Sunday, March 14, 2010

Πρωινός καφές και βραδινά παραμύθια...


Ήσυχο πρωινό μετά από ένα ήσυχο βράδυ.. Χτες δεν κάναμε κάτι, αράξαμε στο σπίτι οικογενειακώς, μαγείρεψα, είδαμε DVD και κοιμηθήκαμε νωρίς.. Δεν μου έκανε καρδιά να αφήσω τον Άρι μόνο του πρώτο βράδυ με τις πατερίτσες και ο Μάνος που είναι πτώμα στην κούραση γιατί δουλεύει σαν τρελός αυτόν τον καιρό δέχτηκε την ιδέα μου σχεδόν με ανακούφιση..
Και σήμερα πίνω τον καφέ μου από νωρίς και ακούω μουσικές.. Είστε φοβεροί εκεί εξω.. Εσείς που σας ξέρω και εσείς που δεν σας ξέρω, και που ξεκινήσατε απο χτες να μου στέλνετε τραγούδια... Πολύ σας ευχαριστώ... Έχω ήδη μαζέψει στοκ για να ανεβάζω για βδομάδες.. Το καλύτερο σε αυτή την ιστορία είναι πως έτσι ξανακούω μουσικές που είχα ξεχασμένες για καιρό.. Όπως την Πριγκιπέσσα του Μάλαμα που την έκανα ήδη forward σε κάποιον που νομίζω πως θα την εκτιμήσει ή το τραγουδάκι του Βασίλη που διάλεξα για να ανεβάσω σήμερα εδώ.. Να παρακαλέσω μόνο και για πιο εύθυμες επιλογές αν γίνεται.. Είπαμε είναι άνοιξη και ερωτευόμαστε, αλλά όχι και να πέσουμε στα πατώματα από την καψούρα... Cheer up please..
Η συνέχεια της μέρας για μένα έχει lunch με τον Μάνο και την Doris σε μαγαζί αγαπημένο και μετά, δεν ξέρω... Δεν έχω ακόμα αποφασίσει αν αυτό το παράξενο σαββατοκύριακο θα τελειώσει χαλαρά και ήρεμα στον καναπέ ή με ξενύχτι και ποτό για εκτόνωση.. Θα το αφήσω να έρθει όπως έρθει, από μόνο του.. Εσείς? Τι λέει το πρόγραμμα για σήμερα? Καλημέρα και πολλά φιλιά...

Υ.Γ. Η φωτογραφία είναι άσχετη με το θέμα αλλά ταιριάζει στα παραμύθια που τόσο αγαπώ... Ακόμα και όταν ξέρω πως κρύβουν δράκους... Και μέχρι να ανεβάσω το ποστ το ξανασκέφτηκα το θέμα του τραγουδιού και αποφάσισα να παραμείνω στον Βασίλη μεν, αλλά με ένα πιο happy τραγουδάκι που ταιριάζει καλύτερα με το ξανθό μου μαλλί και με το σημερινό μου κέφι.. Ελπίζω να μην σας την σπάω αλλά... Enjoy...



11 comments:

John D. Carnessiotis "Asteroid" said...

Ναι, πέστου να πάει και να μη ξανάρθει αυτού του Σ/Κ... Και να βγάλει και ήλιο!
Περαστικά στον Άρι σου...

orfia said...

Καλημερα Ευη
Απο τα λεγομενα των φιλων στην προηγουμενη αναρτηση καταλαβα οτι ειχατε ενα απροοπτο με το μικρο σου το οποιο ομως πηγε κατ' ευχην . Ευχομαι και εγω απο εδω περαστικα και ναστε παντα καλα..
Παντα τα παιδια μας λαχταρανε καποιες φορες..και απο τετοιες λαχταρες εχω ζησει και εγω..ουκ ολιγες με τον γυιο μου.
Φιλια πολλα και περαστικα :)

elekat said...

Περαστικά του Αρούλη!!
Ασε, σε καταλαβαίνω απόλυτα..
Εγώ λέω να πάτε για ξενύχτι και ξεφάντωμα το βράδυ!

