Sunday, March 6, 2011

Η θεωρία των φρούτων και άλλα εμπριμέ...

Σήμερα το πρωί με περίμενε ένα ακόμα μέηλ από αυτά που μου έρχονται κάθε τόσο  τον τελευταίο καιρό με σκοπό να με στεναχωρήσουν ή να μου σπάσουν τα νεύρα.. Και απορρώ πραγματικά πως γίνεται και ο ανώνυμος αποστολέας  δεν καταλαβαίνει πως το μόνο που κάνει είναι να χαλάει την ενέργεια και να σπαταλάει τον χρόνο του.. Και το δικό μου βέβαια μαζί γιατί κανονικά θα έγραφα ένα άλλο ποστ αλλά δεν πειράζει.. Είναι ευκαιρία να χρησιμοποιήσω για παράδειγμα την θεωρία του Γιάννη (Χοϊμέ) για τα φρούτα... 


Αν εγώ λοιπόν είμαι - ας πούμε- ένα ροδάκινο, δεν μπορώ να μπω στην διαδικασία να συγκριθώ με ένα λεμόνι... Δεν γίνεται.. Είμαστε άλλα φρούτα που απευθυνόμαστε σε άλλους καταναλωτές... Και έτσι, όσο και αν μερικοί προσπαθούν να με βάλουν στο τριπάκι, λυπάμαι αλλά δεν θα το καταφέρουν... Δεν είναι μόνο που με κούρασαν οι ίντριγκες, και τα λόγια, και τα υπονούμενα.. Είναι που είμαι βέβαιη πως θα κουράσουν τελικά και όλους όσους ακουμπάνε έστω και από σπόντα οπότε φροντίζω να παραμένω εκτός του σκηνικού γιατί δεν θέλω κατά κανέναν τρόπο να με πάρουν τα απόνερα του ναυαγίου ενός άλλου πλοίου... Και για να επιστρέψω στην θεωρία των φρούτων, αν κάποιος μπορεί να φάει το ροδάκινο αλλά προτιμάει το λεμόνι πάει να πει πως απλά έχει άλλα γούστα.. Και αυτή είναι και η χάρα της ζωής, έτσι δεν είναι? Πως σ΄αυτό το μεγάλο μανάβικο με την τεράστια ποικιλία, υπάρχει χώρος για όλους και όλοι μπορούν να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες τους και αν ψάξουν αρκετά, να βρουν το φρούτο που ταιριάζει ακριβώς στον ουρανίσκο ή την αγαπημένη συνταγή τους.. Και έτσι, τα ροδάκινα δεν έχουν κανέναν λόγο ούτε να ανταγωνίζονται, ούτε να τραβάνε κανένα ζόρι με τα λεμόνια.. Ή με κανένα άλλο φρούτο γενικά.. Ο μόνος πιθανός ανταγωνισμός είναι ανάμεσα στα ίδια φρούτα - εκεί ναι, ένα ροδάκινο μπορεί να είναι πιο φρέσκο και πιο ζουμερο από ένα άλλο - όμως στην τελική, ακόμα και τα πολύ ώριμα  ή λίγο χτυπημένα φρούτα κάνουν εξαιρετικές μαρμελάδες... :-)


