Wednesday, March 10, 2010

Φυσικά ροζ...


Έδωσε παραγγελιά για ροζ ο Man about Town και ροζ θα λάβει, γιατί έτσι θα δουλεύει στο εξής το μαγαζάκι.. Θέλετε ροζ, ροζ.. Θέλετε γκομενικά, γκομενικά, θέλετε συνταγές, συνταγές..(Να και το link για την πρασσοκρεατόπιτα φίλη) .. Θέλετε ιατρικές συμβουλές? Έχουμε συνεργάτες που θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα..Και τηλεόραση βλέπουμε, και βιβλία διαβάζουμε (αλλά δεν γράφουμε προς το παρόν), και βόλτες πάμε, και ταξίδια, και έχω και τον φίλο μου τον Άλκη που ονειρεύεται να στήσουμε την μεγαλύτερη μπίζνα στην πόλη ever.. Σχολή για πίπες... Δεν θα διδάδκουμε εμείς, μην πέσετε να με φάτε, εμείς θα έχουμε το managment.. Και γι' αυτό καθυστερεί το κατά τα άλλα τέλεια σχεδιασμένο project, γιατί έχουμε ένα θέμα με το διδακτικό προσωπικό.. Αλλά θα το λύσουμε φαντάζομαι..:-))
Είμαι σε happy mood σήμερα μετά από μια μέρα που κύλησε σαν σκωτσέζικο ντους.. Μια στην ζέστη και πολλές στο κρύο... Ξύπνησα όμως γελαστή και για όλα φταίει ένα τραγουδάκι με γατούλες που είχε κολλήσει σαν τσίχλα στο κεφάλι μου, τις άκουγα όλη νύχτα στον ύπνο μου να νιαουρίζουν χαριτωμένα...
Σήμερα λοιπόν το πρόγραμμα έχει στις 12 κτηνίατρο γιατί θα κάνουμε στον καημένο τον σκυλάκο μας την επέμβαση στα αυτιά του για να σταματήσει πια να ξύνεται σαν δαιμονισμένος και μετά έχει κλασσικά πράγματα.. Super market, καθαριστήριο (ανακάλυψα πως έχω ξεχάσει να πάρω κάτι ρούχα καμιά δεακριά μέρες τώρα όταν ο Μάνος έψαχνε βρίζοντας το πρωί ματαίως ένα παντελόνι του), περίπτερο για περιοδικά γιατί σήμερα βγαίνουν το Hallo και το OΚ, φαρμακείο... Τέτοια πράγματα.. Και το βράδυ μάλλον θα μαγειρέψω κάτι και θα αράξουμε σπίτι γιατί από αύριο θα είναι εδώ η Doris και θα έχουμε φουλ πρόγραμμα...
Τι άλλα? Ούτε ξέρω, γιατί αυτόν τον καιρό είναι αδύνατον να μαζέψω το μυαλό μου.. Φταίει η άνοιξη που μπορεί να μας παίζει ακόμα το κρυφτούλι αλλά έρχεται, το ξέρω.. Και με ξεσηκώνει... Τρέχει το μυαλό μου σε λιακάδες, σε καφεδάκια έξω με φιλενάδες και κουτσομπολιό, σε εκδρομές, στο Λονδίνο ξανά που αφορμή ψάχνω για να φύγω τρέχοντας, και θα την βρω φαντάζομαι... Και σε έρωτες θα σας έλεγα, αλλά στην θεωρητική τους πάντα μορφή... Άλλωστε λογικό δεν είναι? Την άνοιξη δεν ερωτεύονται τα γαϊδούρια? :-))) Α! Το σημαντικότερο της ημέρας είναι η άφιξη πριν από λίγο του καινούριου μου παιχνιδιού που λέγεται Murder Mystery και παίζεται από ολόκληρες παρέες αλλά γι' αυτό θα σας μιλήσω αναλυτικά άλλη φορά γιατί θέλω να το επεξεργαστώ με την ησυχία μου πρώτα...
Αυτά για σήμερα και τώρα πάω να κάνω ένα ντουσάκι με το αγαπημένο μου Lemon Tart της Laura Mercier, να πασαλειφτώ μετά με την ασορτί κρεμούλα, να φορέσω την πιο παλιά και ταλαιπωρημένη φόρμα μου για να μην έχω έννοια αν θα την λερώσω με τον Droopy, να ξυπνήσω τον Άρι που είναι ο επίσημος βοηθός μου σε αυτές τις περιπτώσεις και να φύγουμε... Καλή μας μέρα λοιπόν, και ας είναι και συννεφιασμένη και να περάσουμε όλοι υπέροχα, και εδώ και αλλού... Ναι? Φιλιά!!!

13 comments:

La Gigi said...

δηλαδή τι? θα σου λέμε θέλουμε να γραψεις γι'αυτό και θα γράφεις εσύ? έτσι θα δουλεύει το σύστημα? με παραγγελιές? εγώ δεν έχω παραγγελιές ότι θέλω να μου πεις θα σε ρωτάω όταν έρχομαι :))
αυτό το murder mystery τι είναι πάλι? αν υποψιαστώ ότι θα πηγαίνουμε στο salon όλοι μαζί και θα μας βάζεις να παίζουμε role playing games...
το τραγουδάκι με τις γατούλες ποιο είναι?
κουράγιο στο Ντρούπακι και περαστικά!

John D. Carnessiotis "Asteroid" said...

Χμμμ... Ο πελάτης έχει πάντα δίκηο, ε;
Προχωράει, δηλαδή η οργάνωση της μπίζνας! Αν χρειάζεσθε βοήθεια με τις auditions, τον αριθμό μου τον ξέρεις!!!
:-)))

elekat said...

