Thursday, March 24, 2011

Καλή Αρχή!!!!!


Δεν θα μπορούσα να μην το γράψω φυσικά!!! Παρόλο που ακόμα είναι σε φάση δοκιμαστική μέχρι τις 6 Απριλίου που θα ανέβει με όλες του τις λειτουργίες και τα applications σε πλήρη ανάπτυξη, από σήμερα το site του αγαπημένου μου είναι γεγονός.. Και είμαι πολύ χαρούμενη και πολύ περήφανη, και επειδή έζησα από κοντά όλους αυτους τους μήνες προετοιμασίας που χρειάστηκαν, αλλά και την καριέρα του από την μέρα που την ξεκίνησε μέχρι σήμερα, δεν μπορώ παρά να είμαι και αληθινά συγκινημένη.. 

Βέβαια το Food and Leisure Guide (FnL) είναι μια προσπάθεια ομαδική και το κοινό όνειρο μια παρέας ταλαντούχων ανθρώπων που αποφάσισαν όντας ο καθένας στον χώρο του κορυφαίο όνομα να ενώσουν τις δυνάμεις τους για κάτι εντελώς μοναδικό.. Ένα site αφιερωμένο στην γαστρονομία, το κρασί, το πούρο, το ταξίδι και την ευζωία γενικότερα, με επώνυμες απόψεις, με τόλμη και ανοιχτούς ορίζοντες, πολυφωνία, και το κυρίοτερο με αυστηρές και αντικειμενικές κριτικές  μια που το site έχει μια μοναδική ιδιαιτερότητα.. Δεν δέχεται διαφήμιση από τα προϊόντα που κρίνει.. Που πάει να πει πως εστιατόρια, κρασιά και πούρα δεν μπορούν να διαφημιστούν με κανέναν τρόπο, άμεσο ή έμμεσο σ΄αυτό.. 

Πέρα από όλα αυτά λοιπόν, τα άρθρα, τις μόνιμες στήλες, τους οδηγούς και την γενικότερη ύλη που θα ανανεώνεται κάθε Τετάρτη και θα έχει να κάνει με το έξω από το σπίτι αλλά και το μέσα σε αυτό, το site θα έχει άμεση σύνδεση με το Facebook , το Myspace, το Twitter και τα υπόλοιπα sites κοινωνικής δικτύωσης, θα έχει applications για όλα τα smart phones, θα έχει ιδιαίτερα active κομμάτι για τα μέλη που θα μπορούν να σχολιάσουν τα πάντα, να ανεβάσουν τις δικές τους απόψεις, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς, events και ταξίδια, να διαμορφώσουν τις προσωπικές τους σελίδες, να μοιραστούν τα άρθρα που τους ενδιαφέρουν ή να ανεβάσουν δικά τους, και άλλα τέτοια πολύ cool έτσι ώστε, σιγά σιγά να δημιουργηθούν ομάδες ανθρώπων με κοινά ενδιαφέροντα... 

Τέλος, το Food and Leisure Guide είναι στημένο πάνω σε μια πλατφόρμα  με απίστευτες δυνατότητες που υποστηρίζει μέχρι και web TV, οπότε όπως μπορείτε να φανταστείτε, sky is the limit.. Και σας διαβεβαιώ πως παρόλο που δεν μπορώ και δεν πρέπει να πω περισσότερα, με τον καιρό η ομάδα θα σας εντυπωσιάσει γιατί έχει απίστευτες ιδέες και την φιλοδοξία - αλλά και το κέφι- να κάνει κάτι εντελώς καινούριο στον χώρο..

Ο Γιώργος Φλούδας, η Κατερίνα Κατώπη, ο Γιάννης Ντρενογιάννης, η Βάλυ Βαϊμάκη, η Μικαέλα Θεοφίλου, ο Θύμιος Βούλγαρης, ο Ηλίας Μαρινάκης, η Λίλα Καραποστόλη, η Δάφνη Μοντεσάντου, ο Πάνος Δεληγιάννης και εγώ, σας καλοσωρίζουμε λοιπόν σε αυτή μας την καινούρια προσπάθεια και ελπίζουμε να σας έχουμε δίπλα μας σε όλη την διαδρομή που προβλέπεται συναρπαστική και υπέροχη.. Μαζί μας, φίλοι αγαπημένοι που ζουν στο εξωτερικό  και ξέρουν να τρώνε καλά χωρίς να είναι "ειδικοί" όπως η δικιά μας Δέσποινα Παυλή, ο Peter Stat και άλλοι που έπονται θα μας κρατάνε ενήμερους για τις διεθνείς γαστρονομικές εξελίξεις και θα μοιράζονται τις εμπειρίες τους στα εστιατόρια του κόσμου, δημόσια πρόσωπα από διάφορους χώρους θα μας παρουσιάζουν την "ημέρα τους στο πιάτο",   πολλοί επώνυμοι του χώρου της γαστρονομίας που θα κάνουν guest εμφανίσεις, και φυσικά... σιγά μην λείπουν τα blogs.. Που ακόμα δεν έχουν ανέβει αλλά θα είναι παρόντα και θα δίνουν και αυτά τον δικό τους τόνο στο project.. Πως αλλιώς θα μπορούσε να γίνει άλλωστε... :-)

Wish us luck λοιπόν και μοιραστείτε την χαρά μας.. Σήμερα είναι πραγματικά μια υπέροχη μέρα... 