STELIOS PENTARVANIS said...

Ελπίζω να είναι όλα καλύτερα με το παιδί,σε θαυμάζω με την απόφαση της χαράς που έχεις πάρει βρε μπεμπέ μου και πρέπει να μου το μάθεις πως γίνεται.φιλιάααααα

La Gigi said...

το πρόγραμμα έχει γραφείο από όπου και σου γράφω τώρα. ελπίζω να τελειώσω γρήγορα και να πάω για καφέ γιατί έξω έχει ήλιο.
μπον απετί φίλη :)

La Gigi said...

και επαναλαμβάνω, ελπίζω να έχεις σταματήσει να του μουρμουράς... έχει τον πόνο του το παιδάκι να μην έχει και το μπιρι μπιρι απο πανω :))

δεσποιναριον said...

Με τον πρωϊνο Κυριακατικο μου καφε σου χαμογελω αλλα δε με βλεπεις. Περαστικα στον Αρι. Καταλαβαινω οτι ειναι κατι με το ποδαρακι του. Σε δυο εβδομαδες φανταζομαι θα χοροπηδα παλι. Σημερα εμεις αλλαξαμε ωρα, μπηκαμε στο θερινο ωραριο, πολυ νωρις, μια ζωη βιαζονται εδω. Το προγραμμα εχει μεσημεριανο γευμα σε φιλους Ρωσσικης καταγωγης στη Βιρτζινια. Το βραδακι διαβασμα και αυριο χαραματα τρεχω αεροδρομιο.. οχι δε παω πουθενα, ντελιβερυ θα κανω. Καλο απογευμα σε ολους σας.

mariap said...

Καλησπέρα και περαστικά! Στο δικό μου ροζ σύμπαν αυτό το τραγουδακί πρωταγωνιστεί συχνά :-)
http://www.youtube.com/watch?v=i5IW9wK_HNg
Καλή δύναμη σε όλους μας.

DonnaBella said...

aaa, k egw ekana lunch me dyo filous agaphmenous, pou mou anevasan pali th diathesh (voithise k mia zesth agkalia apo kei pou den thn perimena ;-). filia, kalh mas vdomada kalo mou!

katrine said...

Τώρα κατάλαβα πως κάτι έγινε. Περαστικά στο παιδί Εύη μου, όλα καλά θα πάνε. Έχουμε πει ότι περνάει δε πειράζει το αντέχουμε. Την προηγούμενη εβδομάδα ο μεγάλος γιος μου στόλισε το μουτράκι στο κούτελο με 10 ραμματάκια. Αυτά να είναι μόνο. Προχωράμε δυνατοί!!

Φιλιά και καλό βραδάκι Κυριακής.

fevis said...

Asteroid@ Στα τσακίδια λοιπόν..:-)) Φιλιά..

orfia@ Η ιστορία της ζωής μας με λίγα λόγια.. Σ' ευχαριστώ πολύ και φίλιά..

elekat@ Θα δείξει φιλενάδα μου.. Σ' ευχαριστώ πολύ για όλα..:-)

the wrong man@ Έχω πέσει από μικρή με΄σα στην μαρμίτα με το ροζ ψαράκι μου.. Τι να κάνω..:-))

melissoula@ Να πας φιλενάδα μου.. Και για τα υπόλοιπα, σιλάνς!! ;_))

δεσποινάριον@ Πόσο χάρηκα που σε άκουσα σήμερα καλή μου, δεν φαντάζεσαι.. Συγκινήθηκα και νομίζω πως το κατάλαβες.. Σε φιλώ πολύ..:-))

mariap@Πάω να το ακούσω λοιπόν...:-))

DonnaBella@ Μα είχαμε ολόκληρη υπερπαραγωγή να μας φτιάχνει το κέφι..:-))) Καλή μας εβδομάδα φιλενάδα μου και γρήγορα να μας έρθεις πίσω..:-))

katrine@Εγώ παιδί μου τα νοσοκομεία τα έχω χτίσει τόσα χρόνια με το παιδί που έχω..:-)) Φιλιά..