Thursday, March 11, 2010

Πρωινός πονοκέφαλος...


Χτές το βράδυ ξενύχτησα πολύ και χαζά και τώρα πονάει το κεφάλι μου και νοιώθω μια τεράστια λαχτάρα να χωθώ κάτω από το πάπλωμα και να κοιμηθώ δυο μέρες... Αλλά δεν θα το κάνω γιατί έχω διάφορα σήμερα που πρέπει να γίνουν.. Πίνω τον πρώτο καφέ της ημέρας και βράζω από τα νεύρα μου, το πλυντήριο των πιάτων ξαναχάλασε και σύμφωνα με τον νόμο του Μέρφυ φρόντισε να το πάθει αυτό την μία και μόνη μέρα που ήταν τόσο γεμάτο με πιάτα, ποτήρια και μαχαιροπήρουνα που έκανα ασκήσεις γεωμετρίας για να τα χωρέσω όλα μέσα.. Και τώρα, κάποια στιγμή, πρέπει να το αδειάσω και να τα πλύνω όλα αυτά στο χέρι.. Που σημαίνει αντίο ωραίο μου μανικιούρ... Και πως πρέπει να πάω αμέσως στο Media Markt να παραγγείλω ένα καινούριο...
Βέβαια, τα δεκάδες mails που παίρνω από χτες για την σχολή της πίπας - εξηγήστε μου παρακαλώ γιατί δεν αφήνετε σχόλια επί του θέματος να γελάσουμε όλοι μαζί αλλά σας πιάνουν οι ντροπές σας και μου τα γράφετε ιδιωτικώς- με κάνουν να χαμογελάω συχνά πυκνά.. Και να ετοιμάζομαι βέβαια, κατόπιν γενικής απαίτησης, να γράψω το ανάλογο κομμάτι... Το καλύτερο βέβαια σχόλιο ήρθε από έναν αγαπημένο φίλο με χιούμορ βιτριολικό και εννοείται πως θα το μοιραστώ μαζί σας : the basic rule of a gοod blowjob: close your eyes and think of handbags... Eventually he will cum...:-)))
Και έχω ήδη και ένα σωρό παραγγελίες... Άλλος θέλει να γράψω για τον απαγορευμένο καρπό, άλλος θέλει μάσκες με χαβιάρι, άλλος τα μυστικά της καλής ζύμης για τάρτα... Ο καθένας με τον πόνο μας είμαστε εδώ μέσα γι' αυτό και φτιάχνουμε τέτοια ωραία ατμόσφαιρα...:-) Να είστε καλά όμως, με κρατάτε busy και πολύ το χρειάζομαι αυτό... Α, και τώρα που είπα για mails, παίρνω και κάτι άλλα ανόητα μηνύματα τελευταία για δυο co- bloggers αλλά κυρίως, για δυο ανθρώπους που αγαπάω πολύ... Μην κουράζεστε guys.. Εγώ προτιμώ να βγάζω τα δικά μου συμπεράσματα για τους ανθρώπους, με τον δικό μου τρόπο, με τις δικές μου ευκαιρίες και με την δική μου λογική... Και αν έχετε εσείς δίκιο και εγώ άδικο, πράγμα που θα φανεί κάποια στιγμή όντως, αφήστε με να έχω κάνει τα δικά μου λάθη και να τα έχω ευχαριστηθεί.. Οκ?
Πάω τώρα να συμμαζέψω λίγο το χάος - ο Άρις κοιμήθηκε στο κοριτσάκι του εχτές οπότε είναι ευκαιρία να μπω να οργανώσω λίγο το δωμάτιο του που μοιάζει σαν εμπόλεμη ζώνη- να βάλω ένα πλυντήριο ρούχων - αυτό ευτχώς δουλεύει ακόμα- και μετά να πάω προς Κηφισιά.. Είναι η φιλενάδα μου εδώ σήμερα, ήρθε εχτές από το Λονδίνο και έχουμε πολύ catching up να κάνουμε... Και μετά θα πάω να φτιάξω και λίγο μαλλί( είχα και για νύχια ραντεβού αλλά τώρα με τόση λάντζα μπροστά μου το ξανασκέφτομαι) γιατί το βράδυ έχουμε έξοδο grande... Και θα γίνεται και ένας χαμός στους δρόμους μια που απεργούν λεωφορεία, τραίνα και τα σχετικά και όλοι θα έχουν πάρει τα αυτοκίνητα τους... Ευτυχώς που προνόησα χτες να γεμίσω το αυτοκίνητο βενζίνη γιατί απεργούν και τα βενζινάδικα, οπότε μπορώ να μποτιλιαριστώ με την ησυχία μου, no wories, που λέει και κάποια ψυχή...
Οπότε σας φιλώ, παίρνω βαθιά ανάσα και ξεκινάω... Να περάσετε μια υπέροχη μέρα... Και αν δεν έχετε λόγο σοβαρό αποφύγετε το κέντρο σήμερα γιατί γίνεται ήδη χαμός ακούω.. Μην βρεθείτε μέσα στην μέση καμιάς τρελής φασαρίας σαν έναν φίλο μου κάποτε που τον έσερναν τα ΜΑΤ στην κλούβα για εξακρίβωση με ένα σουβλάκι στο χέρι...:-)

Υ.Γ. Άκουγα λίγο πριν στην Πρωινή Μελέτη την Μαριάννα Ντούβλη ( you know, εκείνη την ζουμπουρλούδα ξανθιά που ήθελε να φάει την Ελένη Μενεγάκη και να γίνει Χαλίφης στην θέση του Χαλίφη και κυκλοφορούσε με λιμουζίνες και τύπου Hermes τσάντες μέχρι που την χώρισε ο άντρας της και άρχισε καριέρα στα - τρίτα- μπουζούκια) να λέει πως της έκαναν και εκείνης πρόταση για τσόντα αλλά θέλει 1.000.000 ευρώ αμοιβή για να την κάνει.. Εδώ δεν είναι που λενε "έλα μουνί στον τόπο σου"?


