλους.Οι υποτυπώδεις διάλογοι,είναι απελπιστικά ξενερουά.

ααα.Περιμέναμε να αντικρίσουμε περισσότερο έκπαγλα φυσικοτεχνικά κάλλη-με εξαίρεση τη φάτσα που δεν είναι αυτή που ήταν.
Τα άτιμα τα ρούχα!
Ύπουλη εφεύρεση του πουριτανικού πολιτισμού-σε αφήνουν να φαντασιωθείς το τέλειο και μετά βρίσκεσαι αντιμέτωπος με το "τόσος ντόρος και φασαρία για αυτό το πράμα???".

mahler76 said...

a ναι το είδα χτες και συμφωνώ εγώ τα κάνω αυτά καλύτερα, και λέω και καλύτερες ατάκες χαχαχαχα

efi said...

έχει ωραία φάτσα, αλλά αυτά βυζιά τι τα έβαλε ρε γαμώτο, σίχαμα είναι.
κατά τα άλλα, μάλλον αυτό θέλει να κάνει, πιο wild καριέρα.