Υ.Γ. Δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον Βίκτωρα, τον Παύλο και την Smiling Hippo που έκαναν το όνειρο διαδικτυακή πραγματικότητα... Είστε οι ήρωες μου!!!!




29 comments:

Fofi said...

Σας εύχομαι κάθε δυνατή επιτυχία με αμέτρητα "χτυπήματα"!!! Ήδη έκανα τις πρώτες βόλτες στο site. Αισθητικά άψογο, περιμένω με αγωνία να το δω μετά τις αρχές Απριλίου σε "πλήρη ανάπτυξη".

δεσποιναριον said...

Ειναι μεγαλη τιμη για μενα η προταση του Πανου κι της Ευης για συνεργασια σ΄αυτο το καινουργιο σαϊτ. Και εντελως συγκρατημενα προς το παρον ευχομαι να σταθω ανταξια αυτης της τιμης. Θα προσπαθησω. Σημερα στην πρεμιερα που μπηκα και το ειδα λιγο, ομολογω οτι ειναι πολυ καλυτερο απο οτι το φανταστηκα. Δεν μπορω να προσθεσω κατι αλλο για τωρα. Απλα ευχομαι τεραστια επιτυχια σ' αυτη την ολοκληρωμενη προσπαθεια και δε βλεπω την ωρα να γινει και η επισημη πρεμιερα ωστε να το προωθησω καταλληλα. Μπραβο παιδια!

Anonymous said...

Να σκίσετε! Ετοιμάζω την μέρα μου στο πιάτο.
Α.

katrine said...

Ολόψυχα καλή επιτυχία Εύη μου. Υπέροχη δουλειά πραγματικά δεν έχω λόγια. Πολύ όμορφο!!
Θα είμαστε όλοι κοντά, σε όλα:)))

Σuγχαρητήρια σε όλους με φιλιά:)))

Πέννυ said...

Συγχαρητήρια για το νέο σας πόνημα... δηλώνω ενθουσιασμένη με το αποτέλεσμα, τόσο το αισθητικό (πολύ ωραίο στήσιμο και χρώματα) όσο και από τα άρθρα που διάβασα...
Περιμένω ανυπόμονα την πλήρη λειτουργία του, αλλά μέχρι τότε στέλνω πολλές ευχές για καλή επιτυχία!!!

elekat said...

Το site είναι πραγματικά υπέροχο και το λέω αντικειμενικότατα και με κάθε ειλικρίνεια!
Πολύ καλή και επαγγελματική δουλειά με προδιαγραφές να γίνει απίστευτα ενδιαφέρον με όλες αυτές τις δυνατότητες που προσφέρει!
Καλορίζικο, καλοτάξιδο, εύχομαι τα καλυτερότερα και δεν αμφιβάλλω καθόλου ότι θα σκίσετε!

Anonymous said...

Χαίρομαι πολύ με τη χαρά σας, μ΄αρέσει πολύ το μπλόκ σας, ελπίζω να μ΄αρέσει τόσο και το σάιτ σας.
Καλορίζικο λοιπόν, καλοστέργιωτο και να έχει μια μεγάλη και λαμπρή πορεία.
Εβίτα.

Multi psi said...

Syxaritiria kai apo mena fili....

Elpizo na pane olla deksia giati apla....to aksizete!!!

Mpravo!!!

BLUEPRINTS said...

είναι σίγουρη η επιτυχία γιατί το μεράκι πάντα ανταμοίβεται, να είστε όλοι καλά, δημιουργικοί κι ευφάνταστοι, το site παρότι αρχή σκίζει και είναι σίγουρο ότι θα γίνει σούπερ, φιλιά και κάθε χαρά

Glayki said...

κάθετι καινούργιο,δημιουργικό και ποιοτικό με ενθουσιαζει ,ιδιαίτερα αυτη την περίοδο!

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ και
δημιουργική συνέχεια για το μέλλον!!!!!
φιλιά πολλά!

wintersea said...

Καλή αρχή λοιπόν!!! Έχει πολύ "φαΐ" και δεν εννοώ μόνο κυριολεκτικά :)

Περιμένω να δω την πλήρη έκδοση, αλλά η δουλειά που έχει πέσει φαίνεται!!!

Πολύ μου αρέσει :))))

Anonymous said...