13 comments:

marikos said...

Χαχαχαχα εισαι απαιχτη, να σαι καλα που μας κανεις και γελαμε και χαμογελαμε

Φιλια απο τα εξωτερικα

δεσποιναριον said...

Περαστικα ο πονοκεφαλος Ευουλα. Τι αλλο να πω, αυτα τα σουξου μουξου στα παρασκηνια με μεηλς ειναι τα χειροτερα μου και τα κοβω μαχαιρι. Καλο σου απογευμα και φιλακια.

DonnaBella said...

poios einai o apagoreumenos karpos?
(naxeres posa tha dina gia ena kafedaki mazi sou twra...)
:-*

elekat said...

Τι;
Η Ντούβλη;;;
Τώρα θα βγούν όλες οι δευτεροκλασάτες να ζητάνε λεφτά για τσόντα!
Αλλά δυστυχώς την πρώτη φορά γίνεται το μπαμ και καλοπληρώνεται η πρώτη.
Οι επόμενες, ειδικά αν είναι μπαζα σαν τη Ντούβλη, φοβάμαι ότι θα μείνουν στα αζήτητα!

La Gigi said...

το Ντρουπακι πως ειναι σημερα; συνηλθε απο το χθεσινο σοκ;
οσο για τη Ντουβλη, εχω να πω οτι εδω δεν πληρωσαμε να δουμε τη Τζουλια που εχει ποδι 2 μετρα και τον πωπο στο σβερκο θα πληρωσει κανεις να δει αυτην;

Talisker said...

Ρε παιδια εμενα η Ντουβλη μου αρεσει πολυ στο προσωπο...

-να μην ανησυχω ε????

(μια μερα εκατσα σπιτι και ολο επαναληψεις εχει σχτρ)

(και που ειναι η μασκα μου??
μικρη μου ροζ βενταλια?)

(εγω παντως στο "πιπες " δεν τσιμπησα...

-σοβαρα τωρα,
στην αρχη το πηρα σαν κατι σχετικο με τα αρθρα του συζυγου περι καπνου!!!..
-τωρα το καταλαβα!!!)
χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

ΟΚ !
εμεις οι Θεες παθαινουμε και διαλειψεις!

(εκει στο βαθος κυρια απο το Αμερικα..... ακουσα το σχολιο σας πως ειναι μονιμες τελευταιως..οκ..οκ)

χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

σματς!

katrine said...

Ω Χριστούλη μου!!Τι κακό να χαλάσει το πλυντήριο.Πάλι????Ούτε να το σκεφτώ δε θέλω.Το χειρότερό μου!!

Αλλά εδώ γελάνε!!Άκου η Ντούβλη χο χο!!Πέντε κάμερες τρισδιάστατες θέλει να την παίρνουν!!Ε μα πια!Την είπα την κακία μου σήμερα!!

Να περάσεις όμορφα απόψε
kiss kiss

John D. Carnessiotis "Asteroid" said...

Στις πίπες λέμε ναι και δημοσίως! Άκου λέει... κάποιοι ντρέπονται!
Προχώρα στην μπίζνα, παιδί μου!!!
:-)))
Χαίρομαι που είσαι στα κέφια σου!

STELIOS PENTARVANIS said...

βρε Νίτρο το έκαμες εδώ μέσα απαπαπα ανθηροστομίες χαχαχα

irlandos said...

Καλησπέρα.
Δεν θα μείνω πολύ, λέω ένα "γεια" και πάω να κάνω google τη Ντούβλη για να μάθω ποια είναι, βρε παιδάκι μου.

Προσβλέπω στο προσεχές post,

Φιλικά,
Ιρλανδός

man about town said...

Το ποστ για τη σχολη της πιπας παρακαλω.
Επισης δεν θα επρεπε να εχει συλληφθει η Ντουβλη για εγκλημα κατα του καλου γουστου;

http://www.youtube.com/watch?v=wRj12LOYlP0

fevis said...

Maria@ Φιλιά πολλά και από το εσωτερικό λοιπόν...:-))

δεσποινάριον@ Και εγώ το ίδιο φιλενάδα μου... Φιλάκια...

DonnaBella@ Θα το σκεφτώ και θα επανέλθω φιλενάδα μου...:-)))

elekat@ Ναι.. Τσόντα για τα μπάζα...:-))) New trend...

melissoula@ Το Ντρουπάκι είναι μια χαρά φίλη.. Όσο για το σχόλιο σου το μετέφερα εχτές στην παρεά και ξεράθηκαν στο γέλιο..:-))) Φιλιά!!

Talisker@ Καλά, εσύ είσαι αλλού!! Κανονικά.. Ο Μάνος όταν του είπα για το σχόλιο σου κόντεψε να καταπιεί το πούρο του από τα γέλια... Θεά!!!!!

Asteroid@ Εννοείται πως λέμε ναι παιδί μου.. Σιγά μην πούμε όχι..:-))

katrine@ Ναι.. Με ευρυγώνιους φακούς...:-))) Φιλιά..

the wrong man@ Σόδομα και γόμορα ψαράκι μου.. Άστα..:-))

irlandos@ ναι, να πατε να μάθετε τα βασικά και να επιστρέψετε με τον κηδεμόνα σας...:-)))))

fevis said...

man about town@ Έρχεται και το ποστ για την σχολή της πίπας.. Έλεγα να κάνω λίγο research απλά για να είμαι ακριβής και καίρια..:-))