Friday, October 29, 2010

Ο Μάνος και ο Άρις...



Σας έχω μπερδέψει, το κατάλαβα από τα διάφορα σχόλια και μέηλ που μου στείλατε με αφορμή την χτεσινή εμφάνιση του αγαπημένου μου στο Master Chef... Να εξηγήσω λοιπόν στα γρήγορα πως έχουν τα πράγματα.. Όταν πρωτο- ξεκίνησα το blog μου στην Athens Voice, έγραφα ως Fevis ανωνύμως και εγώ όπως οι περισσότεροι.. Και το πρώτο εκείνο μου διαδικτυακό πόνημα ήταν λίγο διαφορετικό από αυτό που διαβάζετε εδώ, όπως ίσως θυμούνται οι πιο παλιοί μου ιντερνετικοί φίλοι.. Εκεί λοιπόν, ονόμασα τους άντρες της ζωής μου Μάνο και Άρι... Δεν είναι τα κανονικά τους ονόματα αυτά βέβαια, όμως όταν αποφάσισα να αρχίσω να γράφω επωνύμως και μετακόμισα στον Blogger αποφάσισα να συνεχίσω να τα χρησιμοποιώ... Και έτσι, ναι, ο Μάνος είναι Πάνος στην πραγματικότητα αλλά για τις ανάγκες του blogging θα συνεχίσει να ανεφέρεται εδώ με το διαδικτυακό του όνομα για να μην χαλάμε και τις συνήθειες μας... Όσο για τον.. Άρι, είναι το δεύτερο όνομα που είχα σκεφτεί για εκείνον λίγο πριν γεννήσω - έλεγα πως αν είναι αγόρι θα τον βγάλουμε Άρι ή... κάτι άλλο και αν είναι κορίτσι θα το βγάλουμε Λήδα ή Μυρτώ- όταν όμως μου τον έδωσαν να τον κρατήσω στην αγκαλιά μου για πρώτη φορά, στο χειρουργείο του μαιευτηρίου ακόμα, μόλις τον αντίκρυσα, ήξερα πως δεν ήταν Άρις... :-) Παρόλα αυτά, θα παραμείνει και εκείνος Άρις εδώ γιατί η αλήθεια είναι πως όταν τους σκέφτομαι σε σχέση με το blog, σαν Μάνο και Άρι τους έχω στο μυαλό μου και εγώ...
Αυτά και ελπίζω τώρα να σας διαφώτισα λίγο.. Φιλιά πολλά σε όλους και όλες... 

Υ.Γ. Τελικά, οι μόνοι που χρησιμοποιούμε τα πραγματικά μας ονόματα σ' αυτό το blog είμαστε ο Droopy και εγώ... :-))) Και οι φίλοι μου βέβαια που έχω τσεκάρει όμως πως δεν τους πειράζει να διαβάζουν που και που κάποιες από τις κοινές μας στιγμές on line...

16 comments:

Δέσποινα said...

Κι εγώ που έλεγα στο δικό μου, ως ειδήμων, "Λάθος το'πε η Μανωλίδου, Μάνο τον λένε"... Χιχι! Πάντως ήταν απολαυστικός. Και η πλάκα είναι πως ένιωθα σα να παρακολουθούσα δικό μου άνθρωπο... Να'στε καλά!

Anonymous said...

An sou po oti tora katalava (afou o Panos einai Manos) poios einai o P. ti tha peis?
Z.opos Zorro

Tali said...

axa!!

miso ligo πριν διαβασω το ποστ

οφειλω να το πω...

-ΜΙΑ ΣΤΡΙΝΤΖΙΤΙΔΑ ΚΥΡΙΕ ΜΑΝΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!

ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

La Gigi said...

α ώστε έτσι λοιπόν! ο Μάνος είναι Πάνος... :))
φιλάκια

Tali said...

Εγω Μανο τον εμαθα και Μανο τον λεω!
Αλλα οταν αλλαξα νουμερο και τον εψαχνα εψαχνα στο Πανος!!!

-για να ξερεις:::)))

χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

ΠΑΥΛΟΣ said...

Απολαυστικός, όπως πάντα!!!

υγ το είδα μόνο για τον κύριο Π.!!!

My blueprint said...

Αυτό το πρώτο μύνημα είναι σαν να το έγραψα εγώ!!! Πρώτον γιατί και εγώ Δέσποινα είμαι, δεύτερον γιατί είπα ακριβώς τα ίδια λόγια!!! Όπως και να έχει είτε Μάνος είτε Πάνος he's the best.

Anonymous said...