To make a long story short, μου πήρε πολύ κόπο και πολύ χρόνο για να κατορθώσω να βγω από το τούνελ της μαυρίλας των τελευταίων μηνών της ζωής μου και πραγματικά τα ζαρζαβατικά κάθε είδους είναι το τελευταίο πράγμα που με απασχολεί... Και εκείνο που δεν έχει την παραμικρή πιθανότητα να μου χαλάσει την ζαχαρένια μου.. Έχω άλλα  πράγματα να ασχοληθώ και άλλα σχέδια πολύ πιο ενδιαφέροντα.. Μέσα στα πλαίσια της τεράστιας ανάγκης που νοιώθω για αλλαγές, αποφάσισα να reinvent my look... Έκανα την αρχή με τους καινούριους χρωματιστούς φακούς επαφής μου - platinum gray color-  και με δέκα κιλά που χάθηκαν σχεδόν χωρίς να το καταλάβω με αποτέλεσμα εχτές το βράδυ να ξαναφορέσω μετά από έξι - ίσως και παραπάνω- χρόνια ένα παντελόνι που είχα κρατήσει στην ντουλάπα μου απλά και μόνο επειδή μου άρεσε πολύ για να το πετάξω.. Την επόμενη Παρασκευή σειρά έχουν τα μαλλιά μου που θα τα ανοίξω κι άλλο και θα τα κουρέψω... "Bangs" ,δηλαδή βαριές αφέλειες και τα υπόλοιπα μακριά και ίσια, αυτή ήταν η απόφαση στην οποία καταλήξαμε με τον Βαγγέλη μετά από μια μεγάλη συζήτηση που πήγε και ήρθε σε διάφορα θέματα στην διαδρομή, του Λονδίνου συμπεριλαμβανομένου... Αλλά για να είμαι δίκαιη, τα credits πρέπει να τα πάρει ο Π. γιατί δική του ήταν η αρχική ιδέα για το συγκεκριμένο κούρεμα.. Το look γενικότερα άλλωστε είναι και μέρος του expertise του... Και για να είμαι ειλικρινής, νοιώθω ήδη τόσο ανανεωμένη και τόσο happy, hovercraft κανονικό -εχτές το βράδυ πραγαματικά άκουσα ενθουσιώδη σχόλια και δεν το λέω ψωνίστικα, το λέω για να χαρείτε μαζί μου όσοι με συμπαθείτε - που όλα τα υπόλοιπα, τα χαζά και τα ανούσια, δεν με ακουμπάνε καν.. Η ζωή μου μπαίνει back on track, είμαστε όλοι καλά, γεροί, δυνατοί και ενωμένοι, περνάω υπέροχα με τις φίλες μου, οι κολλητοί μου είναι πάντα δίπλα μου να με στηρίζουν στα πιο απίθανα projects ever, το καλοκαίρι έρχεται και το νησάκι μας περιμένει και ετοιμάζω και ταξίδι σύντομα... Τι άλλο να θέλω για να ανασηκώνω αδιάφορα τους ώμους στην μιζέρια? Αφήστε που είναι μαθηματικώς αποδεδειγμένο πως ότι ενέργεια δίνουμε, αυτή παίρνουμε πίσω όταν έρθει η ώρα.. Και εγώ λοιπόν δίνω ότι καλύτερο, πιο ροζ και χαμογελαστό έχω, και αγάπη αληθινή σε εκείνους που την αξίζουν, και δόξα τον Θεό, μέχρι σήμερα το σύμπαν εξακολουθεί να μου χαμογελά.. Με μικρά διαλλείματα για να μην ξεχνάω να εκτιμώ αυτά που έχω... 


  Καινούρια ματάκια και μια τελευταία φωτογραφία με το μαλλί προ του κουρέματος..:-)))


Καλημέρα και πολλά φιλιά σε όλους.. Να έχετε μια υπέροχη Κυριακή και μια σούπερ Καθαρά Δευτέρα.. Λατρεύω τα τριήμερα..Και αύριο το πρόγραμμα έχει πολύ σούπερ γαστρονομική ανταπόκριση so... stay tuned... :-)

15 comments:

elekat said...

Α αναυπομονώ να δω τα καινούρια μάτια!!!
Οσο για τα υπόλοιπα, άσε τους μίζερους στη μιζέρια τους! :)
Ωχου πιά με τους κομπλεξικούς...

Multi psi said...

EVIIIIIIII!!!! To'pes kai to'kanes!!!!

Teleia!!!!!!
kai to mati fovero!!!!! kai ta mallia episis!!!!!
Ti anagi exeis koritsara mou na sygritheis esy me alla frouta!!!

Kai zoumpourlou pou eisai, nai...tha to po....ekpembeis tetoia omorfia, zestasia, xara kai kalosyni giati vgainei apo tin psyxoula sou!!! nai, rodakinaki mou!!!

