Thursday, September 30, 2010

Απάντηση στον ανώνυμο ανθρωπάκο...

"Anonymous said...
Ξέρω ότι δεν θα το δημοσιεύσεις αλλά στο χρωστάω. Στον χώρο του Τύπου γίνεται μεγάλη σφαγή αυτή την ώρα. ΝΑ ΦΑΤΕ ΣΚΑΤΑ ΜΠΟΥΡΖΟΥΑΔΕΣ.
September 30, 2010 2:36 AM"

Σιγά μη και δεν το δημοσιεύσω... Λέτε να ντραπώ? Για ποιον ακριβώς λόγο? Δεν είμαι εγώ το μικρόψυχο ανθρωπάκι που χαίρεται επειδή κλείνουν εφημερίδες και άνθρωποι χάνουν την δουλειά τους.. Εσείς είστε.. Γιατί αν νομίζετε πως επειδή κλείνει το καθημερινό ΒΗΜΑ αυτός που θα έχει πρόβλημα θα είναι - ας πούμε- ο Πρεντεντέρης, είστε και ηλίθιος/α εκτός από μικρόψυχος... Βλέπτε, δυστυχώς ή ευτυχώς όταν κλείνει ένα έντυπο για να μιλήσουμε για τον χώρο των μέσων αφού εκεί το τοποθετήσατε το θέμα, ούτε ο εκδότης, ούτε ο διευθυντής, ούτε οι επώνυμοι, υψηλόμισθοι δημοσιογράφοι είναι οι πραγματικά χαμένοι... Αυτοί θα την βρουν την άκρη τους, με τον έναν ή το άλλο τρόπο... Εκείνοι που έχουν και θα έχουν το πραγματικό πρόβλημα θα είναι οι λιγότερο γνωστοί δημοσιογράφοι, οι γραμματείς, οι πωλητές διαφήμισης, τα παιδιά του ατελιέ, οι διορθωτές, οι επιμελητές ύλης, οι κλητήρες, οι τηλεφωνήτριες, οι εξωτερικοί συνεργάτες.. Ένας ολόκληρος κόσμος που μένει χωρίς δουλειά και που εσείς όχι μόνο χαίρεστε γι΄αυτό αλλά το λέτε κιόλας, έστω και κρυμμένος πίσω από την ασφάλεια της ανωνυμίας σας με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που κρύβονταν στην κατοχή οι δοσίλογοι πίσω από τις κουκούλες τους...
Εγώ λοιπόν, σας απαντώ επωνύμως, πως είναι λυπηρό που στους πολύ δύσκολους καιρός που ζούμε, ανθρωπάρια σαν και σας επιμένουν να εξακολουθούν να βλέπουν το δέντρο και να χάνουν το δάσος.. Οι δουλειές που κλείνουν, είτε είναι εφημερίδες και περιοδικά, είτε είναι μαγαζιά λιανικής και εταιρίες, είτε είναι κλειστά επαγγέλματα που ανοίγουν ή ανοιχτά που εκλπείπουν, θα αφήσουν πίσω τους 1.000.000 ανέργους για φέτος... Τόσο υπολογίζουν οι ειδικοί.. Και αν εσείς λοιπόν μέσα σε όλα αυτά χαίρεστε γιατί θα "φάνε σκατά οι μπουρζουάδες" όπως πολύ κομψά το διατυπώσατε, τότε σας λυπάμαι ειλικρινά γιατί το IQ σας είναι μάλλον πολύ κάτω από τον μέσο όρο.. Και φαντάζομαι πως θα είναι πάρα πολύ δύσκολο να κουβαλάτε μαζί σας, μέσα σας, μια ζωή αυτό το απόλυτο τίποτα που προφανώς είστε, και αντιλαμβάνομαι πως αυτό και μόνο δικαιολογεί και την κακία και την χολή που βγάζετε, όμως δεν είμαι ούτε ψυχίατρος να σας κάνω τζάμπα συνεδρία, ούτε φιλανθρωπικό ίδρυμα για να σας περιθάλψω...
Και έτσι, κινδυνεύοντας να ρίξω το επίπεδο του blog μου στο δικό σας, αλλά επειδή όπως γράψατε ΜΟΥ το χρωστούσατε αυτό το σχόλιο, εμένα προσωπικά, θα σας πω πως το μόνο που μπορείτε να ΜΟΥ κάνετε εσείς και κάτι όμοιοι σας είναι να ΜΟΥ κλάσετε μια μάντρα αρχίδια... Άντε τώρα πίσω στην μίζερη ζωούλα σας και αφήστε με και μένα στην δική μου.. Έχω ένα dinner για αύριο to plan end to execute...

