Friday, February 11, 2011

Βραβείο! (Updated)




Η Δέσποινα μου έδωσε βραβείο! Την ευχαριστώ πολύ πολύ, και τώρα λέει πρέπει να πω 7 πράγματα για μένα... Θα πω τα εξής συνοπτικά.. Ότι αυτοί που πρέπει ξέρουν ποια είμαι ακριβώς.  Και το τι είμαι δεν χρειάζεται να το πω εγώ, το λένε εμπράκτως όλοι οι άνθρωποι που μένουν χρόνια τώρα στην ζωή μου και με στηρίζουν όποτε χρειαστεί με όλη τους την καρδιά... Και είναι δόξα τον Θεό και αρκετοί και ένας και ένας, με την πιο καλή έννοια ever.. Και προφανώς δεν έχω μόνο προτερήματα, μάλλον τα ελαττώματα μου υπερισχύουν αριθμητικά, όμως το περίεργο είναι πως αυτοί που ξινίζουν, ξινίζουν πάντα εκ των υστέρων.. Και αφού έχουν φάει την πόρτα στα μούτρα... Και επειδή οι πόρτες πονάνε, μετά, όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια, και στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα, και όλα αυτά τα γύφτικα εμπριμέ...

Κατά τα άλλα, σήμερα έχει λιακάδα, το σαββατοκύριακο είναι προ των πυλών, και μετά από μια εποικοδομητικότατη συζήτηση με τον Ζ. και την Λιάνα και ένα με(η)λάκι από τον Π. που τον αδίκησα και τον στεναχώρησα πάλι η γαϊδούρα,  αποφάσισα πως είναι ώρα να αλλάξω πορεία πλεύσης..  Και να τελειώνω με αυτά που με ενοχλούν once and for all.. Γιατί τελικά ο πολιτισμός μας δεν είναι ούτε στις ακριβές μας τσάντες, ούτε στην όποια μας καλλιέργεια, ούτε καν στον τρόπο με τον οποίο συμπεριφερόμαστε στους γύρω μας.. Είναι στον τρόπο με τον οποίο διαχειριζόμαστε τα ελλείμματα και τις ανασφάλειες μας.. Και στο κατά πόσο μπορούμε και έχουμε την μαγκιά να τα κάνουμε κουπί που θα μας πάει παρακάτω αντί για βαρύδι που θα μας παρασύρει στον βυθό..

Κατά τα άλλα και πίσω στα απλά και καθημερινά, ήρθε μόλις και το καινούριο μου πλυντήριο - αλήθεια γιατί αυτές τις καινούριες συσκευές χρειάζεται να έχεις μαστερ στα ηλεκτρονικά για να τις χρησιμοποιήσεις?- και όταν καταφέρω να το βάλω να δουλέψει λέω να πάω για έναν καφέ με τις φίλες μου και μετά να πεταχτώ μέχρι το Optical να δοκιμάσω κάτι πολυεστιακούς φακούς που κάνουν θαύματα λέει με την πρεσβυωπία. Σκεφτόμουν την επέμβαση γιατί έχω βαρεθεί να είμαι τυφλή σαν νυχτερίδα χωρίς τα γυαλιά μου, αφήστε που μου χαλάνε και την εικόνα του μικρού παιδιού που έχω για τον εαυτό μου... Αν μπορώ όμως να το λύσω το θέμα χωρίς χειρουργείο, εννοείται πως θα το κάνω τρέχοντας.. Θα δω και θα σας πω.. 

Αυτά τα βιαστικά για σήμερα και έχω να απαντήσω και στα σχόλια  των δύο προηγούμενων ποστ.. Θα το κάνω το απόγευμα, έχετε τον λόγο μου...  Φιλιά πολλά και δες τε και τι λέει το ωροσκόπιο μου σήμερα.. Μαγικό?

Daily Horoscope: February 11, 2011.

Capricorn.