Τώρα αν πω ότι θυμήθηκα τον Χάρρυ Κλυνν με το Μάνος ή Πάνος δεν θα πω ψέματα, μόνο που δεν ισχύει για τον σύζυγό σας που είναι πολύ γλυκός - έχουμε συνεργαστεί και μπορώ να το πω μετά βεβαιότητος. Μπορείτε λοιπόν να συνεχίσετε να καμαρώνετε γι' αυτόν σαν γύφτικο σκεπάρνι, όπως του αξίζει δηλαδή.

Anonymous said...

Εγώ ξέρω πως λένε και τον Άρι αλλά δεν θα πω.Χαχαχα! Ο Μάνος - Πάνος ήταν πολύ τηλεοπτικός πάντως, ήταν άνετος και μιλούσε σαν να ήταν στην παρέα του πράγμα πολύ δύσκολο αν δεν είσαι συνηθισμένος στις κάμερες και τα φώτα. Μπράβο του. Πιστεύω πως έχει μέλλον στον χώρο.
Ο γνωστός

δεσποιναριον said...

Ναι, αλλα να συνεχισουμε να τους λεμε Μανο και Αρι εδω, δε ξερεις ποσο καιρο μου πηρε να τα χωριζω και να μη μπερδευομαι! Τελικα τον καμαρωσαμε κι εμεις, μαλιστα ξαφνικα βαζω το λαπτοπ μπροστα στον Ερρικο, κι εμεινε, Α! ο Πανος!
Φιλακια και καλο Σ/Κ!

John D. Carnessiotis "Asteroid" said...

Θυμάμαι τώρα τον παλιό εκείνο τον καιρό, που πρωτογνωρισθήκαμε από κοντά... Τι μπέρδεμα με τον Μάνο-Πάνο στο Gola!!!
:-)))

Anonymous said...

Σας είδα πρόσφατα στην Νέα Ερυθραία με την παρέα σας. Τρώγαμε στο διπλανό σας τραπέζι στο ίδιο εστιατόριο. Ξεσηκώσατε το μαγαζί (με την καλύτερη των εννοιών) και μου άρεσε που σας είδα στην πραγματικότητα τόσο κοντά στην εικόνα που είχα σχηματίσει διαβάζοντας το blog σας. Έχετε υπέροχο χαμόγελο και ξεσηκωτικό γέλιο. Είστε δε ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι με τον σύζυγο σας που ήταν έτσι όπως τον είδαμε χτες στην εκπομπή. Διακριτκός και πιο συμμαζεμένος. Πάντα έτσι!.
Μυρένα Γ.

Multi psi said...

Po Po oraia sxoleia gia ton Pano/Mano mas!!!!!....

Synxaritiria!!!! lypame pou to xasame!!

Anonymous said...

xaxaxa kai egw Manos perimena na akousw sthn arxh :D ...by the way, super ta sxolia tou!

elekat said...

Πολύ καλός ήταν!
Πολύ φυσικός και όπως είναι στην παρέα!
Τελικά του πάει το γυαλί του ... Μάνου!!!

fevis said...

Δέσποινα@ Τώρα το λύσαμε όμως.. Ναι? :-))))

Z. opos Zorro@ Ε, μετά από τόσους μήνες που διαβάζεις το blog, είναι και αυτό μια μορφή προόδου..:-))

Talisker@Όχι βρε... Μια χαρά γελαστό αγόρι είναι στην πραγματικότητα..:-))

Τζίτζι@ Ναι ντε!! :-))

Παύλος@ Μερσί ντίαρ..:-))

Blueprint@Εσύ γιατί μπερδεύτηκες πάλι? :-)

Ανώνυμος@ Το γύφτικο σκεπάρνι το εκλαμβάνω με την καλή έννοια που λέει και ο Ψινάκης.. Οπότε, σας ευχαριστώ πολύ..:-))

Ο γνωστός@ Η γνώμη του ειδικού μετράει πάντα παραπάνω..:-))

δεσποινάριον@ Ναι φίλη μου.. Έτσι θα συνεχίσουμε γιατί έτσι μάθαμε εδώ..:-))Φιλάκια πολλά και στους δυο σας...

Asteroid@ Ναι, το θυμάμαι και εγώ..Πλάκα δεν είχε?:-)

Μυρένα Γ.@ Τρέμω να σκεφτώ τι ακούσατε, ειδικά αν ήταν την μέρα που φαντάζομαι και ο φίλος μας ο Άλκης που είχε κέφια αγόρευε πάλι για την σχολή της πίπας..:-)))

Multi psi@ Μην ανησυχείς, στο έγραψα και θα το δεις θέλεις δεν θέλεις..:-))))

Chrysoulaki@Γι' αυτό είπα και εγώ να κάνω το διευκρινιστικό ποστ..:-) Φιλιά..

elekat@Ευχαριστούμε φίλη..:-))))