UPDATE:
Anonymous said...Είστε ανόητοι αν νομίζετε ότι χαίρομαι που γίνεται σφαγή. Τα σκατά να τα φάτε επειδή είστε ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ για τη σφαγή, ΜΠΟΥΡΖΟΥΑΔΕΣ. Σας βάζω στην ίδια πλευρά με Καψή και Πρετεντέρη, όχι στην πλευρά του δυστυχούς απολυμένου μικροδημοσιογράφου. Ναι, έχω απωθημένα. Μου στερείτε το όνειρο να ζήσω μια ανθρώπινη ζωή με τον τρόπο που εξαχρειώσατε το σύμπαν με τον καταναλωτσισμό σας.
ΧΑ! Για να δούμε, αυτό θα το δημοσιεύσεις;

September 30, 2010 2:10 PM

Φυσικά και θα  το δημοσιεύσω .. Χαίρομαι που μας βάζετε στην ίδια πλευρά με τον Καψή και τον Πρεντεντέρη του οποίου είμαι  και φαν - λατρεύω το βρετανικό χιούμορ- και αν όντως εγώ προσωπικά σας έχω στερήσει το  όνειρο για μια ανθρώπινη ζωή, πως θα μπορούσα να σας στερήσω και το δικαίωμα του να συνεχίσετε να ξεφτυλίζεστε από μόνος σας, πάντα ανωνύμως?

UPDATE no2: Επειδή τα ανώνυμα σχόλια σήμερα είναι πολλά και έχουμε χάσει τον λογαριασμό του ποιος είναι ποιος, απαντώ στον ανώνυμο που μου κάνει και παρατηρήσεις περί δημοκρατικότητας το εξής πολύ απλό: Ότι είπατε για μένα ελπίζω να μην έχετε παράπονο, είναι εδώ , απαντάται και κρίνεται από εκείνους που μας διαβάζουν... Δεν θα σας δώσω βήμα όμως για να κατηγορήσετε άλλους ανθρώπους, δεν το κάνω ποτέ..Και δεν προσπαθώ να δημιουργήσω εντυπώσεις, αυτό το κάνετε περίφημα από μόνος/η σας... Τα σχόλια σας όμως για τους αναγνώστες είναι δικαίωμα μου να μην τα δημοσιεύσω.. Εδώ βάζω εγώ τους κανόνες και η δημοκρατικότητα μου τελειώνει εκεί που αρχίζουν να θίγονται οι διαδικτυακοί και όχι μόνο φίλοι μου όπως και οι άνθρωποι που αγαπάω..Τέλος, μην αγχώνεστε τόσο, όπως είδατε μια χαρά τα ανέβασα τα υπόλοιπα σχόλια σας... Όταν γύρισα, γιατί είχα και να βγω- δεν ζω πάνω από τον υπολογιστή μου, έχω κι άλλα παράγματα να κάνω πέρα από το να ασχολούμαι όλη μέρα μαζί σας-  και τώρα θα πάω για ύπνο οπότε.. Ες αύριον τα (όχι και τόσο) σπουδαία..

42 comments:

Ra Ma said...

Συγνώμη, αλλά εκεί με τη μάντρα δεν άντεξα και κατουρήθηκα από τα γέλια!

Πέννυ said...

χαχαχα... λάτρεψα το conclusion της ανάρτησης... δεν είναι καλύτερα Εύη μου να τα λες και να ξεσπάς, από το να τα βάζεις μέσα σου και να στενοχωριέσαι;

aremare said...

Και λίγα είπες...

Anonymous said...

Μαλάκες υπάρχουν σε όλους τους χώρους και σε όλες τις δουλειές. Αυτός ο συγκεκριμένος μαλάκας όμως, που σε διαβάζει αν δεν σε ξέρει, δεν φαντάστηκε πως θα του απαντήσεις?Και πως...
Ο γνωστός

BLUEPRINTS said...

πολύ σωστά τα λες, αλλά δυστυχώς οι περισσότεροι Έλληνες βλέπουν κοντόφθαλμα τύπου: τα μέσα μας παραπληροφορούν, οπότε είμαστε εναντίον των δημοσιογράφων (γενικώς), τουτέστιν χαιρόμαστε όταν κλείνουν τα μέσα... ελπίζω γενικά ως λαός να καταλάβουμε την βαρύτητα και την κρισιμότητα οποιουδήποτε κλάδου θίγεται (και δεν μας θίγει προσωπικά εννοείται, γιατί τότε γινόμαστε έξαλλοι), σε φιλώ

Μιλ1 said...

Υποκλίνομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tali said...

respect!!

(που λες κι εσυ!)
σε οτι αφορα την κατασταση των ημερων! Ακριβως ετσι!
χχχ


-για τα ανωνυμα σχολια εγω ενα εχω να πω
δειξε αδοαφορία στους μιζερους
και τους κομπλεξικους

πίσω απο τετοιες αντιδράσεις κρύβεται πολύ απωθημένο
και πού να
ασχολεισαι τωρα με τα τραυματα του καθενος και της καθεμιας..

-η απαξιωση , η πλήρης όμως,
είναι η καλύτερη αντιμετώπιση..

χχχχχχχχχχχχχ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ ΜΟΥ ΜΠΟΥΡΖΟΥΑ!!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

Κάτι τέτοια ποστ με κάνουν να θυμάμαι τι με εντυπωσίασε όταν σε πρωτογνώρισα πολλά χρόνια πίσω. Κάτω από την εικόνα της χαρούμενης, γλυκιάς και κάπως επιφανειακής ξανθιάς, κρύβεται τεράστιος τσαμπουκάς και ένα μυαλό που αστράφτει.
Α.

elekat said...

Αυτό το σκεπτικό ορισμένων (σαν τον τύπο που έστειλε το μήνυμα) που χαίρονται επειδή κλείνει μια εταιρία νομίζοντας ότι χάνει ο επιχειρηματίας, δείχνει πόσο άσχετα είναι αυτά τα ανθρωπάκια...
Ο επιχειρηματίας, έστω κι αν κλείνει την εταιρία του, έχει κάνει τη μπάζα του, μικρή ή μεγάλη, εκτός από κάποιους επιχειρηματίες που όντως ρίξανε και τα τελευταία τους λεφτά ελπίζοντας ότι θα σωθεί η επιχείρησή τους.
Οι πραγματικοί χαμένοι είναι οι εργαζόμενοι που χάνουν την δουλειά τους μένοντας απλήρωτοι και χωρίς να μπορούν να διεκδικήσουν καμμιά αποζημίωση!
Και όταν κλείνει μια επιχείτηση, κλείνει μια μεγάλη πόρτα εργασίας για πολλλούς!!
Αυτό δεν το βλέπουν;;;
Η τυφλωμένοι από το μίσος για την μπουρζουαζία και για αυτούς που έχουν περισσότερα, δεν τους νοιάζει;;
Τυφλά μαλακισμένα ανθρωπάρια....

So_Far said...

Παιδί μου όταν ο άλλος δεν ξέρει από τάντρα , θα εισπράξει τη γνωστή μάντρα... πού να του εξηγείς τώρα του μπετόστοκου που νομίζει ότι ζει το Μάη του 68 ... ξέρεις κατά το "ο τελευταίος καπιταλιστής θα κρεμαστεί από τα α....α του τελευταίου βιομηχάνου" ή κάπως έτσι τέλος πάντων.

δεσποιναριον said...

Τελικα εχει θυμωσει πολυ ο κοσμος και οπου βρει ευκαιρια ξεσπαει. Τωρα γιατι στο χρωσταγε δε καταλαβα! Οταν απογυμνωθουμε τελειως απο πολιτιστικους μηχανισμους, να δουμε ποσο ευτυχεις πληβειοι θα ειμαστε. Καλα εκανες και το δημοσιευσες και απαντησες ετσι. Και σιγα μην υπαρξει και δευτερολογια. Αδεσποτοι, κακομαθημενοι, κακοτροποι, κοντοφθαλμοι, πηραν ολοι ενα πισι και ξαμοληθηκαν στην διαδυκτιακη παλη των ταξεων. Σταματω εδω γιατι θυμωσα κι εγω και δε θελω να παρω αλλη φορα. Με βρισκεις συμφωνη σε καθε σου λεξη.

Anonymous said...

Είστε ανόητοι αν νομίζετε ότι χαίρομαι που γίνεται σφαγή. Τα σκατά να τα φάτε επειδή είστε ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ για τη σφαγή, ΜΠΟΥΡΖΟΥΑΔΕΣ. Σας βάζω στην ίδια πλευρά με Καψή και Πρετεντέρη, όχι στην πλευρά του δυστυχούς απολυμένου μικροδημοσιογράφου. Ναι, έχω απωθημένα. Μου στερείτε το όνειρο να ζήσω μια ανθρώπινη ζωή με τον τρόπο που εξαχρειώσατε το σύμπαν με τον καταναλωτσισμό σας.
ΧΑ! Για να δούμε, αυτό θα το δημοσιεύσεις;

Fofi said...