Know when enough is enough. Save yourself from getting stuck with too little too late. Plan for your future comfort as well as your immediate satisfaction -- you can be happy now and later.
  • Compatibility: Aries
  • Mood: Happy
  • Lucky Color: Blue
  • Lucky Number: 51
  • Lucky Time of Day: 6pm 
  •  
  • Υ.Γ. Απαντώ εδώ στο πρώτο ανώνυμο σχόλιο γιατί μου άρεσε ο τρόπος που το έθεσε.. Στο βασίλειο μου, όλα βαίνουν καλώς πια.. Η επανάσταση πνίχτηκε .... στα απόνερα της και τελικά η σιδερένια γροθιά που κρύβεται μέσα στο βελούδινο γάντι είναι μύθος... Αυτό που κάνει την πιο αποτελεσματική δουλειά είναι η σκούπα... Ξέρεις, φσουτ φσουτ και έξω από εδώ..:-))) 
  • Επίσης, άσχετο αλλά και πάρα πολύ σχετικό, υπάρχει μια περιζήτητη, πριβέ, λευκή καρτούλα που ούτε από τον ουρανό πέφει ούτε ανανεώνεται για δεύτερη χρονιά από μόνη της..Το ότι ανανεώθηκε λοιπόν παρ' όλα αυτά αποτελεί σίγουρη απόδειξη πως τελικά, το σύμπαν έχει και γνώση, και χιούμορ...:-) Το ίδιο και εγώ...

11 comments:

Anonymous said...

Γιατί έχουμε άραγε την εντύπωση ότι και πάλι αυτό το ποστ απευθύνεται σε έναν μόνο και όχι σε όλους τους αναγνώστες γενικά??? Τι τρέχει στο βασίλειό σου????

Anonymous said...

Xekola leme apo tis malakies kai asxolisou me tipota sovaro. Kai stamata na tsakonesai me tous lathos antropous. Ektos kai an to kaneis gia na sou steilei ton asorti skoufo alla P. min masiseis. lol.
Z.opos Zorro

http://ablondiesplace.blogspot.com/ said...

Poios einai autos o Zoro epitelous pou ta leei ola starata kai mpam?
(kai exei kai dikio?):)

δεσποιναριον said...

ΩΩΩΩ συγχαρητηρια για το βραβειο! Και οντως ασχολησου με κατι σοβαρο. Πες ποιους ευχαριστεις τελος παντων!! :P Φιλακια!

Anonymous said...

Πόσο μου άρεσε αυτός ο απολυταρχικός επίλογος! Ο φίλος σου ο Ζ. έχει απόλυτο δίκιο. Διακρίνω και εγώ μια υπερβολή στο πόσο ασχολήθηκες με το θέμα αυτό και δεν έχεις κανέναν λόγο να το κάνεις. Αφου στο λέει και το ζώδιο σου βρε συ. Κάνε σχέδια για το μέλλον και απόλαυσε το παρόν.
Θοδωρής.

Tali said...

Eυακι μολις μαθεις για τα γυαλια πες οντως!
Δεν υπαρχει χειροτερο απο το να πας καπου για πρωτη φορα επισκεψη και να μη μπορεις να διαβασεις τα ονοματα στο θυροτηλεφωνο!!! μετα απο αυτο νιωθω σαν την Ακροπολη!!
-στα άλλα δεν θα σχολιασω τιποτα ...πας για άλλα::))))))

My blueprint said...

Κανονικά θα έπερεπε το δώρο να είχε ροζ χρώμα. Τότε θα σου πήγαινε τέλεια!! Φιλιά
Δέσποινα

katrine said...

Πετάμε και κάτι Εύη μου, ξεσκαρτάρουμε, λέμε!!

Φιλιά για ένα λαμπερό ΣΚ:))

elekat said...

Ναί ρε, εσύ είσαι έξω καρδιά αλλά όταν χρειαστεί δε μασάς και τα λες και χύμα αλλά και τσουβαλάτα χωρίς εμπριμέ!!

p.s. Τι είναι η καρούλα;;;

Anonymous said...

http://www.esnips.com/doc/cad54438-d53c-4aa6-aff9-e727835616f5/Pink-Floyd---Wish-You-Were-Here

fevis said...

Γενικό σχολιάκι σήμερα εδώ.. Σας κούρασα, το ξέρω.. Μου το είπε χτες ακόμα και ο Μάνος που σπάνια εμπεμβαίνει σ΄ αυτά που λέω, κάνω ή γράφω.. Οπότε να το κλείσουμε εδώ το θέμα και να πάμε παρακάτω, ναι? Φιλιά πολλά σε όλους και σόρρυ αλλά καμιά φορά τρώω και εγώ τα κολλήματα μου... :-)