Astous loipon na asxolounte mazi sou....apla deixnei oti den exoun tipota kalitero na kanoun...kai stin teliki tha eprepe na se kolakeyei ayto....

Eisai telika oraio "themataki"!!!!!!

orfia said...

Eχει πολλα φρουτα εκει εξω Ευη μου!.Το θεμα ειναι να αφησουμε τον καθενα στη τρελλα του και στον.. μαναβη που ανηκει!!!Καθεις εφ' ω εταχθη! Τα μαλλια οπως το αποφασισες θα ειναι σουπερ. Σου παει αυτο το λουκ. Οι φακοι καταπληκτικη ιδεα.!! Τι ματια παιδι μου!! Λατρευω ανανεωση. να δω ποτε θα αποφασισω εγω..να κανω τη δικη μου και πρωτα απο ολα το γυμναστηριο ..η τεμπελα!
Φιλακια πολλα.

BLUEPRINTS said...

φτου σκόρδα, κούκλα έγινες βρε συ (καλά όχι ότι δεν ήσουν δλδ...), και που' σαι, κράτα έτσι αυτή τη φρουτοθεωρία, κι ας τα λεμόνια να ξυνίζονται μόνα τους, να περάσετε τέλεια (και ναι, να κανονίσουμε να τα πούμε βρε παιδιά), φιλιά σε όλους

Anonymous said...

Rodakino? Nai. Eisai zoumeri glykia kai laxtaristi alla exeis kai to koukoutsi stin kardia pou an den prosxei kapoios boprei na spasei ta dontia tou.lol Ta lemonia tromeri paromoiosi. Exypno mou frouto esi!
Z.opos Zorro

ellinida said...

6 χρόνια μπλογκ φαντάζεσαι τι μου έχουν γράψει από κακίες... Μίζερα ανθρωπάκια που ποτέ δεν θα τολμούσαν να στα έλεγαν διά ζώσης. Να μην τους δίνεις σημασία.

wintersea said...

Α, μου αρέσουν οι γκρι φακοί επαφής!!!
Και τα μαλλιά...
Και τα ροδάκινα........

Φιλιά πολλά!

υγ: μου αρέσει που πήρες μία βδομάδα αναβολή για το κούρεμα :))

So_Far said...

Πού πήγε το σχόλιο ; ( δεύτερη φορά ) Cyber βλέμμα, μου αρέσει. Περί φρουτοπίας τα συζητάμε αλλού. ΧΧΧΧ

δεσποιναριον said...

Υπεροχα ματια! Ομως οτι χρωμα και να εχουν, ειναι το βλεμμα που αυτο που εκπεμπουν που αξιζει. Φιλια και καλη Σαρακοστη!

Anonymous said...

Πωωωω ματάρες! Σου πάνε σαν φυσικά μάλλον φταίει το χρώμα των μαλλιών και το δέρμα σου που είναι κι αυτό ανοιχτό. Ωραία αλλαγή περιμένουμε και τις υπόλοιπες.
θοδωρής

Tali said...

δευτερο σχολιο γιατι το πρωτο εβγαλε ερορ

πολυαγαπημενη παρακαλω στειλε ταχυστα τη διαιτα στην μικρη καλη ξανθια φιλη
ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΘΕΛΩ!:)

Κατα τα αλλα σοβαρα υπαρχει κοσμος που στελνει κακα μεηλ??
και μαλιστα ανωνυμα?? μα ποση χολη και ποσο οξος πια??


παρακαλω αδιαφορησε ..!
Τα ματακια υπεροχα και στις ξανθες πανε τα παντα:)εισαι κουκλιτσα

κι εγω αν ημουν φρουτο θα ηθελα να ημουν φραουλιτσα..:))
τι γνωμη εχει αραγε ο Χοιμε γι αυτο???


ματςςςςςςςςς

Anonymous said...