Όταν διάβασα χθες το σχόλιο σκέφτηκα "λές να κλείσει πάλι για μερικές μέρες?"
Αλλά ευτυχώς απάντησες και μάλιστα με αυτό το υπέροχα οργισμένο και εύστοχο post!!!!

Fofi said...

Στον ανώνυμο: Μα πόσο ηλίθιος και κομπλεξικός μπορεί να είναι κάποιος?

Anonymous said...

Ναι, οι απολυμένοι είμαστε κωλόπαιδα. Έτσι θα ήσασταν κι εσείς αν δεν είχατε να πληρώσετε το ενοίκιό σας, μη σας πω ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ αν κρίνω από την προσκόλληση που έχετε στα υλικά αγαθά. Εσείς πάλι που θα διατηρήσετε τις θέσεις σας βρέξει χιονίσει, όχι επειδή είστε καλύτεροι στη δουλειά σας από εμάς, αλλά επειδή έχετε τις σωστές διασυνδέσεις, τι ακριβώς είστε; Απαξιώσατε τον ελληνικό Τύπο και τώρα την πληρώνουν οι πιο αδύναμοι. ΧΑΡΑΜΗστήκαμε!

La Gigi said...

έλα μουνί στον τόπο σου και πούτσο μη γυρεύεις, αυτό ακριβώς σκέφτηκα τη στιγμή που διάβασα το σχόλιο στο προηγούμενο ποστ και μπαρδόν για τη γαλλικούρα, αλλά σε γαλλόφωνο μέρος ζω :)

So_Far said...

Συγνώμη που επεμβαίνω αλλά από όσο ξέρω η κυρία Φέτση δεν είναι ούτε ο Πρετεντέρης ( ευτυχώς ), ούτε ο Καψής ( ακόμα πιο ευτυχώς ) , ούτε ο Ψυχάρης ( ευτυχώς εις τη νιοστή ). Αφήστε που είναι επίσης απολυμένη από γνωστό εκδοτικό οίκο γιατί εξέφρασε την άποψή της για χυδαιότατο εξώφυλλο πριν 1-2 χρόνια.
Μήπως οι αιτίες είναι αλλού και ακολυθείται η λογική του φταίει το γαϊδούρι χτυπάμε το σαμάρι; λέω μήπως

STELIOS PENTARVANIS said...

Ευούλα έχω μείνει σπιτσλες,με τις καταπληκτικές απαντήσεις.Είναι απίστευτα κοφτερές.Και, αν και συμφωνώ με τον ανώνυμο ότι εσύ φταίς για τις χιλιάδες απολύσεις και φυσικά για το υψηλό ποσοστό ανεργείας στη χώρα,οι απαντήσεις σου είναι πιο ενδιαφέρουσες από τις κατηγόρες...χαχαχα

Anonymous said...

Η δική μου χυδαιότητα πηγάζει από το γεγονός ότι κυριολεκτικά δεν έχω να φάω εδώ και δύο μήνες για να έχετε εσείς φιν φον τσάντες και τα συμπαρομαρτούντα. Η δική σας πηγάζει από τον τρόμο μην τυχόν και στερηθείτε τίποτα από όλα αυτά τα φρου φρου και τα αρώματα που γεμίζουν τις άδειες ζωές σας. Ο Αμάρτια Σεν πήρε Νόμπελ αποδεικνύοντας ότι για να είναι κάποιος πλούσιος, κάποιος άλλος ΠΡΕΠΕΙ να είναι φτωχός. Όλα τα άλλα περί Μάη '68 κλπ απλά σας εκθέτουν όλο και περισσότερο. Η ανωνυμία είναι δικαίωμα τόσο δικό μου όσο και εκείνων που λιβανίζουν νυχθημερόν την ιδιοκτήτρια του μπλογκ. Απλά αν θέλει δεν με δημοσιεύει και τελείωσε.

Υ.Γ. Και το γεγονός ότι η μόνη δουλειά που κατάφερα να βρω είναι σε σούπερ μάρκετ με 450 ευρώ σημαίνει ότι δεν αξίζω πλέον όσο άξιζα προηγουμένως; Είστε τόσο σίγουροι ότι ο κόσμος αυτός είναι τόσο δίκαιος ώστε ο άνεργος ή ο κακοπληρωμένος να αξίζει ακριβώς αυτό που παίρνει;

Tali said...

Η ανωνυμια ειναι δειλία !
Πισω απο αυτην επιτίθεστε με παιδιαστικες υστερίες.

scuzi pa..