Opos lene kai sto xorio mou to kalo pragma argei na ginei (alla ama ginei poios mas pianei).Egine loipon kai oi ipoloipoi tha fane tin skoni sas.
Z. opos Zorro

man about town said...

Υπεροχο!!!!Και τι καταπληκτικοι συνεργατες,χαχα!
Φιλια στον διευθυντη ;-)
Και σε σενα πολλα πολλα

maria λεμονατη! said...

καλη δουλεια! με εκανε να θυμηθω τη φανταστικη τσουκνιδοσουπα που εφαγα στο le coupe gorge στο παρισι τι ονομα! εκει δοκιμασα και καγκουρο ναι το τολμησα τοσο μαρεσει να δοκιμαζω καινουργιες γευσεις α και μολις ενημερωθηκα οτι τα whoopie pies απειλουν να εκθρονισουν τα cup cakes...

Anonymous said...

Καλή πορεία λοιπόν, παρότι με έχετε κατατάξει στους εχθρούς γνωρίζω προσωπικά και εκτιμώ δυο-τρεις από τους συνεργάτες σας. Ελπίζω να μην το ξεφτιλίσετε με την καλή ζωή για λίγους, και όταν υπάρξουν έσοδα να γίνει δίκαιη μοιρασιά. Λίγο βλαχιά κάνει το αγγλικό όνομα.

Anonymous said...

kalotyxo !! polla filakia k stous dyo sas, tha perasw argotera na apo ekei :-))
k perimenw na to dw ex'oloklhrou kai sta agglika.
Doris

Anonymous said...

Καλή αρχή!Χρειάζονται τέτοιες προσπάθειες και είμαι σίγουρος πως όλοι θα τις στηρίξουν και θα τις υποστηρίξουν. Εμείς σίγουρα. Ευχές και φιλιά και στους δυο σας.
Θοδωρής

maria λεμονατη! said...

ισως ενας απο τους πιο μεγαλους και τολμηρους τιτλους στο διαδικτυο αφιερωμενος σε γαστριμαρικες ιδεες
http://whatthefuckshouldimakefordinner.com/

orfia said...

Μπαινω και ξαναμπαινω!!! Εχει τοσα πολλα να δεις και να μαθεις!!!! και παλι συγχαρητηρια σε ολους σας Ευακι!!

Taste Advisor said...

Καλή Αρχή! Που είναι δεδομένη!
Εξαιρετική δομή και επιλογή συνεργατών και μόνο αυτά φτάνουν για την σίγουρη επιτυχία σας.
Συγχαρητήρια και respect για το ότι δεν διαφημίζεται ότι κρίνετε........ Θέλει πολλά μα πολλά και κότσια για να το κάνεις αυτό!
Θα είμαι μόνιμη " πελάτισσα"
Φιλιά καλοκαιρινά σήμερα!

Anonymous said...

Καλή αρχήήήή! Τα καλύτερα εύχομαι! :)

ΠΑΥΛΟΣ said...

Δεν χρειάζονται ευχαριστίες. Ήταν κάτι που το πίστεψα από την πρώτη στιγμή που το άκουσα. Από εκεί και πέρα ήταν θέμα χρόνου και ευτυχών συγκαιριών το να γίνει!!!

υγ Και σίγουρα θα γίνει κάτι πολύ μεγάλο!!!

aremare said...

Συγχαρητηρια και πάντα πρωτοπόροι!

Anonymous said...

καλη αρχη,Ευακι! ειμαι σιγουρη οτι θα παει καλα! υπαρχεικεφι ,διαθεση,γνωσεις,οποτε...η καλυτερη συνταγη!
χρυσα

Tali said...

Eυακι μου οπως σου ειπα και αλλου , εισαι σε ενα απο τα στοιχεια σου και η ζωντανη αποδειξη οτι οσο ονειρευομαστε δεν εχει ακρη ο ουρανος!!!

σε φιλω πολυ και σου ευχομαι μωρο μου τα καλυτερα σε αυτη την προσπαθεια!!!

Tali said...

Καλα η στηλη με τα τα ξενοδοχεια θα ειναι η αγαπημενη μου!:)

fevis said...

Σας ευχαριστούμε πολύ, όλους.. Ελπίζω να περάσουμε όμορφα, όλοι μαζί..:-))) Φιλιά..

crispy said...

Καλή αρχή! Εύχομαι τα καλύτερα! Το layout του site είναι εξαιρετικό και πολύ όμορφο και λειτουργικό. Ανάμεσα στους συνεργάτες διέκρινα και αγαπημένα ονόματα (Κ. Κατώπη -πόσο μου αρέσει να διαβάζω τα ταξιδιωτικά της άρθρα!-, Β. Βαϊμάκη κλπ).
Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Irene said...

Ειλικρινείς ευχές! Θα είμαι regular reader, that's a promise!