Εξαιρετική αυτή η θεωρία των φρούτων. Θα την έχω κατά νου για κάτι κομπλεξικούς (χεχε)... Μπάι δε γουέι, το μαλλί ωραίο :) Καλή εβδομάδα! (τι καλά να ήταν 4ήμερο, 5ήμερο μη σου πω...) :)

Anonymous said...

τα ματια,τελεια!!
το καθαρο σου βλεμμα ομως,ειναι αυτο τελικα ,
που μετραει!
χρυσα

katrine said...

Ε πέστο για τα ματάκια !! Δε πάω καλά! Χθες στο φσμπκ που το πες δεν έδωσα σημασία, σας κοιτούσα τα ομορφοκόριτσα μαζί και δεν το πιασα. Είναι σκέτη γλύκα η ματιά σου Ευη μου καθαρή και πέρα για πέρα αληθινή, έτσι ακριβώς όπως την έκρινα απ την πρώτη στιγμή. Όσο για το μαλλί πιστεύω θα σε κάνει ακόμη πιο ξεχωριστή. Αναμένουμε!! Α και μη ξεχάσω το άσπρο σου πάει πολύ, μη ξανακούσω να μη το βάζεις:)))

Τι λέγαμε για τα φρούτα??

Θυμάσαι λέγαμε για τον αντίλαλο?? Αγάπη-αγάπη, μίσος-μίσος.

Σου στέλνω ολόγλυκα φιλιά να σκάσουν οι οχτροί:D

fevis said...

elekat@Αφημένους τους έχω παιδι μου... Αυτό είναι και το νόημα του ποστ...:-)

Multi psi@ Είδες? Αφού στο είπα, έχω μεγαλεπήβολα σχέδια..:-))) Κατά τα άλλα, με κολακεύει που ασχολούνται, ανησυχώ λίγο όμως που ασχολούνται όλοι οι ζαβοί...:-))) Φιλάκια..

orfia@ Πολλά φρούτα αλλά και πολλούς μανάβηδες φίλη..:-) Τα μάτια είχαν μεγάλο σουξέ είναι η αλήθεια..:-) Φιλιά..

Blueprints@ Σουηδικό ροδάκινο λέμε αγαπημένε... Ξανθό γαλανομάτικο και τρία sizes μεγαλύτερο απο το κανονικό..:-)))) Φιλάκια..:-)

Z. opos Zorro@ Κουκούτσι ε? Μα τι έξυπνο και λατρεμένο αγόρι που είσαι εσύ όμως!!!!

ellinida@ Μην νομίζετε, θα μπορούσα να γράψω βιβλίο κανονικό και εγώ με τα σχόλια των ανωνύμων αλλά δεν βαριέστε.. Καλή καρδιά..:-)

wintersea@ Θα το κάνω όμως φίλη.. ¨Οπως όλα τα υπόλοιπα, είναι μέχρι να πάρω την απόφαση.. Άμα την πάρω δεν έχει επιστροφή..:-))

So_Far@ Άντε ντε! Περιμένω να πάρω το Cyber βλέμα μου και να έρθουμε αν πιούμε καφέ μαζί σου..:-)

δεσποινάριον@ Αχ φιλενάδα μου!!! Τέτοια μου λες και με κάνεις λιώμα..:-))) Φιλάκια πολλά..

Θοδωρής@ Μου άρεσε το extra large του επιφωνήματος... Ταιριάζει και με το υπόλοιπο setting...:-)))

talisker@Δίαιτα δεν έχει φιλενάδα μου.. Απλά τρώω μια φορά την ημέρα κανονικά.. Και δουλέυει το σύστημα γιατί αδυνατίζω.. Κατά τα άλλα αδιαφορώ και... οπλοφορώ...:-))) Φιλιά!!!!

Chrysoulaki@ Ο Χοίμες είναι ο βασιλιάς της θεωρίας.. Εμείς καμιά φορά δυσκολευόμαστε να τις κάνουμε πράξη αλλά τελικά, τα καταφέρνουμε.. Φιλάκια..

Χρύσα@ Ευχαριστώ πολύ!!!! Φιλιά πολλά..

katrine@ Λες ε? Οκ.. Φιλιά...