οι λιβανίζοντες την ιδιοκτητρια,
ειναι συναγελαζομένοι και συζητουν για οτι τους αρέσει, χωρις να ενοχλουν,

οι ανώνυμες ΔΕ επικρίσεις θυμίζουν κάτι γραφικούς τύπους στις παραλίες που τη πεφτουν στις παρεες και κρυφακουν ξερνώντας χοληδόχα σχόλια ...


βεβαια αυτο γίνεται και με "επώνυμους" αλλα αν μη τι άλλο εκει ξέρεις με τι έχεις να κάνεις!!
Και ξερεις και ποιον "γραφεις".

Τα ανωνυμα σχόλια λοιπον τα βρισκω ιδιαιτερως μονομερη και προκλητικα.
Εισβαλεις στον χωρο του αλλου και του κανεις ποτε τον φιλο και ποτε τον σκυλο ...ενω ταυτοχρονως μπορει και να εισαι και καποιος επωνυμος φιλος ε?


Τέλος Ευη?
μπορείς σε παρακαλώ να αυτομαστιγωθείς ??

Δεν εχεις καταλαβει πως οι τσάντες σου φταίνε για όλα?????

ΖΗΤΩ Ο ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΡΘΑ ΒΟΥΡΤΣΗ !

-σου αφηνω τη γατα με τις εννια ουρές!

Provato said...

λυπηρά πράγματα ρε γμτ... ο Θεός να μας φυλάει από τη φαγωμάρα και την άδικη επιθετικότητα.

Anonymous said...

Δεν εισβάλλω σε ιδιωτικό χώρο αλλά συμμετέχω σε μπλογκ το οποίο είναι όσο ανοιχτό επιτρέπει η ιδιοκτήτριά του. Προσέξτε μόνο μερικοί μη σας έρθει ο κοινωνικός δαρβινισμός στα μούτρα.

δεσποιναριον said...

Λοιπον θελω να δικαιολογησω την οργη του απολυμενου ανωνυμου, αλλα ξεσπαει σε λαθος σελιδα. Οι καλοι εχουν διασυνδεσεις αλλα τις εχουν ακριβως επειδη ειναι καλοι. Οσες διασυνδεσεις και να εχεις αν εισαι μαψ (!) θα ανατειλεις και θα δυσεις σε χρονο μηδεν. Αν εισαι μετριος θα επιπλευσεις. Τα ονειρα στα χαλα το συστημα και η οικονομια και οχι το γεγονος οτι η κυρια Φετση συζητα θεματα που της ομορφαινουν την ζωη. Αυτοι που εχουν τωρα κατι παραπανω απο σενα (ειτε δουλεια ειτε χρηματα) δεν τα πηραν απαραιτητα απο σενα και μπορει μεθαυριο να μη τα εχουν. Αν η οργη γινοταν κινητηρια δυναμη θα ηταν καλα, αλλα γινεται επιθεσεις και ανασταλτικες κινησεις που εχουν φερει την Ελλαδα σε αδιεξοδα. Ας κανει λοιπον κατι ο ανωνυμος σχολιαστης για να διορθωσει την δικη του θεση αλλα οχι να ριχνει μπουνιες σε οποιον βρει μπροστα του. Αυτα και επωνυμα.
Δεσποινα Παυλη.

Multi psi said...

Trellathikame teleios????? Katigoroumeni kai sto idoleio giati agorases mia tsanda???? giati tin eklepses??? tou xrostages lefta tou malaka kai den tou ta edoses??? Tou sterises to miniatiko tou??? ton apelises??? H mipos den xeiristikes kala ta oikonomika tis xoras kai eferes esy tin katastrofi kai tin krisi?? Mipos otan aftos ksinotane esy isos douleves maniodos??? mipos esy den sterithikes pragmata gia na ta apolayseis megalonontas meta apo mia zoi skliris doulias???? Pios einai loipon o kathenas se ayto to blog pou erxete kai tsampoukalevete giati esy tyxaini se ayti tin fasi na eisai se kaliteri katastasi apo ton allon?????? Den katalava!!!!! kai ektos aftou.......... Esy goustaris se ayti tin krisi na ipostiriksis to oiko Chanel....min apolithoune kai afti oi kakomoiroi!!!!!!!!!!!!!! kai exoume alla meta!!!!!!!!!!!

elekat said...