Αχ το γλυκούλι μου το σκυλάκι...
Περαστικά!!
Ερχεται, έρχεται η άνοιξη!
Που θα πάει;;;
Και μετά καλοκαιράκι!

Anonymous said...

τι ωραία είναι να μένεις σπίτι...ειδικα σήμερα σε ζηλεύω..ΠΟΛΥ!

δεσποιναριον said...

Ξεχασα, περαστικα στο Ντρουπακι.

δεσποιναριον said...

Οταν ξυπνας με κεφια αντε να σε συγκρατησουμε. Αντε θα μαζεψω ολες μου τις αποριες και θα ξαναρθω. Και τις παραγγελιες φυσικα! Εν τω μεταξυ να σου δωσω ενα σπυπερ τιπ. Οταν σε ρωτανε για ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ προσωπικο στελνε τους σε ψυχολογο. Καμια αλλη απαντηση δεν θεωρειται αξιοπιστη. Φιλακια χαρα μου!

MULTI PSI said...

Ego pali thelo mov!!!!!!! xaxaxaxaxa (Dont we all????) Ok fili afto tha exei endiaferon!!!! Filakia... see you soon....Perastika sto skylako mas!!! Kisses

madame de Kourelle said...

Xμ...αυτά τα πασαλιψατέρ της Mercier δε λειτούργησαν σε μένα... είχα πάρει το creme brule, και, φευ, ενώ στο βαζάκι μύριζε σούπερ, έξω από το βαζάκι μου προκαλούσε ναυτία...Κι αφού δέχεσαι και παραγγελίες, άν κάποια στιγμή έχεις κέφι, βάλε και καμία συνταγή για σούπα!

ΚΟΝΒΟΪ said...

Κορίτσια, μπήκα για λίγο στον κόσμο σας και ανατρίχιασα.
Αυτό δεν είναι γυναικεία γλύκα, είναι απέλπιδα αναμονή και πίκρα.
Λυπάμαι, ένας Τέος

STELIOS PENTARVANIS said...

Παρακαλώ μπορώ να έχω ένα red velvet γύρω στα δύο κιλά με ζαχαρίνη,αλεύρι από ντίνκελ και γάλα από αμύγδαλα αντί του ζωικού.Σας ευχαριστώ πολύ και σας αγαπώ τα μάλα :-)))

Αθήναιος said...

Εγώ μπορώ να έχω ένα κομμάτι για τους απαγορευμένους καρπούς; Αυτούς που τους θέλεις τρελά κι όμως ξέρεις ότι αν τους γευτείς θα μπλέξεις άσχημα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Talisker said...

-Συγγνωμη λιγο

γιατι τα πηρα τωρα!!!

ΚΑΝΕΝΑ ΛΙΝΚ ΜΕ VACU FIT και πως να μην κουραζεσαι στο προγραμμα 3 δεν ε χει??

-κανενα λινκ για σαρανταρες στα προθυρα νευρικης υπαρξιακης κρισης??

-θελω και ενα λινκ για υαλουρονικο (πως το λενε)

-και ενα για τη διαιτα Χοπκινς

-και ενα για μασκα με χαβιάρι (που σε κανει θεα!σε κανει λεμε)

αυτα για την ωρα
σαν φιλη επι εποχης Κουμουνδουρου
παρακαλω να πραγματοποιηθουν ολες μου οι επιθυμιες γιατι με εχει πιασει το υπαρξιακο μου και θελω συμπαρασταση



ωωωωω Ευη το ξερω...καρα μια !!
και μεις οι Θεες εχουμε τις ανασφαλειες μας!!!
-σιωπη!

ματςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

fevis said...

melissoula@ ναι, έτσι το έχω σκεφτεί φίλη.. Να σας δώσω και έναν αριθμό λογαριασμού να βάζετε το κάτι τις σας, να δώσουμε μαι ώθηση στην επιχείρηση..:-))))

Asteroid@ Εννοείται παιδί μου πως θα προστρέξουμε στους δικούς μας ανθρώπους για βοήθεια όταν έρθει η ώρα..:-))

elekat@ Ναι!!!!!!!

Ανώνυμος@ Καλημέρα και από μένα..

δεσποινάριον@ Πάντα με κέφια ξυπνάω... Πλην σπανίων εξαιρέσεων που φυσικά, τις διαβάζετε..:-))

MULTI PSI@ Μωβ θέλω και εγώ φιλενάδα μου.. Μήπως το αγόρι σου έχει να μας δώσει καμιά καλή συμβουλή? Γιατί αλλιώς, προκοπή δεν βλέπω..:-))

Madame de Kourelle@ Οκ, θα βάλω σύντομα..:-)

ΚΟΝΒΟΪ@ Να πω ότι κατάλαβα τι εννοείτε θα πω ψέμματα, αλλά εγώ είμαι και ξανθιά οπότε...

the wrong man@ Φυσικά και μπορείς.. Αλλά αν δεν μοιάει και πολύ με Red Velvet με όλα αυτά τα σκατά που θα βάλουμε μέσα δεν θα φταίω εγώ.. Ναι?:-))

Αθήναιος@ Εσύ μπορείς να έχεις ότι κομμάτι θέλεις.. Να το σκεφτώ μόνο λίγο και θα επανέλθω..:-))

Talisker@Εγώ δεν ξέρω καμιά σαραντάρα εδώ, πόσο μάλλον στα πρόθυρα της νευρικής κρίσης.. Τι να το βάλω το λινκ?:-))