.............
Ε;;;;;;;;;;;;

Ρε τι άλλο θα διαβάσουν σήμερις τα ματάκια μου....
Μπας και νομίζουν μερικοί ότι η ιδιοκτήτρια αυτού του blog είναι η Γιάννα με το ψευδώνυμο fevis και λυσσάνε έτσι;
Τι άλλο να πω δηλαδή...

Anonymous said...

Ο κάθε πικραμένος στη τουρλα του Σαββάτου!! Μη μασάς και προσθεου μη το κλείσεις πάλι please!!! Elena

orfia said...

Ανωνυμε, το να εισαι θυμωμενος, στενοχωρημενος και πολλες φορες αδικημενος μεχρι ενα σημειου το καταλαβαινω και συμπασχω, αλλα το να κατηγορεις και να ριχνεις λασπη σε οποιονδηποτε για τα δικα σου παθη ειναι ανοητο και χανεις και το δικιο σου. εχεις σκεφτει οτι ολοι εμεις εδω που σχολιαζουμε ειμαστε εργαζομενοι και μαλιστα σκληρα για να εχουμε την ζωη μας οπως εμεις νομιζουμε και μπορουμε? Αντι λοιπον να μεμψιμοιρεις, σταματα τις κλαψες και δες τι μπορεις να κανεις.!!!....

ΠΑΥΛΟΣ said...

Σου πάει όταν τα παίρνεις στο κρανίο!!!

Anonymous said...

Μάλλον δεν ξέρετε τι είναι κοινωνικός δαρβινισμός. Είναι η αντίληψη ότι ο καθένας έχει την κοινωνικοοικονομική θέση που πρέπει να έχει και του αξίζει. Ε, λοιπόν δεν μου αξίζει δεκάωρη σκληρή δουλειά σε σούπερ μάρκετ για 450 ευρώ το μήνα. Εσείς οι «σκληρά εργαζόμενοι» που λέτε ότι μου αξίζει είστε εχθροί μου. Και εχθροί του μεγαλύτερου κομματιού της κοινωνίας. Όχι τόσο για αυτά που έχετε (που ναι, θεωρώ ότι μας τα κλέψατε), αλλά ΚΥΡΙΩΣ για αυτά που λέτε. Καληνύχτα ύαινες.

zwaki said...

Τωρα, τι να πω... κάποιοι κατάφεραν να βάλουν τους έλληνες να σφάζονται μεταξύ τους για μπουλσιτ. Κανιβαλισμός. Βασικέ Ανώνυμε έχεις δίκιο μεν αλλα το χάνεις, γίνεσαι μικροπρεπής, ... τη σανελ μου μεσα. Μπορεί να παιρνεις 450 αλλα μπορει να έχεις ανθρωπους που σε αγαπάνε σαν τρελλοί, οπότε παιρνεις τη ρεβάνς, τι γκρινιάζεις?
Α, και όσο αφορά την ανωνυμία, σημασία δεν έχει ποιος λέει κάτι αλλά τι λέει. Η αντίθετη άποψη δε συμφέρει κανεναν πλην της Δέσποινας που πάντα μιλάει επώνυμα και της Εύης. Οι υπόλοιποι που κόπτεστε και κατηγορειτε τους ανώνυμους μάλλον μας δουλεύετε γιατι κι εσεις ανώνυμοι ειστε. Πχ δεν είναι επώνυμος κάποιος επειδή λέγεται "red talisker"! ;Η ακόμη ακόμη "zwaki"...

So_Far said...

Αγαπητέ ανώνυμε, κανείς δεν λιβανίζει κανέναν γιατί κανείς εδώ μέσα δεν έχει ανάγκη κανέναν για να υπάρξει κοιωνικά και επαγγελματικά.
Γεγονότα αναφέρουμε και εμείς ασχέτως αν μας αφαιρείτε το δικαίωμα και δεν τα διαβάζετε ή τα αποσιωπείτε.
Πιθανώς η ανταλλακτική σας αξία να είναι να είναι μεγαλύτερη της 10ωρης εξαντλητικής δουλειάς σε ένα σούπερ μάρκετ με την αμοιβή των 450E αλλά αν εσείς δεν δεχτείτε αυτή την τροπή των πραγμάτων πώς περιμένετε να κάνουμε εμείς τη σύγκλιση
για εσάς ;
Και αφού το έχετε που το έχετε το μένος, γιατί δεν το εκτοξεύετε στις πραγματικές αιτίες της ελληνικής οικονομικής κατάντιας; οι τσάντες σας πείραξαν και το γεγονός ότι κάποιοι έχουν ακόμα επαγγελματική δραστηριότητα;

Διακρίνω μια Παγκάλειου τύπου λογική και αυτό με φοβίζει, βλέπετε εσείς απευθύνεστε με μένος όπου βρείτε κατά το 'εμείς τα δίναμε και εσείς τρώγατε' του γνωστού

Και ξέρετε τί με φοβίζει περισσότερο με αυτά που διαβάζω; ότι μόλις ξαναβρεθείτε στον γνωστό εργασιακό σας χώρο - που σας τα εύχομαι πραγματικά - έχετε να φάτε κόσμο και κοσμάκη.. ολόκληρους θα τους καταπίνετε και αυτό είναι το χειρότερο

Anonymous said...

Δεν αντιλαμβάνομαι το νόημα της προσωπικής επίθεσης...Πάντα οι ζωές των άλλων σε αυτή τη χώρα - δεν μπορούμε να κοιτάξουμε λίγο τις δικές μας ζωές;

Δεν γίνονται έτσι οι επαναστάσεις, δεν διεκδικούμε καλύτερη ζωή έτσι, ξεσπώντας την οργή μας από δω κι απο κει.

Και όλα αυτά τα γράφει κάποια που δεν έχει εξασφαλισμένο μισθό, που ψάχνει για δουλειά, που παλεύει για το καλύτερο αύριο, που δεν χάνει την πίστη στο όνειρο, που θαυμάζει τους σκεπτόμενους ανθρώπους με θετική και αισιόδοξη ματιά.

Fevis respect για το ποστ.

Anonymous said...

Εγώ ο απολυμένος/η απολυμένη προηγουμένως έγραψα ένα σχόλιο στο οποίο απευθυνόμουν σε διάφορους φίλους σας. Νομίζω ότι έχω το δικαίωμα να απαντήσω χιουμοριστικά και καυστικά σε ανθρώπους που με αποκαλούν μαλάκα, κομπλεξικό, και με ειρωνεύονται με ατάκες του τύπου εγώ έπλυνα ποτήρια, πλύνε κι εσύ. Ειδικά το τελευταιο κυρία Φέτση είναι χειρότερο από τη χυδαιότερη βρισιά, είναι... πώς να το πω, σαν να βλέπεις έναν κουτσό και να του λες γιατί δεν τρέχεις μαραθώνιο όπως εγώ. Τέλος πάντων, δεν θα σας διδάξω εγώ ήθος. Καταλαβαίνω το να βαρεθήκατε το παιχνίδι της δημοκρατίας και να μη με δημοσιεύετε άλλο, και πολύ κράτησε θα έλεγα, όμως τουλάχιστον επανορθώστε τις ανακρίβειες. Δεν έχω ΑΠΟΛΥΤΩΣ καμία σχέση με το νησάκι σας, για την ακρίβεια δεν έχω ταξιδέψει ποτέ μέχρι εκεί. Και φυσικά ούτε που σας γνωρίζω προσωπικά, εσάς ή οποιονδήποτε άλλον από εδώ μέσα, ούτε που θέλω να σας γνωρίσω. Ό,τι ξέρω για σας είναι αυτά που γράφετε σε αυτό το μπλογκ.

Anonymous said...

Αφού παίρνεις μόνο 450Ε κόψε το internet να κάνεις οικονομία, να μας αφήσεις και μας ήσυχους.
Δέσποινα

Multi Psi said...

Emeis den sas klepsame tipota kyrie Anonyme.....an eiste ontos toso thimomenos kalitera na apefthinthite stous politikous aftis tis xoras opou 10eties tora etrogan ta lefta tou kosmaki!!!!! kai tora kaloumetha oloi mas na plirosoume ta eleimata pou oloi aftoi exoun valei sta tsepakia tous kai exoun ferei tin Ellada stin torini katastasi!! kai pou eistai akoma!!! den exete dei tipota!!!kai an eseis zite ayti tin stigmi me 450E Na kserete oti yparxoun xiliades gerontakia pou den mporoun kan na ergastoun kai pou ta farmaka tous stoixizoun pio poli apo tin syntaksi pou pernoun kai apla den mporoun na kanoun tipota giayto....Loipon....stamatiste na pipilate ayti ti karamela kai an den kano lathos exete ksanapei paromoiotypa pragmata se ayto to blog kai an thimame kala....(as to koitaksei ayto i Ka Fetsi) pali se super market me 450E tin ora doulevate!!!!!!prin apo kanena xrono peripou!!!! Mallon allo einai to thema sas!!!!! ......

ΡΟΥΛΑ said...

Να σου πω...αφου στην χαλαει τοσο η εδω 'μπουρζουαζια'... γιατι ερχεσαι και κανεις περαντζαδα....καλα, μαζοχας εισαι φιλε μου....και καταρχην αυτο το στυλακι του να γραφει καποιος χωρις να βαζει το ονομα του....τι στο καλο ρε παιδι μου...δικτατορια εχουμε΄;΄.....φοβασαι κατι...Η μανταμ ανεργια, εχει χτυπησει και την δικη μου οικογενεια....αλλα δεν βγηκαμε να φαμε τους υπολοιπους...Ενας συνεχης αγωνας ειναι η ζωη φιλε...Εχεις πολλη ενεργεια μεσα σου, κρατησε την για σωστες κατευθηνσεις...Ευχομαι να βγεις απο το αδιεξοδο που βρισκεσαι...Μπαρουτι εισαι ρε φιλε ....αλλα σε λαθος ανθρωπους...ΡΟΥΛΑ ΑΠΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Anonymous said...

Πήρε λοιπόν τέλος το θέατρο της δημοκρατικότητας. Αναμενόμενο. Άλλο με απασχολεί όμως. Ξέρεις πολύ καλά ότι δεν κατηγόρησα κανέναν, απλά απάντησα στον φίλο σου όπως του άξιζε, βάσει των όσων έχετε γνωστοποιήσει εσείς εδώ. Επιλέγεις να δημιουργείς εντυπώσεις στους αναγνώστες. Ντροπή σου. Είσαι ύαινα εντέλει. Προς στιγμήν αμφέβαλα. Άσε που νομίζω ότι έφαγες το σχόλιο μόνο και μόνο για την αναφορά στα Άρλεκιν. Μάθε να γράφεις σωστά το ρήμα «ξεφτιλίζομαι» τώρα που ετοιμάζεσαι να γίνεις συγγραφέας.

Μυρτώ Η. said...

Παρότι πολλά που λέει ο ανώνυμος είναι απολύτως σωστά κατ' εμέ και γνωστά, με πονάει το στομάχι μου από το απόγευμα που τα διάβασα. Όλο αυτό είναι απτό παράδειγμα διάλυσης του κοινωνικού ιστού. Ανώνυμε, συμπάσχω, δεν φαντάζεσαι πόσο. Μια από τα ίδια κι εδώ πάνω κάτω.

Μυρτώ Η.

Anonymous said...

αυτο ονομαζεται "γερο στομαχι"

πως το αντεχεις όλο αυτό;;

So_Far said...

Αγαπητέ Ανώνυμε, όσα ξέρετε για όλους δηλαδή είναι από αυτά που διαβάζετε στο μπλογκ ;
Οπότε ασκείτε τέτοια επιθετική κριτική έχοντας μονόπλευρη και σαφώς ελλειματική ενημέρωση. Αν και δεν είμαι του επαγγέλματος υποθέτω ότι σε περίπτωση που κάνατε πολιτικό ρεπορτάζ θα ακούγατε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο και αυτό θα σας αρκούσε .Μάλιστα.
Λοιπόν, όχι απλά ολόκληρους αλλά αμάσητους θα τους κατεβάζετε. Πιστέψτε με έχετε πραγματικά λαμπρό μέλλον στη δημοσιογραφία, αυτό που ζείτε είναι απλά ένα διαλειμμα 'αναμόρφωσης'
______________________________

Όχι προς Ανώνυμο : μας περιμένουν μεγάλες στιγμές σε αυτή τη χώρα, νομίζω ότι θα ζήσουμε όχι μόνο επαγγελματικό εμφύλιο αλλά και εμφύλιο υποτιθέμενης επιτυχίας. Έχω την υποψία ότι επωάζεται το φίδι στο αυγό του

Multi psi said...

ATELEIOTA TA SXOLIA!!!!!Mou fenete oti exeis poli xrono sta xeria sou telika!! Asxoleise me tis ores sto Internet!!!
Den kathese na doulepsis loipon kapies ores parapano sto Super Market kai pios kserei.....isos katafereis na pareis ton nomimo hamilotero vasiko mistho pou einai 950E Nomizo oti tha sou einai pio xrisimo apo to na asxoleise me ti kanei o kathenas mas edo mesa!!!!

fevis said...

Νομίζω πως δεν χρειάζονται άλλα σχόλια, σε αυτό το ποστ... Ο καθένας κατέληξε στα συμπεράσματα του και καλύτερα να το σταματήσουμε εδώ, να μην μπει ο καινούριος μήνας με γκρίνια και γρουσουζιά. Κλείνω τα σχόλια λοιπόν και ότι είπαμε, είπαμε...:-)